Докоснете се до последната иновация на La Roche-Posay - Cicaplast B5 серум

• 15 556
  • 398
  •   1
Отговори
# 255
Кожата ми е суха и дехидратирана, особено през летния и есенен сезон. Използвам хидратиращи продукти, крем, маски и се старая да пия достатъчно вода. Бих се радвала да съм сред тези 30 късметлии.

# 256
Кожата ми е смесена, на места има склонност към омазняване а на други места суха, белеща и зачервяваща се.
Не съм ползвала продукти точно от тази серия .

# 257
Кожата ми е суха и има нужда от постоянна хидратация. Често е изложена на вредното влияние на външните условия и също така проявявам алергична реакция към някои козметични продукти. Използвала съм продукти за лице на  La Roche от които съм много доволна, но продукти от серията Cicaplast B5 не съм.

# 258
Кожата ми е суха и повехнала.Използвам почистващи и антиейдж продукти за да я почиствам и хидратирам. Не съм използвала продукти Cicaplast B5

# 259
Кожата ми лесно се дехидратира, иначе имам изградена рутина - почистване, овлажняване/подхранване и слънцезащита редовно. Искам да пробвам балсама Cicaplast B5+, както и този нов серум.

# 260
Моята кожа е много суха и с напредване на възрастта се дехидратира.
Все още не съм намерила правилния крем за моята кожа, като съм пробвала много и различни  продукти.
С радост ще пробвам и Cicaplast B5 серум!

# 261
  • Пловдив
Кожата ми е смесена. Поддържам с почистване, овлажняване и слънцезащита. Не съм използвала продукти от серията Cicaplast B5 , но имам желание да ги изпробвам.

# 262
Кожата ми е по-скоро комбинирана, като се старая да поддържам баланс, търсейки правилни продукти. От серията Cicaplast B5 ползвам и винаги вкъщи имаме наличен балсама (Cicaplast Baume B5+).

# 263
  • ГО
Кожата на лицето ми е комбинирана. Нормална към суха. Ползвам серумите на La Roche - Posay
EFFACLAR, HYALU B5, както и крема CICIPlAST Baumé B5+.
Изненадана съм, че CICIPLAST B5 го има вече и под формата на серум.
С удоволствие бих го пробвала.

# 264
Кожата ми е комбинирана. Мазно чело и сухи бузи. Имам и белези от акне. Използвам серуми със гликолова киселина през зимата. През лятото само слънцезащита.

# 265
Кожата ми е суха и дехидратирана .Използвала съм серум на различни марки ,но все още не съм открила най-подходящият. Ползвала съм продукти на LA Roche'-Rosay ,но тази серия не съм .

# 266
Кожата ми е суха и дехидратирана, особено след зимния период. Старая се да я почиствам редовно и да хидратирам, но стресът и преумората оказват своето негативно влияние.
Досега не съм използвала продукти oт серията Cicaplast B5.

# 267
Кожата ми е нормална с разширени пори и и склонна към образуване на черни точки. Грижа се за нея с подходящите за моята кожа продукти. Досега не съм използвала продукти oт серията Cicaplast B5, но с радост бих пробвала.

# 268
Смесен тип кожа, като през зимата се изсушава повече

# 269
Кожата ми е суха. Ползвам дневен крем с UV филтър и нощен крем с ретинол, понякога слагам маски и серуми.
Не съм чувала за Cicaplast B5, но много обичам да пробвам нови продукти и с удоволствие бих използвала.

Общи условия

Активация на акаунт