Докоснете се до последната иновация на La Roche-Posay - Cicaplast B5 серум

• 15 550
  • 398
  •   1
Отговори
# 285
Кожато ми се промени съществено през последните години вследствие на бременността и възрастта. Дотолкова динамично,че не съм намерила продуктите за правилна грижа. В търсенето на правилната грижа не съм ползвала иновациите на Lа Roche-Posay ,но ще бъда най-лоялния клиент ако това е точната формула за мен.

# 286
Кожата ми е смесена и нетолерантна. Използвам хидратиращи серуми и кремове.

# 287
  • Сандански
Здравейте, досега не съм използвала продукти oт серията Cicaplast B5. Моята кожа е суха, мисля, че я почиствам правилно, ежедневно я хидратирам и с удоволствие бих пробвала предукта.

# 288
  • София
Здравейте! Аз съм с комбинирана кожа, имам, за съжаление, пигментни петна, а вече и фини линии. Грижата ми включва многостъпкова сутрешна и вечерна рутина, като през деня задължително използвам и слънцезащита.

Използвала съм Cicaplast Baume B5. Помогна ми да възстановя кожата си от нарушена кожна бариера.

# 289
Кожата ми е от смесен тип, много чувствителна и нетолерантна към повечето кремове за лице.
Не съм използвала досега продукти oт серията Cicaplast B5, надявам се да опитам и дано най-сетне открия моят крем или серум, че вече губя надежда!

# 290
Кожата ми е дехидратирана и използвам серум вечер и крем през деня. Правя маски като се сетя. От марката ползвам слънцезащита и душ гел, но тази серия не съм пробвала

# 291
  • София
Кожата ми е суха, атопична. Зимата често страдам от по-силно засушаване и атопични дерматити. Използвам различни кремове и лосиони за атопична кожа на различни марки дермокозметика. Използвала съм серията Lipikar на La Roche-Posay,от която съм доволна, но Cicaplast B5 не съм пробвала за момента.

# 292
Моята е много суха и дехидратирана кожа, почиствам с вода, след това серум, олио и крем. За момента не съм намерила УАУ продуктите.
Не съм използвала досега продукти oт серията Cicaplast B5.

# 293
Суха може, което особено си личи на бузите и скулите. Почиствам с тоник за суха и чувствителна кожа и ползвам подходящ крем за лице плюс слънцезащитен крем през деня.
Не съм попадала все още на крем за лице, който да успее да се справи със сухата кожа в продължение на цял ден. Обикновено, най-късно, около обяд вече започвам да чувствам едно "дърпане" по кожата на лицето, а на пипане е направо като хартия.

# 294
  • Другата България
Кожата ми е суха и чувствителна. Използвам подходяща козметика за хидратация, но все не съм доволна. Не съм използвала Cicaplast B5, но с удоволствие бих опитала.

# 295
Кожата на лицето ми е смесена. Грижа се с достатъчно почистване и хидратация. Ползвала съм възстановяващия успокояващ балсам  La Roche-Posay Cicaplast B5, от който съм много доволна. Помогна ми да възстановя кожата си от нарушена кожна бариера. С удоволствие бих пробвала и серума.

# 296
  • Бургас
Кожата ми е нормална към комбинирана, почиствам старателно, хидратирам.Ползвам и антиейдж кремове и различни серуми.Не съм използвала Cicaplast B5, но с удоволствие бих пробвала.

# 297
Кожата ми е суха, досега не съм ползвала продукти на марката.

# 298
Кожата ми е смесена.Ползвам козметика за мой тип кожа.С удоволствие ще пробвам серума.

# 299
Много чувствителна и тънка. Махнах всичко излишно и само почиствам и хидратирам.

Общи условия

Активация на акаунт