Докоснете се до последната иновация на La Roche-Posay - Cicaplast B5 серум

• 15 548
  • 398
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Не съм използвала продукти Cicaplast B5.
Кожата ми от смесен тип, опитвам се да намеря точния продукт за нея, ве особено успешно засега.

# 301
Кожата ми е смесена. По-трудно е поддържането на такъв тип кожа. Ползвам почистващ гел, тоник и задължително хидратиращ крем. Не съм ползвала продукти от серията Cicaplast B5 серум.

# 302
  • София
Кожата ми смесена, на моменти по-скоро мазна. Грижа се за нея като я почиствам старателно, тонизирам, хидратирам и предпазвам. От серията Cicaplast съм използвала крема за ръце и ми е абсолютен фаворит, без който рядко оставам, особено зимата.

# 303
Кожата ми е по-скоро нормална с лека тенденция към суха (зимата ръцете му много се напукват, но на лицето няма видима промяна). Аз не съм от най -грижовните към кожата си и от около година много виждам този пропуск. Единственото, което правех до скоро е да я почиствам вечер. По принцип не ползвам грим (много рядко за повод само). От няколко месеца след почистване вечер пробвам различни хидратиращи кремове, за да намеря този, който е достатъчно лек за мен. Опитвам се да включа и слънцезащита денем, но не съм много редовна за момента. Не съм ползвала нищо от серията

# 304
  • Русе
Кожата ми е смесен тип-предимно суха. Ползвам нощен крем и слънцезащита задъжително. Не съм ползвала досега продукти oт серията Cicaplast B5, но с удовоствие бих пробвала.

# 305
Кожата на лицето ми е суха, а през студените и ветровити дни положението става още по-лошо. Използвам продукти за хидратация за суха и чувствителна кожа. Досега не съм ползвала продукти oт серията Cicaplast B5.

# 306
Кожата ми е по - скоро суха. Ползвам сутрин и вечер мицеларна вода, околоочен крем и нощен крем. Не съм ползвала продукти от тази серия, но с удоволствие бих пробвала. Обичам да опитвам нови продукти.

# 307
Кожата ми е  много суха, използвам  кремове и няколко различни  маски  ,но не   съм пробвал нищо от серията  Cicaplast B5.

# 308
Кожата ми суха, чувствителна, склонна към зачервяване и раздразнения. Грижите за нея са измиване сутрин и вечер и нанасяне на хидратиращ крем за лице, веднъж в седмицата правя маска за лице. Не съм използвала продукти oт серията Cicaplast B5, но много бих се радвала да ги изпробвам

# 309
  • София
Kакъв е вашият тип кожа и как се грижите за нея?
Моята кожа е от смесен тип, чувствителна и с леки зачервявания на места. Грижата ми се изразява в почистване лицето си сутрин и вечер, слагам хидратиращи кремове, слънцезащита и си правя маски поне веднъж в седмицата.

Използвали ли сте досега продукти oт серията Cicaplast B5?
Не съм ползвала продукти oт серията Cicaplast B5 и затова много бих се радвала да получа възможността да тествам такъв продукт!

# 310
  • София
Кожата ми е суха и  чувствителна. Хидратирам и почиства редовно. Не съм използвала продукти oт серията Cicaplast B5.

# 311
  • Варна
Кожата ми е смесена, чувствителна и склонна към пигментация. Използвам хидратиращ крем, а лятото с фактор.

# 312
Моята кожа е суха и ползвам хидрстиращ тоник с витамин Е, масло от лайка, черен кимион, камелия и шипка за подхранване и регенерация на кожата.

# 313
  • София
Кожата ми е суха и чувствителна. Използвам LIPIKAR GEL LAVANT всекидневно, както и кремове за лице подходящи за розацея. Кожата на ръцете ми много се изсушава от постоянното миене и когато се студено и/или ветровито се пука. Наскоро си взех CICAPLAST BAUME B5 SPF 50 и много ми помага за това.

# 314
  • при моите деца .....
Кожата ми е смесена, от миналата година имам 2  пигментни петна.
Ползвам  крем, а също и слънцезащитен крем лятото. Не съм ползвала продукти от серията Cicaplast B5.

Общи условия

Активация на акаунт