Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 10)

• 20 853
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Ние запазихме за утре от 11ч. понеже сме във Варна сега.Не знам какво ме накара да вляза да гледам клипчета и се напрегнах ,че много ще в заболи и ще плаче.

# 136
Има ли тук момиченца с обеци?Какво мислите за продупчването на ушите?Чета в интернет,има смесени мнения дали трябва или не,дали детето само да реши ..
На Пламена и ги пробихме  на Благовещение. Аз много исках да е тогава. Обичам българските и християнските традиции, затова и бях се зарекла да е тогава, но най-вече заради мои лични мотиви. Поплака си малко в денят на слагането на обеците и вечерята малко беше по раздразнена. За три дни всичко мина. Понеже беше събота не намерих лекар и ги слагахме в козметично студио. Взех и допълнително някакъв крем,който нанасяхме няколко дни. Момичето ни даде инструкции как да процедираме след това и така☺

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 23:36 от Милото

# 137
Да и ние щяхма на 25-ти март,но незнайно защо и двамата с ММ направо изключихме..много ме е яд,но няма какво да направя вече…а ако изчакаме една година,ще е по-трудно,ще е по-осъзната вече..Не знам защо така стана🤷🏻♀даже не се и сетихме,въпреки че си говорихме последните седмици,че искаме да и сложим обички.

# 138
Да и ние щяхма на 25-ти март,но незнайно защо и двамата с ММ направо изключихме..много ме е яд,но няма какво да направя вече…а ако изчакаме една година,ще е по-трудно,ще е по-осъзната вече..Не знам защо така стана🤷🏻♀даже не се и сетихме,въпреки че си говорихме последните седмици,че искаме да и сложим обички.
В интерес на истината аз чаках от вън,баща и беше с нея вътре. Аз съм пъзла,щом става въпрос за децата ми. Иначе ако е нещо свързано с мен не ме е страх,впускам се без проблем. Имам 8 пълни упойки и освен двете секциота ,три кюретажа,цветна снимка,хистероскопия,пункция,апандесит и нз си кво още, никога не ми е било така притеснено напрегнато или нервно,както ако е свързано нещо с децата. Всичко става супер бързо,не се притеснявай. Пиши как е минало☺

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 23:48 от Милото

# 139
  • Велико Търново
И ние уж щяхме да ги пробива е на Благовещение, но просто изключихме и вече беше късно. Но пък не ме е яд, понеже още не съм сигурна дали и кога да ги пробием. Аз имам малко страх, дали ще попаднем на читав човек. Че първия път като си ги пробих се оказа, че са засегнали някакъв канал и ми стана едно топче, което се наложи да цепят. 

Милото, припознавам се в теб 😄.

Снощи малката заспа и аз реших направо с нея да лягам, че то беше станало вече късно. Тъкмо съм заспала и тя като ревна, направо ми се изправиха косите, получих някакво дежа вю.

Момичета, то и да ги гледаме и внимаваме, пак може да стане белята, толкова са бързи, че всичко става за секунди.

# 140
Май колкото са по-малки, толкова по-лесно. Аз обаче не мога да нося обеци. Възпаляват ми се ушите на 2я ден, затова ще изчакам дъщеря ми  да порасне. Ако има и при нея такава реакция, ще може да каже и ще е по-лесно за манипулации.
Въпреки че много ми се иска да е с обички още от сега.

# 141
Аз май съм единствената, дето няма мераци за обеци Joy
Милото същата съм, като теб!
Доста упойки, инжекции, системи, никога не ме е било страх... Но за децата... Не мога да гледам как им взимат кръв или им слагат ваксина Joy и как да си го причиня, да гледам, че и дупчат ушите и и причиняват болка, не мога.
Пък и нямам мераци, на мен са ми пробити ушите, като бебе на криво, после още два пъти съм ходила да ми ги пробиват, защото зарастват, като последния път ми изравниха дупките.  И сега пак са ми се запушили дупките. Joy еми не ми е удобно с обеци и това е!
За това не бързам и на Яна да пробивам ушите, като порастне, да си ги пробива Blush

По скоро искам коса да и порасне, за да и правя прически!

# 142
  • Бургас / Славейков
За съжаление сега нямам на кой на пробивам ушите,но ще разкажа за каката как беше.Първо моите уши сестра ми ми ги е дупчила , когато бях ученичка ,а тя учеше за медицинска сестра три пъти ми ги дупчи с игла и дезодорант:grinning: ,а те все се запушваха .Откачена лапешка работа ,на третия път ми стана лошо и реших че ще бъда  без обеци.Като се роди Мария нейните пробихме когато Бешев детската градина.И за да види че не е страшно първо седнах аз да дупчат моите,после тя.Та от тогава и двете сме с обици.

# 143
Продупчихме ги..ами поплака си детето,чак гадно ми стана,НО…баш на нас се падна комплект с две различни обеци и то точно двата цвята между които се колебаехме с ММ.Сега малката е с една розова маргаритка и една сребърна.След месец най-рано можем да ги сменим,че да не я мъчим сега.
Skin choice Varna избрахме по препоръка на познати.

# 144
Тази идея ми харесва, може един ден заедно да си пробием ушите Grinning

За съжаление сега нямам на кой на пробивам ушите,но ще разкажа за каката как беше.Първо моите уши сестра ми ми ги е дупчила , когато бях ученичка ,а тя учеше за медицинска сестра три пъти ми ги дупчи с игла и дезодорант:grinning: ,а те все се запушваха .Откачена лапешка работа ,на третия път ми стана лошо и реших че ще бъда  без обеци.Като се роди Мария нейните пробихме когато Бешев детската градина.И за да види че не е страшно първо седнах аз да дупчат моите,после тя.Та от тогава и двете сме с обици.

# 145
Тези от вас които дават кисело мляко какво предлагате? На коя фирма?Мислех да квася,но имам толкова домакински неща на главата си и мляко да квася ще ми дойде в повече. Искам време за мен и мъжът ми. Децата са важни,но все пак и мъжът ми е важен☺
За обеците аз държах да и ги сложа сега не тя да избира. Това избиране на пола,за обеци,за всичко като цяло ми идва в малко повече,но това е мой избор,не искам са водя дебати и спорове. Всяка си решава по какъв начин да гледа детето си/децата си☺

# 146
Милото, моля те, нека нашите деца, не са от тези дето си избират пола JoyJoyJoy

# 147

Пред нас ги разопаковаха,но явно фабричен дефект..😃😃голям спомен ще остане😂
Иначе аз бях за белите,а ММ за розовите.

# 148

Пред нас ги разопаковаха,но явно фабричен дефект..😃😃голям спомен ще остане😂
Иначе аз бях за белите,а ММ за розовите.
Плами е със същите розови😀ММ ги избра😀На нас ни каза момичето от салона,че принципно месец трябва да се стои с тези медицински обеци,но според нея даже два месеца е по добре. Та сме решили да ги носи поне два месеца хубаво са свикне ухото. Иначе имаме два чифта обеци подарък,но скоро харесах едни други😀Ние първите дни ги въртяхме по няколко пъти за да не се възпаляват ушичките☺

# 149
Да и ние мислим да стои с тях даже до годинката..много са сладки и много ни харесват,само трябва да решим за цвят и да отидем след месец - два да сменят едната ама сега е голяма дилема коя да бъде😄

Общи условия

Активация на акаунт