Докоснете се до последната иновация на La Roche-Posay - Cicaplast B5 серум

• 15 559
  • 398
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, аз имам смесена кожа с леки мимически бръчки и през зимата използвам серум с ретинол. До момента не съм използвала Cicaplast B5 серум, но имам огромно желание да го изпробвам в пролетно-летния сезон.

# 241
  • Пловдив
Кожата ме е суха  с лунички и няколко  пигментни петна ,имам си и бръчки,нормални за  моите  57години.Но всички тези "екстри" си ги обичам и не се срамувам  от тях:)Полагам грижи за кожата си,ползвам слънцезащитния за дневна фото защита и стареене.Доволна съм .Ще се радвам да пробвам и Cicaplast B5 серум

# 242
Кожата ми е суха и чувствителна. Използвам подходяща козметика за хидратация, но все не съм доволна. Не съм използвала Cicaplast B5, но с удоволствие бих опитала.

# 243
Кожата ми е смесена, но и много чувствителна. Грижа се за нея с подходящите серум, дневен и нощен крем и слънцезащита целогодишно. Преди време имах проблем с несъвършенства по лицето и използвах балсам за лице La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ , от който останах много приятно очарована. Бих се радвала да пробвам и новия серум!

# 244
В един козметичен магазин нарекоха кожата ми "реактивна". Тя не изглежда загладена, чиста и бих искала да изпробвам такъв продукт на La Roche. Преди време съм имала продукт от тази марка и бях изключително доволна

# 245
Кожата ми е суха, досега не съм ползвала продукти на марката.

# 246
суха кожа, с години логично става по-зле.
Грижите са чат пат маски, но с малко дете не ми остава много време.
Не съм пробвал серията

# 247
  • София
Кожата ми е смесена, използвам редовно дневен, нощен и околоочен крем. Също серуми и маски за лице, не съм ползвала този продукт.

# 248
  • София
Кожата ми доста пострада от бременността и стана по-мазна в Т-зоната на лицето и чувствителна като цяло. Около очите е суха и през зимния период се изсушава повече. Използвам подходяща серия козметика, която отговаря на нуждите на кожата ми. Предпочитам серуми и олиа. Досега не съм ползвала продукти oт серията Cicaplast B5, но с удоволствие бих пробвала.

# 249
Кожата ми е комбинирана.
През зимата изпръхва на определени места и затова я хидратирам през деня, както обикновено, и използвам серум вечер.
Досега не съм използвала серията Cicaplast B5.

# 250
Кожата ми е суха и чувствителна .
Използвам ежедневно La roche posay toleriane sensitive creme , кожата ми се чувства добре с него.
Не съм използвала продукти от серията Cicaplast B5 , но имам желание да ги изпробвам.

# 251
  • Beyond the stars
Кожата ми е дехидратирана с несъвършенства в областта на т-зоната и брадата - разширени пори и пигментни петънца. Залагам на двойно почистване, хидратация и серуми с хидратиращо действие основно.
Ползвала съм Cicaplast - магии прави с раздразнена кожа, много бързо успокоява зачервявания и дискомфорт.

# 252
Моята кожа е смесена, омазнява се в Т-зоната, а около очите, бузите и врата е по-суха. Грижа се редовно за лицето си като сутрин я почиствам, хидратирам и ползвам слънцезащита, а вечер отново ползвам почистващи и хидратиращи продукти, като включвам и подхранващи кремове, серуми или маски.
Отскоро ползвам този балсам от серията Cicaplast B5+ на La Roche Posay и много ми допада като текстура, има деликатен аромат и е бързо попиващ, без да оставя лепкаво или мазно усещане.

# 253
Кожата ми е много суха и много чувствителна и изисква специални грижи. Ползвам дълбоко хидратираща козметика. Продукти от серията не съм ползвала, но с удоволствие бих пробвала.

# 254
Със зряла суха и чувствителна кожа съм предразположена към раздразнения и зачервявания. Хидратация е неизменна част от сутрешната и вечерна грижа. Дали ще е под формата на хидратиращ серум или ще завърша с хидратиращ крем или маски, този тип продукти са мой неизменен спътник.
От серията Cicaplast B5 досега не съм използвала продукти.

Общи условия

Активация на акаунт