Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 10)

• 20 861
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Дефекта е станал ефект 😀
Всеки си е харесал по една.
Моите близнаци не ги обличам еднакво.
Често два комплект обаче ги разделям. На единият обличам блузката, а на другият панталона. Стига да пасват разбира се.

# 151
Милото, давала съм кисело мляко от това, което взимаме за нас - Домлян 4,5%. Уж нямо сухо мляко. За обеци и аз не съм мислила, по-скоро като Лизи чакам коса 😊

# 152
Момичета, посред нощ съм се сетила Joy я кажете срещали ли сте някакви детски бисквити без глутен и без захар? Аз сега съм взела на бебелан, но те са със захар, а не ми се иска да ги пристрастявам към захарта още Joy  и друго някой беше споменал за сухари без глутен от ДМ Rolling Eyes или бъркам? Аз миналата седмица търсих и не намерих, ако съществуват такива може ли снимка? Утре ще ходя до ДМ, надявам се намеря нещо интересно...
Да ви кажа с кашата от елда, ударих на камък, хич не я искат, слагам и плодово пюре, пак не искат да си отворят устните (особено Яна, стиска устата, като кокоше дупе и никакво мърдане) , утре ще взема царевична, дано им хареса. Ако се сещате нещо интересно от ДМ за хапване на бебоците, кажете! Може да има неща, които не знам, че съществуват Joy

Ванче, не знам как е възможно  момчето да има повече коса? Unamused и двамата имат плешиви петна отзад на главата, дето лежат, много грозно Joy

# 153
Бисквити без захар има в Лидл, бебешката секция. Подсладени са с оризов сироп, но са с брашно от спелта, което май е глутен...

# 154
Благодаря,Ven4e. В нас ядем Елена,но то е малко по кисело. Взех за нея Био и вчера си закуси  с него,добре го прие. Това имали го в големите вериги? Ние сме от години на Елена и въобще не съм обръщала внимание ма други фирми.
Лизи няма бисквитки без глутен,които да са без захар. Плами нали сега месец трябва да е безглутен ами няма. Аз взех на Бебелан и в тях си има. Повече от две бисквитки на ден не давам и то не всеки ден. Понякога слагам в кис мляко да убие по киселия вкус или като правя банан с авокадо също слагам. В ДМ поне в нашия град няма сухари безглутен. Аз вземам от био магазин за Плами. Тези сухари които вземам са от церевица,но има и от  елда. Консистенцията,състава им все едно са царевични пръчки. Добавям по един като и давам супа,но за попара мисля няма да стават. Има безглутенов хляб. Пробвах се да го суша във фурната на сухари,но моята няма вентилатор и не стана. Чудя се ако препичам от него на тостера дали няма да стане да и правя попара. Тя хапваше попара,но с 300 зора я прояде и сега мисля пак ще в филм месец като не съм давала☺Ето ти снимка на така наречения сухар ☺

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 12:50 от Милото

# 155
Кисело мляко съм давала Хармоника и някакво местно фермерско, не ѝ е любимо и това е 😃
Сряда и четвъртък взех детска кухня за Ави, хареса ѝ, всичко си изяде 😃 с нея въведох и агнешко. За сега съм доволна. Порциите са малки - 100 гр супа и 150 основно и единият ден дадох и от двете да си хапне. Странна ѝ е консистенцията на супите 😃 качвам една лесна рецепта за безглутенови бисквитки без захар, тези дни ще я пробвам.
Иначе ние максимално се възползваме от хубавото време, в четвъртък бяхме навън 6 часа 😃
Аз започнах да карам колело по време на първата дрямка на Ави 😃 какво да ви кажа, на баира щях да си изплюя белия дроб, преди как съм карала по 20 км не знам 😃 но съм решила всеки ден при хубаво време да си отделям тези 40 минутки за мен.
Ави също тренира активно, много задобря с пълзенето 😃 най-любимо ѝ е да преследва робота и голямата прахосмукачка, за да ги хване пуска турбо режима 😃
Тези дни има и железен режим, спи чудесно, пу-пу-пу. Махна си и едното нощно хранене 🤩Само на гърне не иска да седи, пъчи коремчето и тръгва да пълзи, голяма борба пада 😃 но за сега я удържам след закуска да си върши работата там 😃

# 156
Домлян го има във всички големи вериги. Ние само от него взимаме.

Бисквитките на Holle май бяха без захар и без глутен. Но рядко ги виждам някъде. Последно ги взех от аптеки Нота бене.

# 157
Домлян го има във всички големи вериги. Ние само от него взимаме.

Бисквитките на Holle май бяха без захар и без глутен. Но рядко ги виждам някъде. Последно ги взех от аптеки Нота бене.
Може ли да ги снимаш бискитките,понеже аз бях взела на Холе без захар,но те са със спелта,а на безглутенови техни не съм виждала.

# 158
  • Велико Търново
Ох, момичета, днеска си поревах, както бях в хола, а ММ и малката на спалнята, чух един много познат звук от падане, направо сърцето ми слезе в петите. Как в рамките на 3 дена това дете падна два пъти от едно и също място, направо ума ми не го побира. Определено вече не мисля да я слагаме на леглото, ама ММ не слуша като му говоря...

Капнала съм и супер изтощена, но има козунаци във фурната и не мога да си легна, това гости утре и аз не знам къде си го натресохме 🤣. Поне свекърите предложиха да вземат Вики за вечерта и успяхме да свършим доста работа.

Милото ,  има ли някаква промяна със спирането на глутена или то няма да се отрази веднага.

# 159
Ох, момичета, днеска си поревах, както бях в хола, а ММ и малката на спалнята, чух един много познат звук от падане, направо сърцето ми слезе в петите. Как в рамките на 3 дена това дете падна два пъти от едно и също място, направо ума ми не го побира. Определено вече не мисля да я слагаме на леглото, ама ММ не слуша като му говоря...

Капнала съм и супер изтощена, но има козунаци във фурната и не мога да си легна, това гости утре и аз не знам къде си го натресохме 🤣. Поне свекърите предложиха да вземат Вики за вечерта и успяхме да свършим доста работа.

Милото ,  има ли някаква промяна със спирането на глутена или то няма да се отрази веднага.
За сега сухите участъци не са се махнали,но няма и нови появили се. Взех и козметика на А-дерма както каза личната. Мисля че доста добре и се отразява на кожата за сега☺Продължаваме с диетата и ще видим на следващата консултация какаов ще решим с докторката☺
Надявам се Вики да няма нови поражения след падането. Пламена днес се изправи сама в кошарата.(от седнало положение,играеше си вътре)По точно започна да се изправя и на петия път заби главата,назад и беше рев. Сега не иска в кошарата,та тамън научи нещо и хоп тя се травмира. Много е без ориентирана   🙄🥲

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 00:53 от Милото

# 160
  • Велико Търново
Браво, радвам се че ѝ повлиява добре козметиката ☺️. Сигурно вашата кошара е дървена? Нашата е от плат сгъваема и като падне назад не се удря никъде, като изключим повивалника, който само ми се пречка вече из ръцете 😃.

Този път падането е било по- леко, нямаше никъде кръв или синина, по- скоро се е уплашила, защото си порева малко, не като при мен.

Честито Възкресение Христово, момичета! Нека в домовете ни има здраве, щастие и благоденствие!!

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 07:31 от Plamingo__

# 161
  • Пловдив
Plamingo, браво за ентусиазма да правиш козунаци. Ние ги поръчахме 🙂
Нещо от нета, което не можах да подмина (и скоро ще предстои и при нас)

# 162
Да дървена е и понеже не съм превърженик на обиколките,нямаме. Слагам и една възглавница от нашите отзад,обаче тя се изправя все още трудно,понеже все още се учи. Лошото е че като е права иска да се държи с една ръка и от там идва и проблема😀Тя не е стабилна на този етап,но единствено в кошарата се изправя.
Христос Воскресе на всички! Бъдете здарви и благословени☺
Кате публикацията ти е топ😀😀Иначе и аз купих козунаци от близката пекарна. Пламинго за бременна и с малко бебе си доста дейна😀

# 163
  • Велико Търново
За детска градина и ясла се радвам, че не живеем в голям град, че няма вреждане.

Милото, а дали с обиколници няма да е по- безопасно, не че разбирам де.

Хаха, ами аз наваксвам заради миналата бременност, възползвам се на макс че се чувствам добре 😄. Иначе от няколко години вече аз не меся (не ми бухват питките, а за козунаци даже не съм се и опитвала 😃😃). ММ веднъж реши да направи питка (меси всичко с миксера , включително и козунаците 🤣) и просто тестото дойде да ни търси, та от тогава съм казала, че аз единствено и само плета питките и козунаците 😃😃.
А иначе добре че свекърите проявиха желание да гледат малката, че сигурно нямаше и да си легна. Тази сутрин се събудих в 6 и 30 и се бях наспала, въпреки че си легнах след полунощ. Това ставане нощем не си е работа..

Качвам снимка на козунаците, ако има други бременни да пращам по Еконт😃😃

Много обичам да се занимавам с плетене на питки и козунаци, ама да не съм правила нищо друго през деня 😃😃

# 164
  • Бургас / Славейков
Честит Великден!Да сме живи и здрави всички.Днес Митко реши да стане рано рано и да не заспи ,както обикновено.Та от 6.20сме на крак.Пламинго хубави козунаци браво .Аз също купувам въобще не ми се занимава.Ходихме за ден при майка да я видим за празника и днес сме си вкъщи.ММ е на работа на празника.За паданията Митко непрекъснато се търкулва нанякъде . Отдавна не го слагам на спалнята или на дивана .Нашата кошара е дървена с обиколни и като прави опити да се изправя пак пада напред назад и се удря .Може би по омекотяват.Ако сме без тях незнам.Той много се върти и все се блъска и докато спи.Почна много да пълзи вече и в коридора и другите стаи.

Общи условия

Активация на акаунт