Отговори
# 540
Цеце, благодаря за информацията за летното сериалче с Бусе!
Смятам да го загледам, пък като си ни поканила, ще си го коментираме тук.

СТОГОДИШНО ЧУДО 6. ЕПИЗОД БГ СУБТИТРИ

https://videa.hu/videok/film-animacio/.-6-T2PFIvwqFmh.kzFDz
https://fex.net/ru/s/rfzytkm - линк за гледане и изтегляне до 7 дни
Благодарности за превода на Морски бриз Flowers Hibiscus

# 541
Вчера е имало снимки в имението

И едно много добро фенско творчество с нашите къдрички.

https://twitter.com/i/status/1667581249328742400

# 542
От снощното колективно гледане на Шампионска лига, организирано от главния редактор на GQ Turkiye

# 543
Момичета, споделям идея за сериал- след като свърши Чудото и докато няма нови проекти на титулярите на темата.
Само аз го гледам май във форума на БГ мама Grinning, но тъй като тук има фенове на Бурак Тозкопаран, правя реклама на  сегашния му проект.Blush Който има време, може да надникне там.
За "Жар птици" става въпрос. Няма да го разказвам. Тежък е, естествено, но хваща за душата. Първоначално излезе информация, че е за деца на улицата и според мен хората го пренебрегнаха, защото не им се гледа за такава тежка тема.  Всъщност- да, за такива деца е, но вече са пораснали. Има флашбекове в сериите за детството им, но  като цяло действието е в наше време и вече не са на улицата.
Нашето момче е полицай, влюбен в най-малката от тях, която те са отгледали от бебе. Дъщеря е на заможно семейство... и т.н. Както казах- няма да разказвам, а и не мога да предам емоциите и усещането за дълбочина, което има в този сериал. В момента е излязла 19 серия, не знам кога свършва сезонът, ще има втори.
Пак казвам- не е лек, но е много смислен и след гледането остава усещане за светлина. А, и музиката е много добра, което за мен винаги има значение.
Продуцент е Боздаг- знаем го от Легендата. Вероятно там е харесал Бурак. Боздаг не го харесвам, когато прави  силно пропагандни филми, но иначе умее да снима проекти, които те хващат за гърлото.
Бурак е просто невероятен в този сериал, ролята му пасна прекрасно.

Та така, аз съм фенка на сериала. Има руски субтитри седмица след излъчването. На който му се гледа нашия тегин в съвременна драма, в много силна роля- ще се радвам да се присъедини към мен. Blush

# 544
Онче, аз точно заради тежестта на историята не го загледах, но може би ще преосмисля решението си. Бурак Т./Темур Тегин се справи страхотно в Легендата и няма начин да не е бил забелязан. Доколкото знам сценария на "Жар птица" е написан от съпругата на Боздаг, а тя се слави с добри сценарии.

Ето и линк към БГ автоматичен превод. Тук преводите макар и автоматични са много добри, много повече отколкото в Ютуб (ако изобщо може да се нарече в тубето превод). Тук е под заглавието "Огнени птици". Лично аз съм много доволна от тези автоматични преводи и да знам, че излизат няколко прозореца с реклами, но като ги затворите и тръгне сериала повече не се показват, отчитам го за неудобство, но не и чак толкова голямо. Субтитрите на сериалите обикновено излизат на следващия ден след излъчването му.

# 545
Благодаря за линка, Цвети!🫠
Аз затова подчертах, че историята се развива в наше време и не са на улицата.  Ако говорим за тежест- не е по- тежък например от "Омер" или от Рибарчето, което зарязах, но виждам какво става във фраговете. Да не говорим за Легендата.😊

# 546
# 547
Нашата Ебру мега секси в последно време - бюстиета, разголено коремче и краче. Nerd
Само така- млада е, хубава е, има какво да покаже. А Джедко е един съвременен, модерен мъж не я ограничава в нищо и не я ревнува.
Наистина случи на мъж момичето ни. Винаги е до нея, подкрепя я. Не я затвори вкъщи, каквито опасения имахме, че ще я отмъкне в Канада и край с кариерата й. Макар да е богат и пари не им трябват, остави я да се снима, да развива кариерата си. Дори съм сигурна, че й помага в това отношение с контакти и връзки в тези среди. Евала!
Двамата са толкова хубави заедно. Толкова хармонична двойка са?! Прекрасни. Blue Heart

# 548
Девойки, ето го втория фрагман на "Няма да те дам на никого". Blush

Сърма се  прероди! Grinning

Тръгна да бие бъдещия си ухажор. Joy

# 549
Понеделнишки мислех да почна с патрончетата на темата,
но видях че са пуснали финалния фраг на Чудесата.
И да не забравяме, че не всичко е такова каквото изглежда. Спорна седмица на всички. Nature Sunny

Харика: "Не, това все още не е краят".
https://www.youtube.com/watch?v=UnTxurRjvcs

# 550
Здравейте!

Сигурно ще се радваш да научиш, че универсалният закон, сътворил чудеса, никога не е бил отменян.
Уейн Дайър част II

Новия фраг е малко депресиращ, но мисля, че само ни подвеждат и ще имаме щастлив край.

Днес е понеделник, и все пак трябва да ни тръгне весело и приятно новата седмица.
Слагам от партито на Омер и нашия любим режисьор Джем Карджъ. Не мога да не отбележа обаче, че ОГМ може и да не правят реклами на сериалите си, но пък правят грандиозни купони за всеки един от тях.

https://www.instagram.com/reel/CtXZqA1JEVb/?hl=bg

# 551
Със сигурност ще има хепи енд. Заблуждават ни и вкарват съспенс. Nerd

# 552
Да, думите на Харика накрая са точно такива. Шепотът и ще го върне към живота.
А и го раниха на същото място. Дядото молла пак ще се появи и ще помогне на Харика, но този път предполагам дареният живот ще е на обикновен човек. А погребението са някакви сънища или мислите му когато е в безсъзнание, между живота и смъртта.
Интересно е посланието на фрага- всъщност със съществуването си Али Тахир- Ешреф-Кемал даде много на много хора. Кемал промени живота на почти всички в семейството,  и то в положителна посока. А Сюрея вероятно най-после ще се отърве от бесовете си.
Харика и Кемал ще са заедно, и аз вече вярвам. След този тъжен за Кемал фраг- вече съм убедена, че финалът ще е хубав. Blush

# 553
Блестяща, красива, модерна Ебру

Моден фотограф Надир Озкан

# 554
Една дума - прелест!

Общи условия

Активация на акаунт