Най-слънчевите мами в арабските страни #15

• 21 564
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Марис поздравления за начинанието да спортуваш.В това отношение мен нещо хич ме няма.Лек ден на всички bouquet

И аз съм била все на Вие със спорта, минах един период по ходене на фитнеси и разни видове аеробики, но си искат повече време да се отделя. Сега кърша снага в нас с belly dancing  Flutter и въртя крос тренажора от време на време.

Миме, не знам дали всички дечица са така, другите мами ще кажат, но според мен и зодията оказва някакво влияние. Козирозите са много самостоятелни и обичат да командват май  Twisted Evil

# 121
Ха добро утро и от мен !  bouquet
Аз едвам гледам !
Фатима вчера я ваксинирахме и цял ден ми се криви , а нощеска температури и игри през 20 минути направо ми разказа играта .
Самира като никога си спа в креватчето и то непробудно което е рекорд , защото от кокто е родена това и е първата нощ без да ми се буди изобщо .Иначе и тя е със сироп , защото кашля и носа и тече като река .

На всички болни пожелавам скорошно оздравяване ! Praynig
Аз съм тук на лаф моабет така , че пишете !

# 122
  • O.A.E./ Пазарджик
Ани, това за зодиите го чета още от както се е родил Mr. Green почти всички са така. той си има собствено мнение откакто се е родил Shocked
но така ме притеснява понякога. ето го и сега "говори" с баща си по телефона, но на неговия си език. всичко разбира като му говориш, но не отговаря със същите думи.

Дани, много болно времето във България, а и дългия път нас ни изморява, та тях. и ние се изсилихме с тоя рейс и сега си носим последиците.  Embarassed
аз отивам да се потя, но не в джима. ще си правя инхалация пак hahaha
Миле, как изкарахте на Дибба?

# 123
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ха добро утро и от мен Поспаланката!!!
Аз сега ставам и то не защото се бях наспала, а защото ми звънна телефона!! Twisted Evil Сестричката ми искаше да си говорим, та станах!
Сега пия кафенце, та добре, че отворих форума, та се сетих да я пия зелената енергия!!! ooooh! Нямам навика да я пия и все я забравям, а нали трябва сутрин на гладно!!!!

Айде лек ден от мен на всички и много слънце в сърцата ни!!!

# 124
Миме , наистина вашият път също е бая дълъг .
Ние от Игуменица да Елхово имахме 1000 км с колата и после от ферибота до нас са още 2 минути с кола .
В Гърция преспахме на хотел иначе щяхме да рискуваме бая през тия планини посред нощите .

# 125
Здравейте и от мен!
Миме да се оправяш че бебока да расте!А за зайед аз ти завиждам че е самостоятелен, Сами ако не съм седнала с него на земята да си играмем не иска, реве и иска да си играем, заедно, ако седна на компютъра иска и тои да бута!А е овне,като мен де ама неиска само детето,а да не говорим че не иска сам да спи, стане ли 12 и ококорва очи и ако не ми бие шамари докато спи не може, като замахне и не ме ли усети и почва рев!А е толкова галиовен, като взема да се гушка, да се тарка и главички да удря!А вчера уж си играем, тои взел бутилката панадол и такак ме фрасна по носа че звсездички видях а той се смее, мен ми се ревеше,имах чуството че ще посинее!Сега успявам да пиша защото той пренарежда дрехи!
Ох днес времето е хубаво тук, но нали казаха че грипимало та дори ме е страх да излезнем, че тези болести са ужасни!
сега отиваме да хапнем че взе да прави па-па-па!
ХАиде лек от мен!  bouquet

Последна редакция: сб, 13 яну 2007, 14:12 от Kremi_m

# 126
Добър ден и от мен

Ние тъкмо се прибрахме от фуджеира и да използвам докато си по4иват,да ви напиша някои ред.
Изкарахме си страхотно.Времето беше супер в сравнение с Дубаи.Хванахме и тен даже.Такава тишина,пти4ките пеят,няма го шумът на коли и  мърсотията на града.децата играха на воля сред градинките и на пясъка до късно.  радваха се и гонеха  многоброините охранени  котки.правихме барбекю пе4ени картофи Laughing
Брат ми се гмурка и остана възхитен от вси4ките екзоти4ни риби и корали в индииският океан.никога не бе виждал такова подводна красота.Мубарак се опита да плува с водолазен костюм и всики останали екстри,но горкия не можа да се справи с шнорхела и плавниците Mr. Green бедуин си е заклет.на мен не ми разрешиха да се гмуркам,въпреки,4е имах голямо желание,но и водата не бе  от наи-топлите Grinning и се задоволих с пиене на коктеили под сянката на една огромна палма Laughing

не ни се тръгваше.сега пак трафик,лудница и шум,но ще използваме докато времето е хубаво и ще си ходим доста 4есто там Heart Eyes
снимки ще ка4а за малко,по късно,а подводните когато станат Hug

eto malko snimki utr gi maham.dano se otwarqt:
http://entertainment.webshots.com/photo/2366857250079985189JGEoLc

Последна редакция: сб, 13 яну 2007, 15:39 от mln

# 127
Здравеите!
Миленка Много се радвам че сте си изкрали добре.Ние никога не сме ходили там но като го описваш почвам да се навивам.
Марис браво на теб че почваш спорт.Аз съм толкова несириозна в това отношение.Биах си взела едно двд на Синди Кроуфорд но го играх точно 3 пъти.А да ходя на gym засега мога само да си мечтая-няма на кого да оставя Питър.Успех с начинанието! Grinning
Mariabutti направо си щастливка че Зайед е толкова самостоятелен.Питър е като Сами маи-Всичко заедно правим.-заедно играем.,зедно чистим,заедно готвим,заедно простираме прането,заедно спим и тн до безкраиност!А иначе това за бърборенето смятам че е нормално.И Питър така прави.Като си говори сам я хвана една смислена дума от 5-6 я не.Сигурно е период в развтието им.
Ние бяхме на лекар днес.Педито каза че не е сериозно.Не иска да почва с антибиотик,Каза да му дадем шанс още 2-3 дена и ако не се е оправил тогава.Иначе ми спомена за някакви ампули за подсилване на имунната с-ма но докато излезна и вече бях забравила как се казват. #2gunfireВъв вторник пак сте ходим и сте я питам
Бързо оздравяване на всички!!!! Hug

# 128
mln, къде е точно това? Страшно ми харесваааааааааа Party А защо не с ати разрешили да се гмуркаш. аз също бих искала да пробвам. Мъжа ми беше веднъж в Шарм ел вейх и там се беше гмуркал, беше останал възхитен. Снимките, коит беш енаправил не бяха цвете, но пак се виждаше, че е много готино и тогава реших, че и аз ще се пробвам Simple Smile за протокола - не мога да плувам  Joy
Много се извинявам, ама имам проблеми със запомнянето на имената на малките ви  Embarassed много се надявам да ме извините, не мога да им свикна още. Та mln тази ми е любима снимка много е сладка http://entertainment.webshots.com/photo/2373534160079985189ACESvQ
Лорен, дано бързо да се оправите Simple Smile
А за спорта, да видим, нещо свекърва ми както каза, че като й свирна вендага идва. така и този уикенд от нейните ангажименти аз не мога да се вредя  Close Та дано да се получи поне да почна  hahaha
Хайде лек нощ от мен

# 129
добро утро на вси4ки

Днес сме на крак от 6 4аса  Twisted Evil Наспаха се децата и няма на4ин.Може би дима няма търпение да отиде на градинка Mr. Green

Марис мъжът ми не ми разреши,защото съм бременна Laughingединственото което ме спря бе,4е водата беше много студена и да не настина.
Това място е Фуджеира.Едно от емирствата,на 150 км от Дубаи.Това е индииският океан,а не залива.Има няколко хотела по краибрежието.В момента се строи и Ротана,което ще е супер лукс(ако е като другите де) На около всико е планини.Гледката е невероятна.Ако не можеш да плуваш има инструктори Laughing,те ще ти помогнат и нау4ат как да се гмуркаш Wink

лорен,как сте?Доста 4есто ходите на лекар?Как е малкия?И аз бях против тези антибиотици,но след като няколко пъти се разболяваха и болеста продължи доста дълго,се убедих,4е без тах не може Cry пожелавам ви бързо оздравяване Grinning

кажете ми какво има в Драгон ммарт?Да не са само китаиски боклуци newsm78 обещахме им да ги заведем,,а аз никога не съм ходила Simple Smile

лек ден на вси4ки

# 130
Добро утро и от мен !
Миленка , снимките ви са много хубави , а децата ви са прекрасни .
Надявам се , че вече всички сте по-добре !
Ние сме добре Самира за втори ден си спа в креватчето самичка и започна да си върши нуждите на гърнето .
Докато си бяхме в БГ се бях побъркала отказа се от гърнето и бяхме на памперси .
Малката вчера я ухапа и тя и се кара .
После и вика :-Зверче такова , Самира не се яде !
Бяха ми супер смешни .
Фатима явно я дразнят венците та скоро ще имаме трето зъбче .
Лек ден !  bouquet

# 131
  • O.A.E./ Пазарджик
Milena, зависи за какво ходиш там. дрехи- евтини китайски имитации. виждала си ги по панаирите и Глобул вилидж. но ако пазаруваш за вкъщи- хубави неща за кухнята,  фаянс, сташни душ- кабини с масажи. разлика в цените около 3-4 хиляди диархама Wink  но са качествени.
ако ходите потърси магазините за китайски билки и чайове.
 има страхотни бижута с речни перли и седеф.

# 132
Здравеите!
Как сте днес?
Питър още кашля но решихме да се поразходим малко че тои лудна тия дни само вкъщи.А и днес времето е мнго хубаво.Ходихме до Irish Village.Не знам защо но откакто се роди Питър това ми е любимото място.Може би защото с него не може да се ходи на много места.А там може да лудува колкото си иска.Не че аз не бягах след него но това е друга тема..
Миленка непременно ще питам за тези ампули.Педито каза че са много подходящи при чести боледувания.
А доколкото разбирам ти живееш близо до Lamcy Plaza ?Play area ta там ни е любима.Преди идвахме всяка седмица но сега нали сме болни няма как.Но като всички оздравеят може да си спретнем една срещичка там .
Приятен ден на всички ! Hug

# 133
здравеите Hug

не останахме особео впе4атлени от този мол.пове4ето от нещата евтини боклуци Sick харесах си едни врати,на вид страхотни, с едни резби едно нещо,но като ка4ество боклук,не дърво а пластмаса Shocked да, имаше хубави душ кабини,но цените им като италианските,а за ка4еството не знам newsm78

лорен и на нас ни е един от любимите,особено след ремонта е супер.оздравяваите бързо и да се организираме Laughing

дани,а при нас е обратното дима хапе Халид,а тои я скубе.по цели сноб4ета kosa си къса Simple Smile после си ги слага на бибата и си я лапа Joy луда работа  hahaha

# 134
Здравйте и от мен!
Днес любимия има рожден ден та да ви почерпя!Колко ми е криво че не сме заедно но.......понякога правим много компромиси в името на любовта!

Миленче снимките са супер, колко бързо растат децата,   а на дима косата е много дълга станала,машала, и калид и тои  какъв красавец става с всеки изминал ден!Пупупу!
Оле като ви чета и ми се струва че с две деца лудницата е двойна!
Ох за болести пак си говорите аз Сами сега мног го пазя, в смисъл не се срещам с много майки с дечица, а то и няма къде тука не е като там да има playgraund навсякъде, а и той все още само пълзи!
Тук е като пролет, днес беше сигурно 15-16С!!!Пак една разходка му ударихе!На последък забелязвам когато види нови хора не ги дели!Не плаче от нови хора!

Общи условия

Активация на акаунт