Отговори
# 510
# 511
Добро утро, момичета!

Нека денят ви бъде изпълнен с усмивки и положителни емоции!

Снимките на сериала са приключили вчера и актьорският състав се е събрал за прощална вечеря!

# 512
Бързо да сопделя някои впечатления от серията снощи, че днес съм малко по-заета.
Раната! Куршумът от Джанан попадна на същото място. Много вероятно е точно това да отключи процеса на връщане към нормално човешко остаряване. Т.е. животът на Али Тахир да продължи оттам, откъдето беше "замразен" , "сложен на пауза", както искаме може да го наречем. Много се надявам точно така да стане и той и Харика да разберат това още в началото на следващата серия. Как ще стане- ще видим. Може да се наложи да прелеят кръв, може би ще е между живота и смъртта и ще се появи отново този симпатичен малла в бяло. Но силно се надявам на такова развитие.
Имаше спойлери във ВК, че били снимали погребение, някои казаха на Кемал. Дано не е така!
Отново Сюрея, по-точно търсенето и отнесоха половината серия. Съвсем ми опротивя като образ. Тя реално е откраднала момичетата! Каза си- чувствала се самотна и тяхната обич и е дала смисъл. Добре бе, не можеше ли да  покани майка им да живеят заедно и така нямаше да им причинява тази рана и също нямаше да е самотна! Завършен егоист! Да, грижила се е за тях, но това реално е била грижа за собственото психично здраве!
Да лишиш децата умишлено от майка, и то да им кажеш, че е избягала, е префинена жестокост. Това е такава първична рана, която няма заздравяване.
Бабата може да не издържи напрежението, възможно е нейното да е погребението.  Айсел- от глупост причини вреда.
Хайде, до после. Blush

# 513
Здравейте!

Постоянната доброта може да твори чудеса. Подобно на това как слънцето може да разтопи лед, така и добротата може да преодолее неразбирането, недоверието и враждебността.
Алберт Швайцер

Ще напиша и аз малко впечатления от снощната серия, а повече след като я изгледам с превод.
О, той даже автоматичния вече е излязъл

Сто години чудо - 12 епизод

Половината серия бе добра, обаче във втората част като ни удавиха в Сюрия стана банално. Ами нормално е да падне рейтинга, даже им е малко падането. Откакто изведоха историята на Сюрия на преден план и оставиха Кемал и Харика на задна линия сериала започна да пада в рейтингите. Имаха най- интересната история с голям потенциал, а Сюрия я съсипа. Както и да е, снощи серията в първата си половина бе интересна. Няма по- така ясно изразен егоистичен герой от Сю. Онче, напълно съм съгласна с теб, тя остави самотна една майка, без деца и да се скита, само заради собственото си аз. За да може тя да живее, да намери смисъл в жалкото си съществуване. Майка им не можеше да остане в Турция, защото имаше неприятности със закона, заради статия, която е написала. Дори след толкова години, ако не беше Кемал, тя нямаше да може да стъпи в родината си и да види децата си. Той е успял някак си да разреши проблема с властите, за да може тя да се върне. А толкова години я е крепяло единствено мисълта, че децата й са щастливи, реално поредната лъжа на Сю. Порази ме момента, в който тя предаде парите, които Сюрия й е давала, на Харика и Зерен. Излезе, че жената дори не се е възползвала от тях. Не разбрах обаче, Сю даде на майка им първо спестяванията си, защо обаче й се е наложило да ипотекира имението.
За Кемал и Харика, и подкрепата им един към друг няма да пиша сега. Това задължително трябва да се види с превод. Моментите и диалозите им бяха много силни, и много красиво и чувствено заснети.
Невероятно красива и чувствена двойка се получи от Биркан и Ебру. Много силна игра и на двамата.

# 514
# 515
Ебру много сладка с права коса.

Еми това е свършва. Хубав сюжет, но някак не го доразвиха сценаристите. Сюрея много тъмен образ, можеха да не акцентират толкова на нея.
 Ами ще стискаме палци на Ебру и Биркан наесен с песен да ни зарадват с хубави проекти. А дано да ги видим отново да си партнират. Толкова харизматична и сладка двойка са двамата. Много хубави образи изградиха и двамата, запомнящи се!

# 516

Сценаристката Нуран Еврен с и за любимите си Чудеса

Какви сто години чудо добавиха към живота ми; хора, които очароват с таланта си и превръщат работата в чудо с красивите си сърца… Това пътуване приключи, но ние се спечелихме взаимно. Казахме си, че ни предстои да се срещнем на нови пътешествия и се сбогувахме с нашето чудо, което прегърнахме с цялото си сърце, като празнувахме заедно снощи. Всяка работа отминава, уникалният вкус, оставен от трудовото съдружие на красиви сърца, остава. С безкрайна благодарност към всяко сърце, допринесло... Любов и поздрави за всички, които гледат, прегръщат и критикува.

# 517
Жалко, че всичко свършва! По мое мнение двойка Биркан- Ебру не беше пълноценно използвана, но както виждаме е било удоволствие да играят заедно....двустранно А на нас ни остава да ги съберат отново, за да им се радваме на прекрасното партньорство. Колко е приятно, когато свършва един проект и актьорите да се разделят с добри чувства един към друг....

От вчерашното интервю с Ебру към журналисти: Беше хубава нощ и ни хареса
Журналист: Говорихме с Биркан преди вас и той беше щастлив да работи с вас и се надява, че ще работите заедно в бъдеще, на което
Ебру отговори: Това, което каза Биркан, мога да кажа същото, беше удоволствие и комфорт да се работи с него.

# 518
Това не са просто думи от любезност, някаква куртоазия, те видимо се харесват и много си допадат. Според мен станаха приятели и няма да се изненадам, ако скоро пак ги видим заедно на екран.
Витаеше страхотна, приятелска атмосфера в сета. Биркан е добра душа, а нашата Ебру е слънчице, кой няма да я обикне!?

Забелязала съм, че ако някои актьори си допаднат, като са снимали заедно често след това се препоръчват един друг на продуцентите и пак участват заедно в проекти.
Така че, да стискаме палци нашите сладури да ни зарадват с общ проект много скоро.  

# 519
Още снимки от партито. Blush

# 520
Здравейте!

Много хора казват, че на чудеса не може да се разчита, но аз казвам: как можете! Просто трябва да изчакате достатъчно дълго, за да се случат. Дотогава трябва да държите позицията си. Час, година, десетилетие.
Тимур Вермеш

# 521
Добро утро, момичета!

Още актьори се присъединяват към филма на Биркан за Нетфликс.

Осман Алкаш и Хакан Уммак се присъединиха към актьорския състав на новия филм "Изкуството на любовта"🔥
 Проектът, който ще бъде показан в стрийминг услугата "Netflix", ще разкаже историята на Али от отдела на Интерпол (Международната организация на криминалната полиция) за борба с престъпността в областта на изкуството.
В ролите: Есра Билгич, Биркан Сокуллу, Фират Таниш, Усхан Чакър и Лариса Гагемер.
Снимките трябва да започнат в края на юни. Продуцентска компания: OZ Medya. Режисьор: Реджай Карагьоз.
 Сценарист: Пелин Карамехметоглу.

# 522
Ебру е много позитивна личност и на всички снимки е усмихната, но ми е направило друго впечатление, че на снимките с Джедко не просто се усмихва, а грее. Ето така изглежда обичаната и обожавана жена.
А Джедко на снимките им или я гледа с обожание и нескрита любов или е с най-яката и ярка усмивка.
Много им се радвам и им желая да са все така влюбени и любовта им да не "остарява", както казва поета Недялко Йорданов
https://liternet.bg/publish13/nedialko_iordanov/ne_ostariavaj.htm

# 523

Хванати от журналисти

# 524
Ебру снощи е била на партито на VogueTürkiye с нейния PR мениджър. Има няколко пуснати клипчета, но още няма излезли снимки.

А аз да взема да си взема думите назад относно Саджиде. В последния епизод хич не изглеждаше на простовата жена. Дали аз не съм я разбрала преди или това са едни от несъвършенствата, когато сценария не се пише само от един човек а от цял колектив, не знам. Но е факт, че думите на Саджиде към Сюрея блеснаха в този епизод. Оказва се, че тя е просто един практичен човек, скрил някъде дълбоко в себе си мъдростта си.

"Винаги съм казвала, че приличаш на роза, сестро. Грациозна. Красива. Но с шипове. Няма да се откажеш нито от тръните, нито от славеите. Искаш славеите да останат, дори и да пострадат. Но това не е възможно. Който го боли, той отлита."

Общи условия

Активация на акаунт