С продуктите Frosch почистваме екологично, ефективно и на достъпна цена!

• 12 676
  • 398
  •   1
Отговори
# 195
Бих заменила универсалните почистващи препарати (голям фен съм на универсалките), както и препаратите за баня!!

# 196
Ползвала съм и ползвам доста от продуктите на Frosh. Единствено не знаех, че има продукти за баня и тоалетна, бих ги изпробвала с удоволствие.

# 197
У дома ползваме тези два препарата на Frosch, за прозорци и универсален, както и още един за измиване на съдове. Имат приятен и ненатрапчив аромат, много добре почистват и щадят кожата и повърхностите. С удоволствие бих заменила всички препарати у дома с тези на марката Frosh, защото са с отлично съотношение между цена и качество, но за жалост не винаги са налични. Последният път търсех почистващия препарат за тоалетна чиния в DM и беше свършил.

# 198
  • Враца
Бих заменила препаратите за почистване на баня и тоалетна с такива на Frosch.

# 199
Препаратът за съдове съм ползвала на Frosch и бих заменила праха за пране с този на Frosch. Добра алтернатива са тези продукти за дома.

# 200
Ползвам Фрош от 15г - универсален препарат, за стъкла и не го заменям.

# 201
  • Сливен
Бих заменила верото.

# 202
  • burgas
Препаратите за баня и тоалетна, както и препаратите за гладки повърхности

# 203
  • София
Моите препарати бих заменила с Frosch препарати за стъкла, гладки повърхности и кухненски елементи в интериора на кухнята и препарати за баня и тоалетна

# 204
Бих заменила препарата за съдове.

# 205
  • София
Кои от почистващите препарати, които използвате в момента във вашето домакинство бихте заменили с изгодна и безопасна алтернатива от Frosch?

Препаратът за кухня и този за баня, със сигурност. Тези на Фрош със сода са страхотни.

# 206
  • Пловдив
Бих заменила препарата за съдове Simple Smile

# 207
Много от продуктите за банята бих ги сменила за по- щадящи на Frosch.Преди месец правих - по- голямо почистване свързано с  предстоящото гостуване на мои близки.Активно оглеждах препаратите за справяне с варовика по черните плочки в банята и една дама в магазина ме консултира, че от личен опит най- добър е продукта на Frosch , който не беше наличен, и още не съм го намерила... Освен това обожавам мирис на лавандула!

# 208
Бих заменила препарата за съдове и сапуна за ръце с тези на Фрош.

# 209
  • София
Кои от почистващите препарати, които използвате в момента във вашето домакинство бихте заменили с изгодна и безопасна алтернатива от Frosch? Честно казано досега не съм пробвала нито един продукт от бранда на Фрош, може би бих започнала с универсалните такива от продуктовата им гама, ако ми допаднат, ще сменя и останалите.

Общи условия

Активация на акаунт