Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 9

• 32 908
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Ако съм на Абидин и Ферит качвам тия момичета в колата и отивам през 9 гори в 10-та и повече не се разправям с дъртите. Единият е съпруг, другият лесно може и той да стане. Айде сиктир

# 691
Суна няма волята да го направи. Сама си каза, опитва, ама се връща.

# 692
Сейран тъпата може и да подпише, но Ферит може да се заинати. Като го гледам вече не му пука особено за дядо му😁

# 693
Ще те убия!
Убий ме!
Рибарчето в две изречения.
Не знам, защо си мисля, че тази сцена няма да е края на епизода. Дали пък след като я приберат Ферит няма да изтрещи и да влезе с вратите в имението на психарите?
То вече трябва да започна да уточнявам, за кои психари говоря-Казъм ги бие и заключва, Терлик и фемили (нямат нужда от коментар) фрийкове отвсякъде, Халис влачи Сейран, заключва я и не пуска Ферит...
Все си мисля, че заключената врата ще я отключи Асуман и ще пусне Ферит при Сейран.
Смятах, че след взривяващият втори фраг, третия ще ми е семпъл, но напротив, държи емоцията и напрежението на 100%.

Мерт и Афра са уникални актьори. За Мерт сме коментирали хиляди пъти, ролята на Афра е дразнеща, но тя е просто брилянтна актриса. Така изразява емоции, направо е като обезумяла, поглед, излъчване, поза на тялото, крясъци. Ама и двамата как крещят. Да ти е кеф. Ферит като крещеше, че са затворили жена му. Разкошни са! Пупу да не им е уроки!
С кеф ще чакам епизода утре!

Рени, благодаря за превода! Heart Ама и ти не спиш, гледам, че по нощите пак си превеждала Simple Smile

Лек ден!

# 694
Рени Sparkling Heart  

Цялото изречение на Ферит било : Ако отново си тръгнеш от мен , ще те убия
На , което Сейран казва : Убий ме
От което пък може да очакваме , че Сейран ще си тръгне и 2-3 серии отвличане от психарите , спасяване и т.н.
Халвета остава мираж Grinning Не виждам как в тази къща може да се случи

За Халис е важна честта му.Не иска Сейран да я продадат като Корхан  За него развода е факт , само време му трябва да се осъществи Довежда и заключва Сейран докато подпишат.Той не я води да е жена по-вече на Ферит

# 695
Добро утро!
Рени, благодаря за превода ♥️
Вълнуващ и динамичен фраг.
И аз мисля, че Асуман ще отключи вратата, за Халис ага никакви положителни очаквания нямам.
"Ще те убия!
Убий ме!"
Казано в шепот това си е направо любовно обяснение.
Сега ми е ясно защо другия Мерт замина чак на Малдивите, за да не гледа такива изгарящи сцени 😉

# 696
Ръцете ти дерт да не виждат Феро

Понеже не намирам Чъплак освен в Блу ТВ тази вечер ще започна Време за смърт с адаша, Рамо и едно уточнение още един партньор на Афра- Идрис Неби Ташкан
че бая време му се каня само не знам как ще изтрая "талантите" женски...
Всички пътища водят към Афра ей.. 😂

Феро се запознава с лицето реалното на човека на когото се възхищава...

# 697
Никой не знае какво е цялото изречение, всички гадаят.
Обаче досега и най-откачените фрагове с лягането на Султан в леглото и качването на Пелин през прозореца се сбъднаха. Също и за заключването на Сейран в къщата на Корхан, което означава, че е много вероятно и спойлера за
Скрит текст:
това, че Тарък пък сега ще отвлича Сейран и края на сезона ще е със сватбата на Суна и нейното НЕ, стрелба на малкия психар, някой от двамата СейФери ще скочи пред куршума и ние цяло лято ще чакаме да видим, че е оцелял.
може да се случи. Единственият им шанс на тези двамата е наистина да кажат, че е бременна и да започнат усилено да работят, за да превърнат лъжата в иситна.

# 698
Живея за тази сцена

Статуята на Зевс?

# 699
Ох, Диди, публикувала си с мен.
Разкошни снимки. Както казват комшийте: Здраве на ръцете ти!
И аз тази сцена чакам, хем да я гледам, хем да им слушам гласовете, толкова емоция изразяват.
Ферит обаче от бегрижния чапкън, който само подскачаше и се хилеше като полуидиот, стигна до истински мъж. Толкова се промени. Много му се кефя.
Айде да идва петък Simple Smile

# 700
Ох ,само Сейранчето да не се отдръпне пак от целувката , че вече ще я плесна един!
Момчето се попиля за нея , къса ми се сърцето като го гледам.
Пък ако пак сглупи да се връща при брала й заради Суна и майка й .. аман.
Трябва вече да работи в колаборация с мъжа си.Стига се е инатила като коза.

# 701
Бл@гуна , до утре до към 23:30 ч ще гадаем , то друго не ни остава Joy

# 702
Най-важните снимки от еп.29 Wink

# 703
Тарък какво прави у Корханови? Това около Сейран хапчета ли са?

# 704
Това на земята  хапчета ли са и капачка на шише?  Дано греша:rolling_eyes:

Общи условия

Активация на акаунт