Най-слънчевите мами в арабските страни #15

• 21 562
  • 293
  •   1
Отговори
# 105

http://www.jumeirahbeachhotel.com/dining/marina_seafood_market/ 
тоя ми харесва много.  гледката е супер.
хотела имат хубава градина. бях бременна в 3 месец и бях  на сватба на приятели там. Simple Smile

mariabutti , не мога да кажа, че нямаш вкус  Peace

# 106
  • O.A.E./ Пазарджик

http://www.jumeirahbeachhotel.com/dining/marina_seafood_market/ 
тоя ми харесва много.  гледката е супер.
хотела имат хубава градина. бях бременна в 3 месец и бях  на сватба на приятели там. Simple Smile

mariabutti , не мога да кажа, че нямаш вкус  Peace

Мерси! в тая държава има толкова хубави места, че само пари да имаш Laughing
но по принцип имам малко паника от затворени пространсва и обичам места с хубава гледка. а и малкия се залисва повече  Wink
ресторанта е навътре във водата и гледката е невероятна. и през дена и през нощта.
затваряш си очите като плащаш и се прибираш като след медитация Joy

сканера ми иска преинсталиране и ще ти сканирам нещата малко по-късно Sad

Алиса, писах ти на лични. от лобито до плажа може и да има 20 заведения Laughing
дано да е хубаво времето да идете и на Wild Wadi. бейби ситера от хотела  може и с вас да се движи. може и народност да си избираш. аз лично съм виждала англичанки.

Любе, семките съм ги сложила на високо Laughing

Креми, аз все забравям на колко съм години Laughing лошото е че нищо не мога да пия и се проточи вече 3-та седмица. вчера не можах, но днес отивам на лекар.
лек ден от мен!

# 107
добър ден на вси4ки

ние сега се прибираме от разходка.прекарахме си страхотно.толкова ми стана мило да се видя с моята приятелка и маика и Heart Eyes даи боже по-4есто да ме навестяват Laughing понапазарихме,похапнахме на мадинат джумеира и ги изпратих на сафари,да вкусят малко и от бедуинският на4ин на живот Wink
едвам дишам,такова плюскане му ударих,не за двама а за 4-ма Sick

Алиса 4удесен избор.всико хубаво ви е на една ръка растояние.джумеира е много спокоен квартал,а и времето сигурно ще е топло да посетите и  WILD WADi 

Марис заповядаи http://entertainment.webshots.com/photo/2614949770079985189ZNqzuw това е на малкия картата.не знам защо но датите с молив не са излезнали.а те са хепатит А(този месец) и     Measles,MMR.  дано да са ти от полза
зна4и сега се сещам,4е за една от ваксините на дима исках да я правя в Бг(прибирахме се на по4ивка) тукашното педи ми я изписа,аз проверих и се оказа,4е я имат в Бг и то на същата фирма.така 4е ти сама си прецени къде да му биеш ваксините.И хубаво е да си вземеш книжката Hug

аз полягам малко,4е кръс не ми остана

лек ден

Последна редакция: чт, 11 яну 2007, 15:38 от mln

# 108
mln , Мерси много   bouquet
даже ще си го разпечатам  Mr. Green
А коремния тиф задължителен ли е? И какво е MMR? Това да не са шарките? Chicken pox vaccine пък не съм я и чувала  newsm78

Последна редакция: чт, 11 яну 2007, 16:05 от Maris

# 109
Марис MMR е морбили,заушка и рубиола,а  Chicken pox е варицела.Коремн тиф на дима сме били след годинката,мисля,4е пак преди заминаване в Бг,но в книжката на Халид не е обозна4ена дата.Ще питам тези дни и ще ти кажа Simple Smile

# 110
Добро утро дами!
Аз маи съм наи ранобудна!Не че не ми се спи-малкия ме събуди да му правя мляко и не успях да заспа Sad.Срам ме да кажа но още се буди по 2 пъти на нощ за мляко Mr. Green,А е вече на 2 годинки....
Как са болните?
Mariabutti дано се чустваш по добре! Hug
Waterlily вие как сте?Катя смъкна ли температурата?
Ние сме още с течащ нос и не виждам да има подобрение с кашлицата .Така че утре пак по доктори Sad.Писна ми вече..

Миленка ти маи си доста на ти с тези ваксини,Та да те питам:Как е коремен тиф на англ?Не успях да отворя линка в поста ти.При нас Хепатит А не е от задължителните и ми казаха че след 2 годинки може да се направи.Също и тази за менингита.А случаино да знаеш дали като е леко настинал може да му се слага ваксина.На 6 трябваше да сложим на Питър втората доза на грипната ваксина ама не го заведох като  е болен.Чувала съм че не е хубаво като е болен?! newsm78
А ето това са задължителните при нас:
BCG
HBV
OPV
DPT
MMR
HIB
А тези са optional:
Chicken pox(due)
Vaxigrip
Hepatit A -2 dose
Meningitis
Typroid-Някои да знае за какво е тази ваксина.Нещо не разбрах от педито(Както винаги) Sad
Ако има още нещо моля допълваите!

Любс с удовоствие бих дошла до мола ама малкия няма да издържи трафика!Виж някои петък като всичко живо спи може LaughingРАботиш ли в петък?Като имаш възможност да избираш взимаи втори смени.Ще си спестяваш половината време в трафика Grinning
Приятен ден на вси4ки!!!!!

# 111
Добо утроооо  Sunglasses
Как е при вас - студ? тук е пролет направо!

Лорен, аз знам, че не е хубаво да се правят ваксини ако болничко детето. Даже не е хубаво и да се захранва с нови неща тогава.
Мерси много за инфото. Мисля, че TYPHOID е корем тиф. Ами аз тогава да взема да изчакам и като заминем там д аму ги бия Хпатит А, те нали са 2. След като не са задължителни да се надявам да е ок там положението. Педито вика,ако е мръсна страна като Египед, даречем да съм я сложила. ама аз откъде да знам...нали е богата, не би трябвало да е мръсна. Амам каква логика има нашето педи, а  Laughing
Я кажете как обличате малките когато е жега? И март месец къси ли ръкави да взимам на Ади?

А да ви кажа, сложила съм една снимка на Адии баща му на десктопа и като питам Ади къде е тати и тпй се обръща към компютъра  Joy

# 112

Niamam kirilica.
Minavam samo da vi kaja dobro utro i have a nice day!!
Pozdravi na vsi4ki!!

# 113
  • O.A.E./ Пазарджик
Dobro утро!
Марис, съжалявам, че се забавих, но съм зле. температурата не спада и днес почвам антибиотици. не ми се иска, но ако съм качила вируса на майка тя стигна до пневмония за седмица. не ми се иска да стигам до там.
виждам, че са ти помогнали с информация. от мен съвет- не бързай да слагаш нищо във БГ, освен, ако няма задължителни за преди пътуването. ако идвате скоро ще си ги сложиш на място. всяка страна си има схема. не се притеснявай за това много.  bouquet
отивам да полягам, че нямам сили  Sad
лек ден на всички!

# 114
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Мимеее, недей така де!!!
Бързо да оздравяваш!!! Hug Аз вече съм по-добре, остана само кашлица леко влажна, но 3 дена определено вдигах температура!!

# 115
  • O.A.E./ Пазарджик
http://i35.photobucket.com/albums/d195/mariabutti/scan0001.jpg?t=1168593349

Maris, дано да виждаш нещо. ако не я сейв и си я отвори с друга програма където можеш да я увеличиш повече.

Катя, не ми се иска, но.....
бързо възстановяване и на теб  bouquet

# 116
mariabutti, ле ле миличка, оправяй се!  Hug
Хайде стягайте се всички болни, че ще видите бой!  Mr. Green
Мисля да се възползвам от съвета ти и да си сложа ваксините които са ни по план тук, а като заминем там ще видим...
решила съм от другата седмица да зпочна да ходя на аеробика. Стискайте палци да не ми размине  Joy да използвам докато мъжо го няма и да стана гадже убиец   Party добре че свеки се нави да гледа малкия, че иначе няма как с него Simple Smile

# 117
Добро утро мили момичета![/color] Този път от мен ще е кафенцето май  Grinning виенско с повечко бита сметанка

Има и чай, за който не обича кафе

Как сте? Бързо оздравяване на болните, то и аз прихванах някакъв вирус, въпреки хубавото време тук. Май писането в темата е "заразно"  Wink
Любе, какви са тези 70 км път, аз си мислех че Шаржа и Дубай са долепени едно до друго  newsm78
Много е хубава гледката от този хотел Джумейра Бийч, явно си плащаш и подобаващо за нея, но пък си заслужава.
Марис, наистина по-добре изчакай с хепатитната ваксина като заминете, аз си слагах тук и е на няколко приема по схема, ако сложиш първия прием тук е по-ангажиращо, защото предполагам в Доха трябва от същата марка да намериш да сложат на малкия. 

Пожелавам Ви лек почивен ден, изпълнен с повече усмивки!  Hug

# 118
Привет и от мен Wink
AniSim мерси за кафенцето Hug.Тъкмо ще ми дойде и още едно,че нещо още ми залепят мигачите.
Миме как си днес?
Марис поздравления за начинанието да спортуваш.В това отношение мен нещо хич ме няма.Спомням си като студентка първите две години задължително трябваше да си избереш някакъв спорт.И аз нали съм невероятно пластична  Mr. Greenсе писах на каланетика.Ей голям зор виждах като трябваше да се покриват нормативите.
Любе днес в почивка ли си?
Лек ден на всички bouquet

# 119
  • O.A.E./ Пазарджик
Добро утро и от мен! кафе без кофеин ще си пийна, мерси!
за сега май ще се размина с антибиотика Praynig пием здраво с малкия коластра и зелена енерия и дао помогне. той за сега е здрав.

хич не дава да го уча нещо и това си е Cry
много рядко ще дойде да си играем заедно.
не знам дали с всички е така или само той. от бебе е така.

лек ден на всички и оздравявае на болните!

Общи условия

Активация на акаунт