Най-слънчевите мами в арабските страни #15

• 21 567
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
  • O.A.E./ Пазарджик
Kremi, да ти е жив и здрав рожденника!
Скоро да сте заедно и живота ви да е щастлив и пълен с любов !  bouquet

# 136
Креми да ти е жив и здрав рожденника! На ръце да те носи и мнооого да се обичате!   Party

Искам да ви питам дали има някакви стрнични реакции ваксините срещу Хепатит А и Коремния тиф?
 Embarassed Много се извинявам ако досаждам с тези въпроси

Ние днес бяхме навън, в друг парк, в който не бяхме ходили от времето на количката, с надежда, че на Ади ще му е интересно. Е какво д ави кажа, само в калта беше, не погледна ни люлка ни алейка да походи на чистичко...прибрахме се свинковци  Twisted Evil
Вечерта пък дойде свекърва ми и го гледа за няколко часа а аз с една приятелка, тръгнахме за кино..уж...стигнахме до пицарията само  Joy  Joy ама тези обиколки трябва да се поддържат все пак  hahaha

Как са болничките?    bouquet

# 137
Мммм Креми, какви вкусотийки особено последните, аз с мойто сладко зъбче си умирам за такива работи  Wink

Честит рожденник!

Желая ви много любов, разбирателство и семейна хармония   loveuuu

# 138
  • у нас
Здравейте милички.
Мимеее,как си,дано вече да си по-добре Praynig
Ех,не можах да видя на Миленка снимките.Докато влезна да ви чета и хоп,тя ги махнала.
Ние тази седмица сме с баба и тя гледа дечицата.Аз сутрин водя каката на физиотерапия(нагрявки)в поликлиниката и след това се отдавам на разходки.То в това хубаво време как да ги затвориш малките вкъщи.В четвъртък ходихме с една приятелка в Турция и си изкарахме страхотно.Мъжете ги оставихме да гледат децата,а ние по чужбинско.Така де,те и двамата работят по много и нямат време да ни разходят,та решихме сами да си направим весело.Напазарихме си и се върнахме.Не ми се говори какво беше на еврограницата ни(чакахме 3 маса и половина),още по-малко ми се говори как почти разглобиха колата и ни ровиха дори в дамските чанти #Cussing out.После по пътя се обаждам на мъжо и му се оплаквам,а той се смее и ми вика--аз като ти казах да не си сменяш фамилията на времето,сега ще те роват като талибанка hahaha.Абе важното че беше весело.Следващия месец ще отскочим до Гърция.Ми то така на близичко,че няма на кой да оставим дечурлигата за по-дълго време.
Креми да ти е жив и здрав рожденника!Съвсем скоро да сте си пак заедно и много щастие занапред

# 139
Здравейте!

Креми, честито съкровище  Peace т.е рождение. Да е жив и здрав и да сте щастливи заезно!

Миме, как искаш да говори Зайед като има толкова думи на толкова езици в главичката му ? А то си говори детето, чух го  Hug Но майтапа настрани, според мен наистина, той е подложен на доста езикови влияния и е нормално да проговори по- късно . Но пък ще говори на няколко езика ! Какво по-хубаво Б  Hug А самостоятелността е и като етап от развитието според мен . И Илияс беше по самостоятелен, а сега само ни преследва да му редим пъзели или да участваме в игрите му. После няма да можеш да се отървеш  Mr. Green Има си и характер, разбира се. Но..Козирозите са много хубави хора. Wink

Миленка, не можах да ви видя снимките. Сигурно е било вълшебно прекарването . На мен ми е мечта да се гмуркам сред корали и риби. Обожавам да плувам. Пожелавам ви да си почивате по- често така !  Peace

А на мен Илияс ми е малко болен т.е има лоша кашлица . Днес сутринта го водих при Джи Пи - то , ами беше митинг ! И хората кашлят открито . Тръгнахме си , за да не се зарази повече и утре ще направя втори опит .Не ми се ще да го водя при друг лекар, защото нашата си го познава най- добре. Ще видим! Crazy

# 140
Zdraveite!
Niamam kredor nesto.Zatova niama da pisha mnogo.
Kremi, 4estit ti rojdenik!Da e jiv i zdrav!Pojelavam ti bezkraina lubov i nezabravimo stastie!
Have a wonderful day!

# 141
Здравейте и от мен  Hug
Креми честит рожденник ,мила!Да ти е жив и здрав и много да те радва.
Желая ви много щастие и любов ,и много скоро да сте си отново заедно  bouquet

Аз иначе съм добре  Simple SmileНяма да почвам работа,понеже не ме устройва работното време.
Но и вече май ми мина мерака за работа,понеже ако започна сега,лятото няма да мога да се прибера в Бургас,
за да ходя на плаж и това ми е голяма мъка сега  Joy

А вие се пазете и се лекувайте,че какви са пак тези болести.Става ми жал за всички.
Стискам палци скоро всички да са здравички  Praynig
Креми при теб какво става с работата?Хайдв,че скоро и аз може  да се метна до ОЕА  Joy
Е май е това за сега.Много целувки за бебоците,за всички малки и големи дечица е и за вас разбирасе   Kissing Heart  Hug

# 142
Здравейте,
много ви благодаря за пожеланията!
Туке едно пролетно временце, супер!
Момичета вие лесно ли отваряте форума, Мarsi не може да го отвори форума и затова не е писала, иначе са добре били са малко на разходка в тунис, било и всесело и комично!
Хаиде до полсе

# 143
Виждам,че имаме рожденник-да е жив и здрав Сами и да расте умно и послушно детенце,за радост на мама и татко!

И аз няколко дена не можех да отворя някои БГ сайтове.Креми,ако можеш пиши на Марси да пробва с друга програма или и прати линк по мейла.

Пак има болни виждам-и мен ме пишете в групата.Снощи така ме разтресе,че #CrazyМай от Глобал Вилидж си ,,купих,,вирус,а уж не беше много студено....

Много българки сме в Шаржа нещо май Simple SmileЗапознах се с две-живеят някъде около вас Лорен.Като се пооправя аз и Кари излезе във ваканция,ще ида до Ансар мол,кажете има ли нещо интересно там?

100 пъти се опитвах да намаля едни снимки на бебка Сара,да я видят лелите,но незнам защо нестава и нестава SadТя вече е голямо момиче и е много весело бебе.Любимото и занимание е да гледа към шарени играчки Simple Smile

В БГ май е по-топло от тук,а?Възползвайте се и извеждайте децата!

# 144
Lily, нямате ли на компютъра инсталиран софтуер към цифровия апарат или някоя програмка към windows  за разглеждане и редакция на снимки, обикновено имат опция "resize picture". Друг вариант е да използваш този сайт http://www.imageshack.us/ да качиш снимката на него, има и опции за намаляне.

То и аз не съм много веща по тези, въпроси...може би някой по-опитен ще каже, като гледам тука момичетата какви красиви картинки, снимки постват  Wink

Форумът и аз трудно го отварям, особено като се логна, явно се претоварва сървера, от чужбина предполагам ще е още по-трудно!

Лека вечер ви желая и спокойна нощ  Peace

Последна редакция: пн, 15 яну 2007, 21:21 от AniSim

# 145
КРЕМИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕНИК ( на патерици) !! Дано се съберете скоро! И да е за добро - най-важното!
лава Богу нас настинките засега ни избягват, но аз тези дни бях много притеснена. Откриха ми намалена функция на щитовидната жлеза  Cry Ендокриноложката днес ме успокои, че дори и с лекарството ,което трябва да пия мога спокойно да си кърмя - това всъщност бе най-голямото ми притеснение.
Креми, обясни подробно моля те как качваш тези хубави снимки на Самито, че май сме доста желаещите ама неможещите  Embarassed да изтипосат отрочетата си в подписа .

# 146
  • у нас
Здравейте сладурки Hug
Ето една скромна почерпка и от нас.Днес Кари става на 6 месеца.Днес хапнахме и първата ни лъжичка оризова каша с много голямо любопитство и интерес.Хайде това е за вас-скромно но от сърце.

Elip,миличка благодаря ти.Живи и здрави бъдете и успех в захранването Hug

Последна редакция: пн, 15 яну 2007, 23:08 от Lorexa

# 147
Здравейте момичета!
мерси за пожеланията, а снимките намалявам с ACDSee там има Едит в тази програмказа разглеждане на снимки и ги смалявам с пикселите които са в изискванията на сайта, и след това ги качвам в http://s86.photobucket.com/albums/k99/kremi/i sled towa gi slagam v podpisa
ау лорекса какви вкусотии, да ти расте все такак пухкава писанката, и да слишка все така!
лека вечерот нас

# 148
Здравейте момичета!
Лорекса, честит ви празник! И успех със захранването Simple Smile
Тук времето наистина не е зимно и ние от 10 сме навън. сега змея го сложих да спи, че след малко и аз  Wink
И на мен ми се отваря много трудно понекога сайта, а за тези които го гледат извън БГ не знам тогава...
Камелчо, явно тази работа не е била за теб! А пък си е друго и да си свободен да си щъкаш наляво надясно... Laughing

# 149
  • O.A.E./ Пазарджик
здравейте!
аз съм вече по-добре и днес се отдадох на чистене Mr. Green
"предадох" се и се съгласих една от мейда на свекървата да идва 2 пъти в седмицата да ми помага с чистенето. от другата седмица. нещо съм изморена все тая бременност, а и не ми се ще да се напъвам.

Лорекса, честит ви празник и да ти е здрава малката кукла. яд ме е че не можахме да мръднем никъде януари та да се видим, сега в БГ е пролет....сбърка се времето. казаха ,че имало много вирусни заболявания. пазете се!

лека вечер!
дано вече и този сайт е добре, че беше ужасен!

Общи условия

Активация на акаунт