Отговори
# 225
oncce, в първа серия Харика и Кемал коментираха френското издание на някаква книга на турска писателка, финалът на която бил различен във френското издание. Кемал подари книгата на Харика и добави превод на финала от френски на турски език, написан на ръка. А Сурея нали пази писмото от Ешреф и сега сравнява почерка. Явно е правила обиск на стаята на Харика...

# 226
Сурия точно това прави, сравнява почерците. Но пък съм с надеждата, че Кемал ще каже преди нея на Харика. Може да се е възползвал от момента, когато тя видя белега или пък като види, че той по- бързо оздравява, не знам, но не искам Харика да научава това от Сурия. Нито пък ми се иска Сурия да използва това като изнудване на Кемал, за да остави Харика.

И един много хубав колаж на фен, от момента с изповедта на бабане. А това ме подсети, че на масата бабата каза на Сурия, че е винаги е била арогантна, наред с това че все мислила, че всичко знае. А и разясни на Сджиде, че Сурия си е луда отпреди, а те са набедили нея за такава.

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 22:22 от cvetansk

# 227
Сурия точно това прави, сравнява почерците. Но пък съм с надеждата, че Кемал ще каже преди нея на Харика. Може да се е възползвал от момента, когато тя видя белега или пък като види, че той по- бързо оздравява, не знам, но не искам Харика да научава това от Сурия. Нито пък ми се иска Сурия да използва това като изнудване на Кемал, за да остави Харика.
Дано наистина пръв си каже, защото иначе ще оплете конците пред Харика. Най-вероятно обаче точно така ще завъртят сюжета, за да вкарат съспенс и да има драма между двамата влюбени.
Сурея много тъмен образ стана, толкова отмъстителна и нахъсана срещу Кемал.
Не случайно казват, че между любовта и омразата крачката е една.

# 228
sineva 1, за Сурея Кемал е доказателството и символа на предателството на Ешреф към нея. Той нали се представи за син на Ешреф и това за нея е реална измяна от страна на Ешреф. Аз имам чувството, че тя не се вълнуваше толкова за собствеността на конака, колкото за това коя е майката на Кемал, къде и кога я е срещнал Ешреф и кога са заченали Кемал.

# 229
Ама и Сурия и до ден днешен не се сеща, че Ешреф едва ли ще чака Сурия да излезе някъде и той да води семейството си в конака, че и снимка на верандата да си правят. Гневът я заслепява дотолкова, че дори след 40 години не мисли адекватно.
Много съм любопитна за какво й е била нужна толкова крупна пари, че чак е ипотекирала конака и продължава да плаща. Появата на Джем в живота на Харика и това, че са толкова богати май й е от голяма полза.
Сурия искат да ни я представят май като Емир Козджолу в пола, но в Емир имаше харизма, а в Сурея липсва. Още не мога да простя и да изтрия от съзнанието си банята и последвалото предателство. А сега не чакат дори и ни показват обиска на стаята и лаптопа на Харика, както каза Недлен. Едно от най- омразните неща, да нахлуваш в личното пространство на човек и то без да са ти разрешили.

# 230
За снимката и първото му семейство Сурея е малко разколебана в убедеността си,че Ешреф и е изневерил, защото той и каза, че е имал това семейство много преди да я срещне. Докато появата на Кемал е след като тя е станала съпруга на Ешреф и когато тя го гледа, вижда Ешреф с друга жена. И това я изкарва от равновесие, което при нея е лесно за постигане.

# 231
Ама тя нали първо го изгони заради снимката и чак 2 години след това разбра истината. А в тази серия ми прави впечатление, че тя каза на домочадието в конака, че Ешреф си е тръгнал, не спомена нищо за това, че го е изгонила. А сега появата на Кемал опровергава думите на Ешреф, но пък и не знае и я гризе дали той е създаден преди да го изгони или в този период от 2 години, когато не го е виждала изобщо.
Сурия сякаш има някаква обсесия и страх от изоставяне, това чувство в момента проявява и към Харика. Дори с цената Харика да е нещастна, важното е Сурия да не е изоставена. От друга страна пък Сурия знаейки какво е направила с основание се страхува от отмъщение.

# 232
Сюрея до появяването на Кемал е била диктатор с кадифени ръкавици. След като той  се представи за син на Ешреф, тя остави всякакви преструвки и показа истинската си същност. Но момичетата още не могат да осъзнаят, колко майсторски ги е манипулирала до момента,  като им е давала усещането, че имат правото и свободата да избират. Интересно защо при тази свобода на избор сестрата на Харика е учила медицина, вместо музика и пеене, които явно предпочита.

# 233
Ох, сестрата на Харика и тя ми е черна в момента. Как само манипулира Харика, а и тя явно има страха от изоставяне на леля си и става агресивна. Може да е някакво наследствено, психическо състояние.
Айсел, обаче изобщо не се заблуждава кой е дявола в конака. Щом предупреди и близначките да внимават със Сурия. Съжалявам за Харика и това изградено сляпо доверие в Сурия. Зерин и тя ми се струва, че има някаква представа каква е лелята, но не си признава иначе ще изгуби Харика. Как пък всички са се вкопчили в Харика.
И Недлен много си права, Зерин не случайно тайно ходи да пее. Ама иначе се прави на ни лук яла, ни лук мирисала. Самата честност.

# 234
Само бабата подкрепя Харика и не и налага някакви свои стандарти. Докато другите имат големи изисквания към Харика, но какво представляват те самите, не ги вълнува особено. Както беше писала Ебру в приветствието към своята героиня, Харика трябва да събере парченцата от себе си, които е раздала на близките но нея хора.

# 235
Здравейте!

Красотата създава съвършени чудеса.
Николай Гогол

Това съвършенство няма как да не го повторя

Именно, явно скоро всичко ще излезе наяве и Харика ще разбере колко е била манипулирана и лъгана, а в същото време тя се е била отдала на тях, загърбвайки личните си чувства и желания. Интересно ще е да гледаме, как тя ще събира себе си.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 09:27 от cvetansk

# 236
Добро утро, момичета!

Дори тъжна е красива!

# 237
Капанът приключи, но не и дружеската обстановка зад кулисите.
Нашето момче доста танцувално и с приповдигнат дух се оказва. Кефя му се....максимално!👌😉😄

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 02:34 от Stella2021

# 238
Ей, колко са готини и прекрасни тия двамцата в задкадровите снимки....максимално им се кефя!

Шокирана съм от химията, която цари между Ебру и Биркан, не само в кадър, а и зад кадър!

# 239
Мда, личи си, че Ебру и Биркан си станаха близки. И няма как да не станат, двама толкова позитивни и добронамерени персони. Веднага са се усетели един друг, доброто се привлича.
Много харесвам очите му. Има едно весело, доброжелюбно пламъче в тях. Вярвам в клишето, че очите са прозорец към душата, а той определено има добри очи.

От една страна много съжалявам, че наесен няма да го има сериала, но може би всяко зло за добро.
Много харесвам минисериалите, защото нещата са случват по-бързо и сценаристите не разтягат локуми и сюжета не се лее протяжно дълго, като народна песен. Прави впечатление, че откак решиха да са само 13 епизода, малко странен избор на такова  фатално число Nerd , димамиката на събитията стана различна. Предполагам това още повече ще се усети в следващите епизоди.
А наесен с песен Ебрушка ще танцува в друг сериал. Two Hearts
Вече имаме и нов любимец - Биркан, чиито изяви ще следим изкъсо и с интерес. Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 17:32 от sineva 1

Общи условия

Активация на акаунт