Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 10)

• 20 866
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Явно понеже им стават много големи топчета, след ваксина, сигурно за това ме кара. Преди 3,4 месеца са им бити другите ваксини и още имат топчета, на местото на ваксината....

Неизвестна16, Аз съм на 30 и аз с кредити, като повечето българи.... И вярно се усещам по дърта.... Лошо Joy сигурно е от седенето вкъщи и никаквия контакт с възрастни. Вече имам чувството, че освен за деца, за друго не мога да говоря. И доста бели косми ми избиха след бременността.

Аз нищо не съм сменяла след ваксина , лепвах куул пач под боцнатото и го махах чак на следващия ден.
Иначе и аз ще "празнувам" след 2 седмици ,но за сега нямам желание и никакви планове.

# 496
  • Велико Търново
Аз виждам леко размазано, но още от преди бременността, все се каня да ходя на очен и все не мога да стигна до там.

Аз определено няма да изключа Не- то напълно от речника си, но ще се опитам да го огранича, че с котката съм свикнала само да Не- кам 😃.

# 497
Лизи, има лещи, които могат да се носят дори цял месец без сваляне, има и такива за седмица. Аз лично не бих ги носила, имам приятелка, която си докара ужасно възпаление с такива, друго си е всяка вечер да се дезинфекцират след цял ден носене. А и го има свалянето на грим, спирала, почистване на очите, не си го представям без да свалям лещите. За мен махането и свалянето е като да си мия зъбите, дори не ми е нужно огледало, но аз все пак нося лещи от 5ти клас (като го сметнах - цели 18 години 😃). Много по-комфортни са ми лещите от очила, не съм имала драма с тях, може би и за това никога не съм се замисляла за корекция на зрението.

# 498
Спомням си, че за доста от нас започват рожденните дни, не само на малките разбойници. Аз съм следващия месец Blush
Аз нямам проблем с очите за сега. Но след всеки юни ще се доближавам до очила.

Божидар на мястото на ваксините, на крачетата има леки петънца и от тях излизат черни косъмчета! Майка ми се учуди доста, когато го забеляза. Никъде другаде няма черен косъм.

И аз си казвам НЕ, направо е НЕизбежно.
В 90% от случаите винаги казвам, защо НЕ (МОЖЕ).

Снощи Божидар падна от спалнята за първи път. Тръгнал на някъде вечерта Disappointed не беше приятно. Броя дните до започване с консултантката. Имам висока цел. Самостоятелно заспиване в кошарата! Без родител в стаята. Пък да видим.
Той не е лягал никога в кошарата, освен заспал като го оставим, за 20-30мин не може повече.

# 499
  • Бургас / Славейков
Аз вече имах р.д през март станах на 41г.Въобще не се чувствам на толкова.За ,,не,,о ползвам го доста често,ама то моето освен да ми се смее като зелка друго не прави.С очите май, като че ли нямам проблем ,но пък с белите коси още повече след бременността.

# 500
Венче, съгласна съм че трябва да има граници. За мен това е по-скоровъпрос на личен комфорт. Не ксзвам че трябва да дресирам детето и да го направя безгрьбначно, а да се поставят граници и да знае, че и мама може да бъде и лоша. А за спорта, не се коси. Аз от дете съм имала по поне 4 тренировки седмично, но в момента в който спрях се разплух и приличам на барбарон. Бях на йога седмица преди да родя, плувах последно 12 дни преди да родя и не стига че раждах 28 часа, ами още имам корем като в 6ти месец 🤣

Ангелова, до преди войната работих с руски инфлуенсъри, там който не го мързи само не е инстаграм звезда 🤣 И много ме впечатляваха такива, родили първо дете преди 6 месеца, но вече имат експертен курс по на гений 🤣 Или има 3 филипинки- бавачки 24/7, но има курс как да си възпиташ правилно децата. И в него нищо не се споменава, че като се изнервиш го буташ на бавачката и отиваш на Бали 😂 Но е пълно с информация, защо не трябва  да крещиш😂

С очите и аз съм зле, -2 и -3 и астигматизъм. Тук за първи път бях на лекар  който ми дадоха рецепта за идеални стъкла, да виждам като човек. Не че си нося очилата, вечно не знам кьде са…

Аз пък съм на 36, още не успяхме с ипотеката, но предстои,  имаме лизинги, отделно 1млн проблеми, като всички хора. Последните 13 години съм работила като вол и сьм си рестартирала 3 пъти живота, започвала съм от 0. Няма да говоря за последната година, и че на ММ цялото семейство е в Киев и отказват да напуснат страната.  Нас ни е страх да си погледнем телефоните сутрин. И въпреки всичко се чувствам млада и не мога да повярвам че скоро ще ударя 40. ММ вчера каза, че и 10 деца да родя няма да порастна 😂 Пиша не да се правя на голяма работа, а младите момичета да знаят, че живота е супер, стига да си пиеш виното редовно (или хапчетата) 😂

# 501
Вещице и аз не се чувствам на 43, по скоро на 23 някъде. Майка ми все мрънка, че съм остаряла и все още не ми е дошъл ума в главата и си мисля, че съм на 20. Ами какво да направя като на толкова се чувствам. Имам съученички, които имат по големи внуци от моето последно дете. А като ви чета за зрението започвам да си мисля, че нямам проблем, а си е само в моята глава.

# 502
Аз след Великден чуканах 32, не ми пречат. Имам си и кредит, но не ми тежи. Пречеха ми килограмите, но след като се сложих на режим и свалих 9кг за 2м, вече съм нов човек. 😁 Ама искам още поне толкова!

Лизи, има еднодневни, седмични, месечни и тримесечни лещи. С някои можеш да спиш, но аз си позволявам само дневен сън. За мен лично най-удачно са месечните. Но всичко е проба грешка, да видиш как ще се чувстваш. Зора е първата седмица бих казала, докато свикнеш да ги слагаш и сваляш. Иначе по описанието съм 1:1 с теб. Диоптера ми е - 1,5. Не е много, но без лещи се чувствам сляпа.

# 503
Искела, я кажи какъв е тоя режим 🤣 Днес се видях на снимка… ми аз нямам контур на лицето…

Сестра ми дойде, Миша много интересно се заиграва с нея и кьм 5 часа се лепва за мен и не мога да мръдна. Две вечери така реве в банята, пак минахме на къпане тип кръщене.

Иначе моето запушване мина преди да ми дойде лецитина, ама гледам е полезен за нервната система 🤣😂

# 504
Аз минах на разделно хранене, за 1м свалих 3кг, като 1 седмица може да се каже, че не съм го спазвала особенно, то й Великден беше, че и баткото после имаше РД. Също съм свалила и от обиколките. И се чувствам много добре. Но имам да свалям много. И всичко беше наред докато ММ оня ден не отиде до Турция и не се върна с 3кг баклава, 1кг пейнир халва и 0,500гр пишмане. Иначе е запомнил да пита и за някакъв чай за детоксикация и такова ми носи. Знам, че килограмите ми не му пречат, ама няма нужда да ме изкушава така. А пейнир хълвата и пишмането си ги ям само аз, той тях не ги харесва. Т.е. отиде ми режима пак за известно време.

# 505
Аз от 31 януари съм на кето режим, но не съвсем строг, пия си кафето с мляко, готвим си с олио, лук и моркови. Нямам кантар, умишлено го оставих в моя апартамент когато се преместих при мъжа ми, защото съм склонна към прекаляване, имало е случаи да се меря след всяко пишкане 🤦‍♀️ Меря се само със сантиметър, два пъти месечно, задължително във вторник 😄 Не пипам захар, брашно, ориз и картофи, козунака по Великден само го мирисах 😆 Свалила съм 8 см. от ханша и ми стават дрехите от преди бременността, с изключение на някои от супер слабите ми периоди. Продължавам, много съм суетна, харесвам елегантни фигури, а моята сега е като на Ким Кардашиян 🤷‍♀️ Цял живот се мъча от пясъчен часовник да направя солета 🤦‍♀️ Мъжът ми се съобразява какво пазарува и с дъщеря ми вечерят като мен, после си дояждат с шоколади и само викат "ооооо много е гаден, уууу и този са го развалили, ооооо как съжалявам, че го изядох, направо е отвратителен!!!" 😆

# 506
Аз с кето режим имам много добри резултати. След бременността така свалих излишното от тестянкото и картофките. Значи голяма славост са ми тава картофите...дари и шоколад не може да ме изкуши така както картофен огретен със сметана, розмарин, индийско орехче и пармезан. А всичките ни гости си го искат, понеже уж много вкусен ставал при мен.
Иначе бях твърдо решена пак да мина на кето сега през май, че съм пак +4кг, но ухапване от кърлеж ме развали плановете. Сега 30 дни съм на доксициклин против борелиоза, на и стомаха само филики и ориз помага. Много повръщам иначе.

Днес започнах да въвеждам белтък. Бях готвила миш-маш, като умишлено не слагах подправки. Дадох на Борис малко, уж само 2 или 3 лъжички бях наумила да му дам. На него обаче така му хареса, че си изяде цялото и за още плака. Добре че имаше, да пасирам на бързо още. Чушката ми беше на едро и нямяше как така ма му го дам.
Та днес обедът за пръв път беше с готвено изцяло от мен ядене, което е било за нас.

# 507
И аз ще се включа набързо за кг.
Аз свалих 32кг от бременността, по най лошия начин. Не се храня просто. Имам 2кг до старата ми форма, тея дни и това ще стане, всеки ден свалям. Само вечерям, цял ден кафета, за да ме поддържат будна...
ММ свали 13кг с кето скоро.
Притеснявам се за себе си, но най вече за Божидар.
Набързо вметвам, че снощи съм ставала 7 пъти точно. Психически вече се сривам, усещам се, че не отивам на добре. Мисля да потърся психолог за себе си скоро. Прекалено много ми дойде това нещо. Имам и нов бонус, след като изключих всички възможни причини, режими, дразнители и какво ли не... остава здравословен проблем, не спирам да рева, рухнах от всякъде... психясах последните дни. А има седмица до започване на консултацията.

# 508
Мажик, къде е леглото на Божидар? Изместете го близо до вашето и като започне да шава му подавай ръка. Това много помогна при дъщеря ми. Мен ме болеше ръката, но се ядваше през неспането. Друго което ми бяха дали като съвет е да сложа моя дреха в леглото и, или да спя една в завивката и една вечер. Идеята е да попие твоята миризма и това да го успокоява. Това не съм го пробвала, докато се наканя тя взе да спи повече.

# 509
  • София
Аз съм го пробвала, баткото спеше върху моя тениска, която му беше възглавница. Имаше ефект. Стискам палци, Мис. Изтърпи още седмица, сигурна съм, че консултациите с психолога ще ти се отразят добре.

Общи условия

Активация на акаунт