Докоснете се до последната иновация на La Roche-Posay - Cicaplast B5 серум

• 15 560
  • 398
  •   1
Отговори
# 225
Кожата ми е нормална към суха, чувствителна. Старая се да хидратирам редовно. Досега не съм използвала продукти oт серията Cicaplast B5.

# 226
Кожата ми е смесена. Грижата ми включва хидратация и слънцезащита целогодишно. Правя пилинг с киселини веднъж в седмицата.  Никога не съм използвала продукти от тази серия.

# 227
Имам суха кожа.Ползвам подходяща козметика.Не съм ползвала Cicaplast B5 серум и бих опитала.

# 228
  • София
Кожата ми е смесена с куп проблеми-пигментация,бръчки,сухота,омазняване в Т зона,купероза.
От марката съм очарована и меко казано доволна.С удоволствие бих пробвала Cicaplast B5.

# 229
  • София
Кожата ми е много чувствителна. Есента и зимата се лющи и получавам като лишей. Мажа с кремове. Задължително дневен крем, нощен по-рядко.
Не съм ползвала продукти от серията.

# 230
Кожата ми е суха. Грижа се за нея като я почиствам и хидратирам, използвам серуми и накрая разбира се винаги слънцезащита. Не съм използвала продукти от серията, но бих с удоволствие.

# 231
Кожата ми в зависимост от сезоните е доста променлива. През студените периоди е ужасно суха, тогава ползвам La Roche-Posay Hydraphase Intense. През по топлите месеци използвам подходяща висок фактор слънцезащита, понеже кожата ми доста бързо хваща загар.

# 232
Кожата ми е смесена,страдам от хормонално акне със доста пигметни петна,не съм използвала нищо от тази серия и със удоволствие бих пробвала серума със моята проблемна кожа

# 233
Имам суха кожа.Ползвам подходяща козметика.Не съм ползвала Cicaplast B5 серум и бих се радвала да опитам.

# 234
С много чувствителна кожа на лицето съм, с розацея купероза. Използвам дермо козметика на известни марки, но не съм ползвала Cicaplast B5 серум. В повечето от аптеките почти не се придлагат мостри, а цените са доста високи...

# 235
Кожата ми е чувствителна и суха. Не съм използвала продукти от серията,но бих се радвала да ги изпробвам

# 236
Кожата ми е от смесен тип като през зимата се изсушава. Ползвам козметика,подходящаза кожата и възрастта ми, но не съм ползвала продукти от посочената серия

# 237
  • София
Да, използвала съм крем и останах доволна. Но кожата привиква и гледам да ги сменям.

# 238
Кожата ми е нормална , суха в по-студено време , но без блясък , до сега не съм използвала продукт от серията Cicaplast , само Toleriane sensetive (тониран), който в момента липсва в аптечната мрежа и с удоволствие бих открила новия си любимец в лицето на Cicaplast B5 серум ! 🥰🍀🥰

# 239
Моята кожа е комбинирана,обичам да се грижа за лицето с тоник,слънцезащита,дневен и нощен крем.Cicaplast B5 серум не съм ползвала ,но ще се радвам да опитам

Общи условия

Активация на акаунт