Докоснете се до последната иновация на La Roche-Posay - Cicaplast B5 серум

• 15 553
  • 398
  •   2
Отговори
# 270
Кожата ми е от смесен тип. Лицето ми е мазно със засушени участъци, за което му е необходимо хидратация, ежедневно почистване и слънцезащита. Тялото ми е със суха кожа, която се нуждае от силна хидратация. Бих се радвала да пробвам и тази серия на La Roche-Posay Cicaplast B5.

# 271
Кожата ми е суха и използвам продукти,който да я подхранват и омекотяват. Не съм пробвала серията още.

# 272
Моята кожа е смесена! Всяка вечер я почиствам с Мицеларна вода и си слагам крем против бръчки! Също ползвам и шипково масло! Не, не съм ползвала продукти oт серията Cicaplast B5 !

# 273
Кожата ми е от смесен тип. Почиствам я с мицеларна вода всяка вечер, използвам серум и крем. Не съм изпробвала серията на Cicaplast B5.

# 274
Кожата ми е смесена. Попиствам с мицерална вода и измиващ гел. Ползвам крем за околоочен контур и крем за лице против бръчки.
Не съм ползвала продукти от точно тази серия.

# 275
  • София
Кожата ми е суха и чувствителна. Използвам хидратиращи и подхранващи продукти. Не съм използвала продукти от серията, но с удоволствие бих тествала.

# 276
Кожата ми е смесена, използвам мицеларна вода и крем за лице. Не съм ползвала продукти от тази серия.

# 277
Кожата ми е чувствителна. Купувам специални продукти за почистване и мазане. Не съм пробвала Cicaplast B5, но бих искала.

# 278
Здравейте!
В момента кърмя и поради този факт, колкото и вода да пия, кожата ми е дехидратирана. Старая се всеки  ден да я мия с подходяща козметика за сухотата, и задължително нанасям хидратиращ крем и слънцезащита под формата на спрей.
Аз съм използвала продукти от серията Cicaplast B5.  Дори съм нанасяла и на сина ми от тях. Доволни сме.

# 279
  • софия
Моята кожа е суха. Хидратира дълбоко, правя маски и ползвам подхранващи продукти.

# 280
Кожата ми е смесен тип, чувствителна и с розацея. Ползвам нежни продукти за почистване и хидратиране, както и задължително крем с висок слънцезащитен фактор. Ползвам и effaclar duo,както и серум ретинол.

# 281
Кожата ми е суха. Стига до раздразнения,особено, когато е студено и / или има вятър. Пробвала съм подхранващи, успокояващи, защитни кремове, но явно не съм попаднала на подходящия за мен.
Не съм ползвала продукти от Cicaplast B5. Разгледах сайта и си набелязах няколко.

# 282
Кожата ми е мазна. Ползвам хидратиращи серуми и кремове ,ББ крем с висок фактор слънцезащита. Не съм ползвала продукти от тази серия.

# 283
Кожата ми е смесена, на места много суха. Използвам кремове, серуми, а отскоро и киселина.
Не съм пробвала продукт от тази серия.

# 284
Кожата ми е смесена, и през зимния период се изсушава повече. Ползвам козметика, която отговаря на нуждите на кожата ми. Досега не съм ползвала продукти oт серията Cicaplast B5, но с удоволствие бих пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт