Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 9

• 32 914
  • 752
  •   1
Отговори
# 675

Паралели

# 676
По логично е Ферит да казва: "Ще убия за тебе" и отговорът на Сейран: "Убивай".

# 677
Така ще гледам епизода в петък ✨

# 678
  • Яко в Матрицата...

-   Баща ми говори със Саффет ага. След като се разведе с теб, щели да дадат Сейран на по-големия брат на Саффет.
-   За Бога, какво можем да направи? Нямаме друг изход!
-   Имахте мен, Суна!
-   Освен от Бог не се боя от никого!
-   Вземете това момиче!
-   Кого ще вземаш? Ти кого ще вземаш?
-   Дали са Суна на онзи глупак Саффет!
-   Има отговор, който да ми даде.
-   Сейран!
-   Татко, дръж!
-   Ферит!
-   Сейран!
-   Успокой се, синко!
-   Пусни ме!
-   Ферит!
-   Жена ми долу е в ужасно състояние! Отивам долу да видя жена си! Никой от вас не може да ми попречи!
-   Ще те убия! Heart Eyes
-   Убий ме!

Абидин казва още нещо, но ще го слушам пак по-късно. Нещо ми се размива гласът му в момента Joy

Това "Ще те убия!" и "Убий ме!" си е направо любовно признание Grinning

Но мисля, че Сейро ще се върне при баща си Rolling Eyes А колко е щастлив нашият да я види... Чакам да дадат поне едно изречение, с което да разбера защо Сейран е решена да се разведе, при положение, че знае какво са ѝ подготвили и че Терлика не е като Ферит...

# 679
Може би Ферит го казва в смисъл,че ще я убие,ако отиде при друг
И Сейран е съгласна,защото иска само него

# 680

-   Баща ми говори със Саффет ага. След като се разведе с теб, щели да дадат Сейран на по-големия брат на Саффет.
-   За Бога, какво можем да направи? Нямаме друг изход!
-   Имахте мен, Суна!
-   Освен от Бог не се боя от никого!
-   Вземете това момиче!
-   Кого ще вземаш? Ти кого ще вземаш?
-   Дали са Суна на онзи глупак Саффет!
-   Има отговор, който да ми даде.
-   Сейран!
-   Татко, дръж!
-   Ферит!
-   Сейран!
-   Успокой се, синко!
-   Пусни ме!
-   Ферит!
-   Жена ми долу е в ужасно състояние! Отивам долу да видя жена си! Никой от вас не може да ми попречи!
-   Ще те убия! Heart Eyes
-   Убий ме!

Абидин казва още нещо, но ще го слушам пак по-късно. Нещо ми се размива гласът му в момента Joy

Но мисля, че Сейро ще се върне при баща си Rolling Eyes А колко е щастлив нашият да я види... Чакам да дадат поне едно изречение, с което да разбера защо Сейран е решена да се разведе, при положение, че знае какво са ѝ подготвили и че Терлика не е като Ферит...
Ако се върне при баща и, значи си заслужава съдбата.То бива мазохизъм, ама чак толкоз не бива.
Рускините превеждат думите на Ферит като : умирам за тебе или убивам за тебе

# 681
Може би Ферит го казва в смисъл,че ще я убие,ако отиде при друг
И Сейран е съгласна,защото иска само него
  и според мен е така.

# 682
Емрулах е написал точните думи и те са както Ренка ги е писала.

Аз нямам какво да добавя ами песента на Каяхан която е чук за цялата дилема??? Толкова години съм фенка на ТР сериали до сега не съм чувала негова песен в дизи а той си отиде и беше голям певец.Не ми е добре за тези двамата.Ферит ме пробожда където намери - Рамо хелял на теб дете направо нямам какво да добавя.
Може би пак му казва,че ще се върне при баща си....
Тук направо ти се плаче вече няма такова щастие...

Да идва утре ,че така не се живее...

# 683
  • Яко в Матрицата...
Диди, точно идвах, за да напиша какво казват на турски Simple Smile

Обаче сега имам друга дилема - защо заключиха Сейран? Дано да има логично обяснение, иначе дедето ще излезе голям изрод...

# 684
Може би думите - ще те убия, убий ме, са заради всичко случило се до момента, това, че Сейран не повярва, че си тръгна, че се инати.

# 685
Добро утро, момичета Simple Smile
Рени въведе ред в превода Hands Plus1
Тълкуването обаче зависи от контекста, който не е ясен. Възможно е: Ще те убия, ако продължаваш с ината си; ... ако не ми се доверяваш; ако се върнеш при баща си...

# 686
Който е гледал Езел си спомня от Оскар Уайлд думите които Тунджер Куртиз казваше на мелодията на Ейшан и Езел

Страхливците убиват с целувка...
Сърцатите с мечове.
Всеки убива любимия си...Чуйте какво ви казвам.

Тъй,че може и нещо такова да е...

Трима души не могат да го спрат...Любовта на Ферит вече в самия него не се побира.
Жена му е заключена и това го наранява допълнително.Интересно как ще отиде при нея тя ли ще го пусне защото пред вратата и двамата са много разстроени.Бедната Асуман даже и тя страда.

Една подробност : Парфюма на Ферит казват ,че миришел ужасно самия парфюм с тежка задушлива миризма.
Даже имаше един коментар "После се чудиш защо Сейран бяга от теб..."

Вчера имаше сет в една гора край кв.Маслак.Сафет литъл и Сейро.Май ще я отвлича ама на Ферит вече много му дойде едно след едно можеха поне затова да почакат.Интересно защо Сафьо ще отвлича Сейран? Да мъсти на Ферит ,че е развалил нещата им ли?

# 687

Ето това е репликата! Heart

Ей, тоя Рамо е безмилостен - игра, очи, харизма, красота....защо ми причинява това сега.... Heart Eyes

# 688
Четох , че я заключват докато се финализира развода.

# 689
Насила ли ще ги накарат да подпишат кой век живееем? Стига! Боже мили дано не е толкова гадно всичко. Халис от гордост окьоровя ли? Не ,че съм имала някакви положителни надежди към него.Хатуч хубаво го подреди,че заради него е изгнила в Антеп - да го чака.Нямам думи....
Двама души не могат да го спрат да иде там Халис ли ще го спре? Особено когато е на фаза включил съм...

Общи условия

Активация на акаунт