Отговори
# 525
# 526
УАУ, невероятна е! Колко е красиво и слънчево нашето момиче Nature Sunny
По принцип не харесвам такива тоалети, където се чудиш със сутиен ли се е изтипосала, но за този тоалет какво да кажеш... Sunglasses

# 527
Джаки, и аз тази година тая мода нещо не ми допада, но е факт че Ебру ги носи тези тоалети със стил.

И от снощното парти на Vogue. Снимка с Özgür Atanur /Директор издателство gqturkiye/

# 528
Здравейте!
Махнете от заглавието Акън Акъньозю, защото в тази тема се коментира само Ебру, нейните участия, проекти и ,, Сто години чудо". Не искам да бъда разбрана погрешно, защото Ебру е повече от прекрасна актриса, невероятно талантлива и харизмантична. Аз съм фен и на двамата, а в тази тема се величае единият, а другия го пратихте в ъгъла...

# 529
О, Оя и Тансу са ходили да подкрепят Енгин на срещата му с читателите и раздаването на подписи

Daniela Bel, на никой не е забранено да качва информация за Акън. Но ето точно такива фенове като теб и някои други, които влизат само, за да се заяждат убиха желанието на всеки да качва каквото и да е за Акън. Не мисля, че ти пречи, че не се качва нещо за него, че да влезеш и специално да ни правиш забележки без дори да имаш принос за каквото и да е.

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 18:00 от cvetansk

# 530
Ех, това момиче как бърка в здравето на някои....
Че и списание Harper's Bazaar я удостоява с внимание и ни пусна това видео.

Списание Harper's Bazaar сподели видео на Ebru от снимките на корицата

Ebru Saheen, адаптирайки се към високата енергия на колекцията Sagaza пролет/лято 2023 г., издига нивото до небето.
Ебру Шахин пред камера за нашата дигитална корица този месец, включваща акценти от колекцията #Sagaza Пролет/Лято 2023 г."

# 531
Момичета, доколкото разбрах няма проблем да споделяме по нещо за новия сериал на Бусе Мерал, Сърма от Легенда. Hug
Не знам дали ще го коментираме, докато няма текущи проекти на титулярите на темата. Какво толкова да се обсъжда летен сериал Grinning, ама пък може да ни дойде вдъхновението, кой знае.Blush Аз лично нямам против, ако ни стане интересно. Възнамерявам да гледам сериала. Но даже да не пишем, поне някаква информация и трейлъри може да публикуваме.

Първият промо постер на сериала.

И зад кадър. Grinning

# 532

Щастлив е човекът, който знае какво да запомни от миналото, на какво да се наслади от настоящето и какво да планира за бъдещето. - Арнълд Хенри Гласоу

Феновете обичат да си спомнят за Миран и Рейян. В България отново повтарят епизодите на "Вятърничав". Във фейсбук всеки ден излиза статия от една от групите за турски сериали за предстоящите епизоди.

Постът на Даниела ме провокира да споделя малко стари снимки на Акън. Знам, че не го правя редовно, но така се е покрил, че почти нищо ново не излиза за него....ни работа, ни личен живот. Обещавам, че в момента, в който има нови информация и даже клюки, ще споделя с удоволствие. И няма да гледам дали му има името в заглавието на темата или не 👻🙃

# 533
Няма лошо да се коментира. Водещите актьори са големи симпатяги. Дано е приятен летен сериал, да ни зареди позитивно и да ни подгрее за новия сезон наесен. Simple Smile

# 534
Първата любов, ръжда не хваща!🙂 Сега, за всички нас Миран и Рейан са едно цяло, олицетворение на красивата любов, но все пак отдавна отмина еуфорията и героите останаха в Приказката, а Ебру и Айкън поеха в противоположна посока, нека са щастливи по отделно, а ние, ние си оставаме тук виртуални приятели, нали!?❤️

# 535
Онче, разбира се, че няма проблем. Бусе си е наше момиче, а сериала обещава да е забавен поне от това, което видях в трейлъра. А и защо да не си го коментираме. Да не говорим и, че лятото няма да има нови проекти на титулярите. За две -три момичета от темата знам, че ще го гледат и преводите ще му намерим, и ще си го обсъдим. Всичко както си му е реда.

# 536
О, Оя и Тансу са ходили да подкрепят Енгин на срещата му с читателите и раздаването на подписи

Daniela Bel, на никой не е забранено да качва информация за Акън. Но ето точно такива фенове като теб и някои други, които влизат само, за да се заяждат убиха желанието на всеки да качва каквото и да е за Акън. Не мисля, че ти пречи, че не се качва нещо за него, че да влезеш и специално да ни правиш забележки без дори да имаш принос за каквото и да е.
Не се заяждам. Аз боготворя Ебру и Акън. Наистина не качвам нищо тук, но харесвам всички публикации. Адмирации към всички! Не исках да нарушавам добрия тон...просто изказах мнение.
Хубава вечер на всички!

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 21:21 от Daniela Bel

# 537
от фризьора

# 538
Здравейте, момичета!

Споделете сутрешното си кафе с любимите си хора
и запазете усмивките си през този ден!

Популярен блогър информира, че следващата седмица ще има фотосесия за известно списание с Ебру Шахин Осман!
Най-вероятно ще е списание Vogue!

Ей всички списания я преследват, ама то от хубавото никой не бяга.

# 539
Здравейте!

Те навличаха на себе си чудеса, както други хора си навличат на себе си беди.
Гилбърт Адеър

На 18. юни. в неделя по ATV започва "Няма да те дам" с Бусе и Емре Бей. Да ни е на добър час гледането, а на тях рейтингите.
Желаещите да коментират, да заповядат!

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 11:00 от cvetansk

Общи условия

Активация на акаунт