С продуктите Frosch почистваме екологично, ефективно и на достъпна цена!

• 12 677
  • 398
  •   1
Отговори
# 210
Верото и препарата за стъкла.

# 211
  • Враца
Бих заменила препаратите за баня и тоалетна, както и препарата за стъкла и гладки повърхности.

# 212
Бих заменила препаратите за почистване на баня и тоалетна.

# 213
От много години ползвам верото и препарата за стъкла Frosch и не бих ги заменила с други препарати.
Бих използвала всички продукти на марката.

# 214
Бих заменила всички продукти, които използвам, с алтернативите от Frosch.✨

# 215
  • Ямбол
Не съм използвала продукти от марката Фрош досега, но ако наистина са ефикасни, бих заменила някои домакински препарати с тях.

# 216
Вече съм заменила част от препаратите. Препарата за кухня със сода ми е любим. Бих пробвала тези за баня и тоалетна.

# 217
Всичко, което използвам бих заменила с по-добри продукти.

# 218
Бих си заменила препарата за миене на съдове, за да мия повече за по-малко пари.

# 219
Бих заменила верото и прахта за пране!

# 220
Разбира се, че бих заменила всичките, но най - вече продуктите за деца, като перилни препарати, веро и омекотители!

# 221
Ползвала съм и ползвам доста от продуктите на Frosh. Цялата продуктова гама ми харесва както за миене на съдове препарата , така и тези за под , стъкло и тоалетни

# 222
  • Пловдив
Ползвам препаратите за измиване на съдове, баня и тоалетна. Бих заменила с Frosch течния сапун и препаратите за пране.

# 223
Наскоро купих препарата Фрош за съдове с аромат на лимон. Със сигурност е добър.

Ще заменя продуктите за тоалетна и баня с тези на Фрош, щом са на растителна основа.

# 224
Всички препарати бих сменила.

Общи условия

Активация на акаунт