Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 9

• 32 821
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • Яко в Матрицата...
Разбира се, че мога да сгреша, и аз съм човек Joy
То ако казваше защо ще я убие, нямаше да се ширят такива тероии в Туитър... Като чета постовете на любимите ми акаунит, тия хора не са спали да се чудят защо ще я убива Joy

# 736
Споделям просто, това което съм видяла не смятам, че Рени би могла да направи грешка...

Извинявай, малко заядливо изглежда така както съм го  написала.
Не исках така да прозвучи, а, че е ясно, че така са го превели, но реално няма такава реплика, не се чува от устата на Ферит и при преводът на Рени няма грешка.

Да видим утре, какво е искал да каже сценариста. Grinning

# 737
Казват, че ще има повторение на 13ти епизод, когато след целувката Ферит си тръгна, но се върна, когато разбра, че дядо му е в болница. Този път пък нашата хубавица щяла да си тръгва Пфу, дано не. То вече става свръх идиотско.

Въпросът е как и дали ще се върне сега Сейран
То пък този сценарист все паралели на сцени прави Написал  сценария на 15 епизода и сега ги  върти с украса оттук -оттам Grinning  Я психарите -оръжейници , я лондонско-измирска примадона дето върти всички на малкия си пръст Joy

# 738
Някой да пусне тема, лютфен😁 тъкмо се развихрихме😁

Не знам защо го казва, но гласът му е много секси❤️😊😁

# 739
Според мен, ако това с евентуалната целувка е финалната сцена, възможно е да започнем 30еп с кекса, макар, че така да започне епизода…не знам, ама нали се говори, че тогава ще го има. 😀

# 740
Решението на СейФер  сигурно ще е да се раведат И Ферит ще се подчини/съгласи Няма да има кряасъци, викове и обиди Ще  се разделят с любов

# 741
В инстаграм има качен клип преди 50 минути, в профила на сериала. Не знам как да го кача тук. Нещо ново ли е това? Някои сцени сякаш са ми непознати.

# 742
Целувки утре едва ли ще има. Все пак е празник. Не вярвам да ги нацелуват баш сега.
Ако се разведат, автоматично означава Сейран да заминава булка на Терлик, което не е лоша идея. Тъкмо в онзи конак ще има възможност да се развихри и Терлик ще се оглежда по ъглите, дали жена му няма да го пречука. Joy  Ама Суна горката, какви ще ги върши, не знам.
Oф, ако видя още един път как Казъм удря Сейран и ще получа паник атака. Прекаляват вече. Баси психо трилъра стана този сериал.
Но, когато Казъм беше като клоун и Ферит подксачаше като алтав, пак имаше недоволни.
Има един, два нови кадъра в това, което са качили в Инстаграм.

# 743
Не помня кой беше споменал за дядото , но да. ... Той е като дядо поп- не гледай сине какво правя, а какво говоря!
 Баба, която го чака и той много обича. Жена която уж много цени ( само Сейран е достойна да я замени) , че па и любовница от която има дете.
Как в едно изречение се побират-  цениш жена си и и извънбрачни дете ?

# 744
А този спойлер, че ще лъжат, че е бременна от кой източник е? Май трябва да слушаме тези, които дадоха спойлера за двете усойници в спалнята 🙄

# 745
Заключеното момиче не мисля, че е жена на Терлик. Нали дядо му каза, че ще вземат Суна и ако не потръгне, ще я върнат след няколко дни. Физиономиите и на двамата бяха едни ехидни и перверзни. Мисля, че взимат момичета за да се повеселят внуците и след това ги връщат обратно.
Гадни са всичките - и дядото и двамата внуци!

# 746
Да, Ферит и Абидин това си мислеха😁 как да се позабавлява някой със Сейран и Суна😁

# 747
Колежката :Това момче е много влюбено

Просто снимка

# 748
Ах, тази усмивка. Краднах снимката от горния пост.

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 16:28 от stasha_s

# 749
Темата отива към изписване. В очакване на новата малко новини за киноиндустрията- "шербета":
Скрит текст:
Според журналиста Сенай Кололу Шоу ТВ са подали апелация в Административния съд. Има три варианта. Да завършат сезона през май на 32 серия, да завършат сега на 27 серия или изобщо да закрият продукцията. Имат добри продажби в чужбина и производителят декларира, че има с какво да плаща на екипа. Извинете, ако информацията не ви е интересна, но мисля, че е добре да знаем колко бързо може да изчезне един филм, макар и с добри рейтинги.

Общи условия

Активация на акаунт