Докоснете се до последната иновация на La Roche-Posay - Cicaplast B5 серум

• 16 238
  • 398
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Кожата ми е много суха. Ползвам продукти за овлажняване и свежест. Тази серия не съм я ползвала. Бих опитала и с La Roche-Posay-Cicaplast B5 серум.

# 196
Кожата ми е смесен тип, чувствителна с малко пигментни петна. Грижа се за нея със старателно почистване и ежедневна хидратация.
Ползвала съм продукти на марката, но не и от тази серия Cicaplast.

# 197
Кожата ми е сух към смесен тип с пигментни петна (особенно сега през бременността) . Ползвам крем с такава насоченост, а също и слънцезащитна. Не съм ползвала продукти от тази серия.

# 198
Моята кожа след измиване е суха и ми опъва, докато не нанеса крем за лице, но през деня усещам кожата на лицето си мазна. Не използвам специални продукти, но усещам, че с възрастта имам нужда от специална грижа. Към момента не полагам кой знае какви грижи, освен спандартно измиване с пяна вечер, след това почистване с мицеларна вода или тоник и нанасям крем за лице. Никога не съм използвала продуктите на Cicaplast B5, но с удоволствие бих изпитала тяхното действие върху уморената ми кожа.

# 199
* Какъв е вашият тип кожа и как се грижите за нея -
Имам смесен тип кожа, склонна към омазняване. Всяка вечер си почиствам лицето или с измиващ гел или с почистващ тоник/мицеларна вода, и след това нанасям крем.

* Използвали ли сте досега продукти oт серията Cicaplast B5?  - не, не съм изплозвала до сега.

# 200
За суха кожа каквато е моята този продукт ми изглежда много добър. Бих го ползвала.

# 201
Кожата ми е нормална и много светла. Грижа се за нея с подходяща качествена козметика.

# 202
Не, не съм използвала продукти от серията Cicaplast B5. Кожата ми е нормална ... но вече с течение на годините се появиха и първите бръчици... Използвам серум на друга марка, но явно не ми помага много. Слагам само крем дневен и почиствам лицето си винаги с мицеларна вода.

# 203
  • ВАРНА
Кожата на лицето ми е смесена. Имам изграден навик за ежедневна грижа. Сутрин и вечер - почистване, тонизиране, серум, крем /дневен, нощен/, слънцезащита.
Не съм използвала продукти от тази серия, но бих опитала с удоволствие.

# 204
Blush  Изписваше ми грешка при качването на коментарите, но явно ги е отчело.
Извинявам се на организаторите за това.

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 13:56 от Антония Г.

# 205
Кожата на лицето ми е смесена и чувствителна. Хидратирам и почиства редовно. Не съм използвала продукти oт серията Cicaplast B5.

# 206
Кожата ми е нормална, към суха. Ползвам различни хидратиращи кремове и серуми, като на тази марка не съм ползвала до сега, но със сигурност бих.

# 207
Кожата ми е суха, с пигментни петна под очите. Не съм използвала продуктите, но бих се радвала да ги пробвам!

# 208
Ползвам всякаква аптечна козметика. От  Lа Roche Posay съм ползвала серията Effaclar, доволна съм. Ползвала съм и слънцезащитните им кремове за лице, за мен са добри.

# 209
Кожата ми е нормална, към суха но ми се
получават петна от слънцето. Не съм ползвала вашите продукти, но с удоволствие бих ги пробвала

Общи условия

Активация на акаунт