Докоснете се до последната иновация на La Roche-Posay - Cicaplast B5 серум

• 15 561
  • 398
  •   1
Отговори
# 210
Кожата ми е предимно суха и ако забравя за сложа крем, ми се появяват бръчки под очите.

# 211
Кожата ми е смесена и чувствителна. Има си добри и не толкова добри периоди. Според състоянието й гледам да се грижа адекватно за нея - почистване, тониране, хидратиране, слънцезащита. Използам много неща на Ла Рош, като цяло харесвам мед.козметиката - Cicaplast Baume B5 ми е сред любимите продукти и за мен и за децата.

# 212
  • Ямбол
Кожата ми е комбинирана и чувствителна.
Всекидневната ми грижа за нея включва - измиване с гел за суха и чувствителна кожа и нанасяне на хидратиращ серум и крем за лице.
Не съм използвала продукти на марката досега, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 213
Кожата на лицето ми е нормална към мазна.До сега не съм пробвала продукти на марката. Грижата ми е стандартна - почистване и хидратиране.

# 214
Кожата ми е суха и леко чувствителна.
Използвам серуми с хиалурон, витамин С, матриксил, ретинол, ниацинамид, флорални води, слънцезащита, био масла и разбира се дневни и нощни кремове. Веднъж седмично нанасям пилинг серум.
Не съм пробвала все още продуктите от серия Cicaplast B5,  но съм чела само хубави отзиви за серумите на La Roche Posay и с радост бих ги тествала. 🩵🤍💙

# 215
Винаги съм си мислила ,че кожата ми е чувствителната и суха,след микроскопско изследване се установи, че е нормална до суха  и чувствителна.

# 216
  • Пловдив
#Cicaplast B5 серум #LaRochePosay @larocheposay
 Кожата  ми е комбинирана и чувствителна.Копнея за добре  хидратирана  кожа ,както и  да върна нейния баланс чрез подходяща грижа и терапия. Към момента използвам медицинска козметика на друга марка  . С удоволствие се включвам тук ,защото искам да се докосна до иновативният  Cicaplast B5 серум . Миналата пролет възвърнах блясъка на кожата си и забравих за проблема й със  серум La Roche-Posay Hyalu B5 -прекрасен продукт за свеж тен и перфектна грижа за чувствителна кожа.  Тази пролет с нетърпение очаквам още по- новите Ви  предложения за здраве,красота и грижа . Една иновативна серумна грижа за още по -хубави личица и  красиви  мамчета .

# 217
  • София
Лятото ми изсъхва много кожата, защото обичам слънцето 😂 и се опитвам да я хидратирам с кремове и млека.
Не съм използвала нищо от серията Cicaplast, само други продукти на марката.

# 218
  • Габрово
Кожата ми е много суха и чувствителна, хидратиращи с кремове.До сега не съм използвала продукти на марката.

# 219
  • в реалността
Кожата ми е смесен тип с пигментни петна. Ползвам серуми и крем с такава насоченост, а също и слънцезащитна. Не съм ползвала продукти от тази серия.

# 220
За да участвате е необходимо да оставите коментар какъв е вашият тип кожа и как се грижите за нея. - Кожата ми е смесена. Стандартна рутина с почистване, нанасяне на серуми и кремове.
Използвали ли сте досега продукти oт серията Cicaplast B5? - Не, не съм използвала.

# 221
Кожата ми е суха. з лицето полагам грижи, като първо го почиствам с гел или пяна, сред това нанасям серум и накрая крем. Правя си веднъж седмично маска.

# 222
  • София
Здравейте!
Смесен тип кожа, с пигментни петна.  Не съм използвала продукти oт серията Cicaplast B5. Всекидневната ми грижа за нея включва - измиване с гел сутрин и вечер и нанасяне на хидратиращ крем за лице.

# 223
Кожата ми е много суха, опитвам се да хидратирам с кремове, но не е особено сполучливо.

# 224
След скорошно раждане, кожата ми стана суха и чувствителна и то доста. Бих се радвала да тествам продукта на любима моя марка. Ползвам от години този крем от серията, не оставам без него.

Като цяло la roche posay продуктите преобладават в семейството, особено слънцезащитните. Страхотна марка!

Общи условия

Активация на акаунт