Отговори
# 645
Ново от Онур.

# 646
Здравейте,момичета!

Дари,Сташа,благодаря ви за новите снимки,които пускате в темата! Two HeartsTwo Hearts
Честита награда на Севда! Hands Plus1 А Онур е пред кола с номер,който започва с 07... и е за Анталия.

Срещнах инфо,че снимките на Биран Дамла за новия сериал започвали на 15 август.

Желая ви прохладен ден!

# 647
  • плевен
Здравейте,някой може ли да каже защо са изчезнали всички сериали от викито и от OK RU .От вчера е така,даже и в плейтуб е блокирано всичко което са качвали досега.

# 648
Погнали са ги заради авторски права и всичко е изтрито. Има статия на сайта на нова от вчера.

# 649
Здравейте момичета Hug Heart Eyes
Много хубави снимки , мерси
Наградата на Севда предполагам е за красиви очи .
Биран Дамла заслужава главна роля - талантлива и естествено красива , а брадатия Онур много го одобрявам .Нещо ново за партньорка , партньори в сериала ?
И друго се сетих - помните ли ,че се снима май по-миналото лято във филм на сегменти или както ги наричат с Аслъ Тандоан ( Ламия от Мелодия на сърцето ) , някакви новини ?

Ама много е красива ''снаха ни '' , нали ? Grinning , май в някакъв тъпо-комедиен проект по Държавната тв играе , или пък не ... Според мен такава красота ( а смятам ,че и талант има ) трябва да се използва .

# 650
# 651
Прекрасна Еда.
Нови

# 652
Здравейте,момичета!

Благодаря на всички,които сте наминали и споделили снимки,видеа и коментари! HugFlowers Hibiscus

Севда е с доста дълга коса за церемонията по награждаването онзи ден..

...тези са от скоро...

Синем и Берк Джанкат

Приятен релакс през почивните ви дни!

# 653
# 654
На толкова ниско момиче като Севда й отива повече с къса коса.
Ех по бтв започна последният сезон на сериала.. много ме е яд, че направиха Доан убиец на Чаатай, винаги всичко е с хумор, това малко необмислено беше. И сега Доан мисли, че Илдъз не го е обичала, затова го е предала на полицията.

# 655
Кой е този хубав мъж с нашия красавец ?
Как сте дружки ?
Благодаря за инфото .

# 656
Нова на Еда

# 657
Здравейте,момичета!

Чашка кафе и отпочинали мисли са добро начало
     на деня!Нека и настроението да е прекрасно.

Фили,за питането.От по-предна публикация на Онур имаше надпис на снимката:''Скъпият ми брат, Берк Чаадаш''.Не знам кой е.
Повтарям снимката....

Новите на Еда без надписи...

Севда на церемонията Watson,преди награждаването...

#DZMnews
Шеввал Сам за работата си в интервю за Hurriyet:
📌 „Имаше моменти, когато много хора не уважаваха работата ми и ме биеха под пояса,но не ме интересуваше. Може би съм работила повече от всички тях."

İnsta-story от Дамла
Instagram:@bdamlayilmaz

Желая ви приятна неделя!

# 658

Севда е забелязана в Нишанташъ, негримирана.

# 659

Общи условия

Активация на акаунт