Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 9

• 32 821
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Наистина не виждам повод да не се съберат. Да, в нейните очи може да е разказал някакви неща на Пелин, но в крайна сметка не вижда ли, че наистина я обича. Да му даде шанс в крайна сметка, тя никога не му даде и това си е.

# 721
Наистина не виждам повод да не се съберат. Да, в нейните очи може да е разказал някакви неща на Пелин, но в крайна сметка не вижда ли, че наистина я обича. Да му даде шанс в крайна сметка, тя никога не му даде и това си е.
Не мога да кажа, че не му даде шансове да се докаже. Просто той всеки път се проваляше.
Както се казва "не е било тозното време". Може би вече е сега точното време.

# 722
Благодаря Ви момичета за цялата информация която получаваме кой от спойлери, друг превежда страхотно е ... Ясно е че всички чакаме с нетърпение серията, а не като предишните две да ти се отще да гледаш. Част от нещата"спойлери" които се изписаха се оказаха наистина верни макар, че казаха в 30 серия ни чака любов и кекс така като ги гледам как ще го направят незнам. Относно дядото пуста гордост едната си дала младините, изгнила дето каза заради него той егаси гордоста противен меко казано ми е .... интересно ми е внук му който пристига уж Хатиджето голяма любов после жена та чак и извънбрачно дете опасен дядка ей.....За Сейрин няма да коментирам, тръгнала насила че и я заключват не звънна ли тя на Ферит да иска помощ от ината си ....

# 723
Тя Сейран наистина забрави, че първа потърси Ферит.
Абе дано нещата поне за малко се оправят, то е ясно, че ще има гадости за края на сезона 🙄

Не виждам и аз как ще се случат интимни неща там дето е заключена 😁

# 724
https://www.instagram.com/p/CrQMT3Pos5K/

Тук е изваден само този кадър Heart
Е как при този шепот , глас , стон  ще си трънеш , момиче ?И Сейран трябва да стане жена вече и после майка

# 725
  • Яко в Матрицата...
Сега ще гледаме промяната на Сейран, видяхме тази на Ферит. А и да не забравяме, че Сейран не е видяла нищо от това, което ние видяхме. Дано не ги разведат, защото след това няма връщане назад.

Малко взеха да ми идват в повече тия вендети от миналото. Откъде тръгнахме, докъде стигнахме. А пък за Пельо и дума няма да отварям. Феро я гони отвсякъде, майка ѝ пак напира...

# 726
Айде и Вие сега. От къде дойде това, че ще си тръгва? Някакъв спойлер ли съм пропуснала?

# 727
Казват, че ще има повторение на 13ти епизод, когато след целувката Ферит си тръгна, но се върна, когато разбра, че дядо му е в болница. Този път пък нашата хубавица щяла да си тръгва Пфу, дано не. То вече става свръх идиотско.
 Иначе сценарист на Рибарчето-Мехмет, който е написал сценарий за някаква анимация в стори е написал: След като пролеете море от сълзи в петък, елате в почивните дни в киното, за да гледате.... JoyJoyJoy Ужас! Този верно е садист. Но винаги има вероятност да ревем от умиление, нали?
Не съм проверявала дали е от реален акаунт, но, в този, в който го прочетох винаги си проверяват инфото, та може и да е вярно.

# 728
Сега гледах превода от страницата в фейсбук на Рибарче относно последните реплики преведени са така Ако отидеш при друг ще те убия....

# 729
Сега гледах превода от страницата в фейсбук на Рибарче относно последните реплики преведени са така Ако отидеш при друг ще те убия....
Рени е превела фрага по-назад в темата. Blush

Иначе в Т, феновете си съчиняват каквото им се ще.

# 730
  • Яко в Матрицата...
Котка, това го няма във фрага.

# 731
# 732
Коте, не се хаби. Няма такава реплика. При Рени грешка няма, вярвай ми.
Не казва: ако отидеш при друг.

А вие видяхте ли, че все пак Суна си е сложила пръстена на Абидин на врата? И там ще има ще ми се, но не ми стиска.
Не ги виждам тези двамата обаче, освен, ако Абидин не се окаже някой скрит Корхан. Иначе наистина една сестра господарка, другата в къщата на прислугата.

# 733
Споделям просто, това което съм видяла не смятам, че Рени би могла да направи грешка... Този тих шепот дано не ни го дадат на края на епизода да останем с пръст в уста и нищо от нашата двойка пак....
Коте, не се хаби. Няма такава реплика. При Рени грешка няма, вярвай ми.
Не казва: ако отидеш при друг.

# 734
Няма я тази реплика.
Според мен ако е в този дух ще е "Ако те омъжат за друг, ще те убия" 😁
Тя е ясно, че тя няма да иде сама 🤔

Общи условия

Активация на акаунт