С продуктите Frosch почистваме екологично, ефективно и на достъпна цена!

• 12 673
  • 398
  •   1
Отговори
# 180
Бих заменила специализираните почистващи препарати и тези за стъкла.

# 181
  • Велико Търново
Като цяло бих заменила всички продукти, които използваме, с такива на Фрош, особено тези за баня и за почистване на кухнята, тъй като ми се струват доста силни. Ако има алтернатива, която да е по-безопасна и с по-малко химия, бих я пробвала с удоволствие

# 182
  • Вдън горите тилилейски
Бих заменила препаратите за стъкла, баня и тоалетна с безопасна алтернатива от Frosch.

# 183
Бих заменила всички препарати с по-качествени и безвредни.

# 184
Бих заменила с Frosch за мазнина и котлен камък, защото това ми е най-досадно и трудно за почистване

# 185
Веднага сменям препарата за стъкла, че у дома са ми много прозорците и стъклените витринки!

# 186
Бих заменила препаратите за баня,тоалетна,за съдовете,за почистване на котлони,фурната с по безвреден.

# 187
Ако са ефективни бих заменила всички ползвани до сега препарати.

# 188
Всички продукт бих заменила, с алтернативите от Frosch.

# 189
Бих заменила с универсалните и специализирани почистващи препарати на Frosch.

# 190
Използвам само 2 препарата на Фрош, бих заменила всички.

# 191
🐸  Frosch - биологично качество от 1986 г.

Компанията Frosch е еко пионер още от самото си създаване. От иновативните формули на продуктите, базирани на растителни суровини, до производствените процеси и опаковките, всичко е оптимизирано с мисъл за природния ресурс.

Освен че не съдържат агресивни химикали, всички продукти на Frosch са веган, без животински съставки и са на разумни цени.

# 192
  • София
Всъщност ползвам доста от препаратите на  Frosch. Мисля, че са с отлично качество, имам за съдове, за стъкла, универсален, почти всичко!

# 193
Бих заменила препаратите за баня и тоалетна с безопасни такива на Frosch.

# 194
Бих заменила всички продукти за баня и тоалетна, както и препаратите за гладки повърхности с тези на Frosch.

Общи условия

Активация на акаунт