Отговори
# 660
Добро утро!

Благодаря за новите снимки! HugTwo Hearts
Еда и Буурахан явно още почиват в Бодрум според статията!

Нови с Онур...със същата риза е от снимката,която пуснах в преден пост.Може би са от тогава, но сега ги пускат.

От коментарите под снимката сутринта една рускиня пита,а др. й отговори,че това били родителите на Ясемин...

а това били родителите на Онур
Скрит текст:

Подготвят Севда с дълга коса...

Приятен ден и щастлива седмица!

# 661
Хелоу къзлар Stuck Out Tongue Winking EyeHeart Eyes
Злати Hug , наистина са родителите и , преди време , когато се разбра за връзката им разгледах инста и , имаше няколко снимки с майка и , а с двамата - на дипломирането  и в Англия . Тогава ми направи впечатление колко е възрастен бащата , ама не се изненадах , нали в Турция е нормално . Явно Ясемин и тя като майка си е харесала доста по-възрастен Smile , ама е хубавец нашия Синеочко  Grinning

# 662
# 663
Здравейте Благодаря за споделеното

# 664
Здравейте в първия ден на август!

Скрит текст:

Да ни е честит новия месец и ни донесе много здраве, радост и сбъднати мечти!

Благодаря за новите снимки и коментари! HugFlowers Rose

Ето и фотосесията на Севда Ергинджи за новия августовски брой на списание MAG....

#Новини
Новият образ на Биран Дамла Йълмаз!
Актрисата е удължила косата си и я боядисала в родния си цвят.

Ведър и щастлив ден ви желая!

# 665
Всички мадами от ЗЯ са си удължили косите Grinning
Не ми харесва Севда с толкова дълга коса , а и гримът за фотосесията е доста ''чочарски ''Stuck Out Tongue Winking Eye ( харесала съм постовете заради инфото , не заради нея Rolling Eyes )

# 666
Здравейте

Севда 116 стр.

https://www.magdergi.com/online/

# 667
Добър ден.

# 668
# 669
Здравейте,момичета!

...от почивката на Еда и Буурахан...

#DZMnews
Nature BoomСевда Ергинджи в интервюто за списание MAG:
📌 „Опитът да се дефинира любовта изглежда безполезен и несправедлив. Не искам да опростявам страхотното чувство с логичен подход, но винаги, когато се влюбя и се опитвам да го сравня с друго чувство! Казвам: "Чувствам се като у дома" .. И когато трябва някак си да свърши, се чувствам като изгонена от къщи.

от вчера
Биран Дамла и Дениз Джан Акташ за четене на сценария.

Хубав летен ден! Flowers RoseFlowers Four Leaf CloverFlowers Sunflower

# 670
Ново стори от Онур.

Четох някъде, че в края на септември ще започне излъчването на сериала, в който ще участва, по Fox.

# 671
На снимката  с шарения панталон  Севда изглежда почти  с нормално дълги крачета и  позаслабнала .

# 672
# 673
  • На зелено
Привет! Включвам се с коментар за визията на Севда от фотосесията и той е "уаууу". Такава визия и за ежедневието й трябва. Придава й една елегантност, дългата коса я издължава визуално, по-привлекателна и интересна е. С прекалено къса не е ок. Не е истина каква роля играе дължината, цвета на косата и по-интересните дрехи.

# 674
Според мен снимките са много пипани, особено тялото и пропорциите. Иначе и на мен с по-дълга коса, повече ми харесва, макар че тази ми идва твърде дълга за вкуса.

Общи условия

Активация на акаунт