Отговори
# 495
Още малко снимки.
Много напрегната серия ще е.

# 496
Мислех утре да слагам писмото, но утре ще има да се притесняваме, тъжим и радваме на други неща от Чудесата.

Писмото на Кемал.
Харика... Чудото на живота ми... Ти ми даде нов живот, когато казах, че свърши. Ти ми даде надежда. Ти ми даде синьо небе. Вярвах, че ще започна да дишам отново, когато вече бях спрял да вярвам в това. Всъщност толкова много се надявах... Мислех, че ще имаме семейство с теб, вярвах. Мислех, че ще стана баща отново. Ще повярваш ли, но видях дъщеря ни насън. Тръгнах по пътя на невъзможното. Защото винаги съм живял така, Харика. Защото дори моето съществуване е от категорията на невъзможното.
С всяка нова лична карта бях принуден да ставам някой друг. И станах. Оставено назад в миналото. Иначе не бих могъл да живея. Да очаквам същото от теб беше грешка. Права си. Благодаря ти, че дойде в живота ми, Харика. Моля те за прошка за всички неща, през които си преминала. Питах се: "Защо живее човек?" Сега знам отговора. Сбогом, чудо мое.

И песента, която вървеше като фон. От плочата, която Кемал подари на Зерен.

А и текста е много красив...

Изгубени години

Няма връщане назад, заедно решихме да се разделим
Трябва да свикнем да вървим приятелски по отделни пътища
Сега вече е излишно да се леят сълзи
Трябва да свикнем да превързваме собствените си рани сами

Сега вече думите не стигат, нямат смисъл
Ние опетнихме спомените си, няма полза да сме заедно
Нека вече да оставим всичко на страна
Да видим истината, приятелю, друг изход няма

Сега ако ми върнат изгубените години
Сега ако ми обещаят един живот с теб
Сега ако ме попитат дали искам всичко отново
Нямам право да кажа дори една дума

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 12:28 от cvetansk

# 497
# 498
Здравейте!

Сигурно ще се радваш да научиш, че универсалният закон, сътворил чудеса, никога не е бил отменян.
Уейн Дайър част II

# 499
Здравейте, момичета!

Желая ви най-хубавият, слънчев, невероятен и успешен ден.

Дойде и нашия ден за кино!

# 500
Днес са ни пуснали още малко промо снимки

И кралицата на релсите са ни я пуснали в двоен вариант, но от мен само един.

В последния епизод явно ще си имаме поредното чудо, а може би и отговора ''защо именно Кемал е орисан с чудото на младостта"

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 15:49 от cvetansk

# 501
О, интересно, радвам се, че моллата ще участва. Значи наистина ще имаме отговор на чуденията ни. И дай боже Кемал да се върне към нормален живот.

И аз вече много се дразня на Сюрея, но този кадър е хубав. Blush

# 502
# 503
Значи в момента гледам Курт Сеит и Шура, та тая Зерин и там играе много дразнеща роля. Та не знам дали е "кралица на релсите", но със сигурност е "кралица на дразнителите".

# 504
За другата мода не знам, но тази година на мода ще са босите крака

Значи в момента гледам Курт Сеит и Шура, та тая Зерин и там играе много дразнеща роля. Та не знам дали е "кралица на релсите", но със сигурност е "кралица на дразнителите".

Джаки, там не я знам каква е, но тук Сюрия е като хлебарките. Няма отърване. След Чудесата ще я видя и в Курт Сеит и Шура. Много хубави неща прочетох за ролята на Биркан като Пьотър Вронски, въпреки, че е отрицателна.

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 16:39 от cvetansk

# 505
О, Цеце! Заслужава си да го гледаш.  Биркан е направо като звяр, толкова е добър, че ми иде да влезна в монитора и да го удуша. И Зеринка ми иде да я удуша. Едно към едно е като в Чудото по линия "кралица-дразнител".

# 506
Ново с нашата прекрасна Ебру.
Нежност и красота.

# 507
Дааа, Биркан е великолепен в "Курт Сеит и Шура". Преди да започне Чудото, бях публикувала снимки на неговия герой Петро там, харесахте го много. Grinning
Зерин беше в ролята на майката на девойката, която впоследствие му стана жена, в ролята- Фахрие Евджен. Май тогава тя направи впечатление като актриса. А, сетих се, Зерин беше в две роли- освен майката на героинята на Фахрие, бе и разказвачката- авторката на книгата, т.е. дъщерята на Курт Сеит.
Оле Grinning, девойките, които не са го гледали- дано разбрахте нещо от обясненията ми. Joy

Ето го  Курт Сеит с жена си.

Ето я и тъщата Grinning

И пак да се порадваме на Петро, който наистина е силно отрицателен герой. Grinning

# 508
# 509
Давам ти поле, Цвети, за втория линк.
Първи фрагман на сериала на Бусе. Blush

Общи условия

Активация на акаунт