Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 9

• 32 927
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Son kez 29/3🥹💔❤🔥🥺🧡 #yalıçapkını

Довечера си чакаме фраг

# 646
# 647
Бившият на Афра бил на Малдивите с новата си приятелка Joy Бързо и той се влюбва и разлюбва.

Иначе в Т говорят да очайваме фрагмана пак късно, към 00:00.

# 648
Бившият на Афра бил на Малдивите с новата си приятелка Joy Бързо и той се влюбва и разлюбва.

Иначе в Т говорят да очайваме фрагмана пак късно, към 00:00.

Бившият на Афра ми е толкова бежав, че никак не ми се връзваше с нея. Дано да не й липсва много и да не тъжна. По-готин да си намери Simple Smile
Терлик снимал цял ден в имението на Корхан. Той пък каква работа има там?
В Телеграм задали въпрос: Бихте ли живели с мъж с поведението на Ферит Корхан. JoyJoy
Вие бихте ли? Не с Мерт, с Ферит?

Спойлер:
Скрит текст:
Упорито се твърди, че Халис насила ще замънкне Сейран в конака, но без знанието на Ферит. Тя ще изпадне в нервна криза, точно в този момент той ще се прибере/разбере, ще отиде при нея и ще я прегръща, и ще настане една романтика.... Обаче ако Халис прибере Сейран и я заключи насила, защо пък да взима и Суна? Нея нали я готвят за булка. Ще видим.

Интересно ми е след този взривяващ фраг тази вечер какъв ще е.

# 649
Аз видях, че в ТТ пишат, че е 00:15 ще има повторение на епизода. Може би тогава очакват фрагмента.

# 650
  • Яко в Матрицата...
Оф, тия не са в ред … дано го дочакам този фраг Heart Eyes

# 651
Красива Афра за списание Bazaar

# 652
Значи гълъбчетата са на Малдивите, ей тази прахосница ще изпразни джобовете на Адаша, ама нищо нека нека, стига ми да са далеч от Афрам. Grinning

Сега за новия фраг да се надявам ли на Seyfer love ,че миналата седмица се надявах на прегръдка под дъжда, уви нямаше ...сега не смея да си помечтая да не си остана само с прегръдката на АбФер Joy

Нашето спящо красавче Heart Eyes

# 653
Нали по време на Рамадан не показват такива близки интимни контакти в сериалите ?  Така че аз този епизод за СейФер очаквам сдобряване, но без целувки Joy
Но се замислих, че ни показват само бой, караници и обиди Hug

# 654
Son kez 29/3🥹💔❤🔥🥺🧡 #yalıçapkını

Довечера си чакаме фраг

За последно сме щели да имаме 3 фрагмана (разяснение от туитър) Unamused
Сега пак ще трябва да минем на диета с по 2 бр.

# 655
Той утре свършва рамадан😁

# 656
Добър вечер
Фрага за утре ще е значи Grinning в малккте часове на деня . То от сутринта са емотиконите Stuck Out Tongue Winking Eye
Надявам се , ако има Афрам , Мерт Р да не "попива сълзите " на Афра .Няма нужда Но и  не познаваме Афра и няма как да знаем как преминава през този период На последните награди , като и зададоха въпроси за Мерт Я , тя отказа да говори  и коментарите бяха , че е разстроена Колко е истина , не се знае

# 657
Ми какво да каже момичето? Каза, че не коментира личния си живот, както винаги досега е казвала.
За разстроеното състояние си го насосаха, на мен не ми се видя така.
Бай Мерт/Ганьо още първия ден си пуснал снимка, да го видят, че е на Малдивите. То голЕм праз.
Но нещо ми подсказва, че като се върнат, ще си бият камшика. Не знам защо, Малдивите нещо им действа разделящо на двойките, по мои наблюдения Sunglasses

Сомера за най-популярна двойка

# 658
Много емоционален се бил получил фрага, щели да го излъчат преди повторението в 00.15. Защо толкова късно ги пускат? Нямат сърце, начиии Joy
На мен честно казано Афра като се качваше в асансьора ми се видя, че е с насълзени очи, но не съм гледала със звук и нямам идея дали точно тогава я питат за личния живот. Може пък да е била развълнувана от друго.
Много правилно да не коментира.

Обаче има нещо вярно-минават през Малдивите, романтика, щастие и после рязко се разделят.

# 659

Общи условия

Активация на акаунт