💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 16/

• 48 086
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Гюнфер отново спи.........  😶 Три сърчица по нейн адрес. Аз съм леко.......потресена вече 😑

# 136
Гюнфер отново спи.........  😶 Три сърчица по нейн адрес. Аз съм леко.......потресена вече 😑
От кое? Наистина не разбрах какво искаш да кажеш. Satisfied

Flowers Hibiscus

# 137
Ще я обидиш .. 😎 
На тази жена основната и цел е да спи и да проваля връзките на Керем....
Дано скоро се осъзнае и се отърве от нея...
Иначе не го чака нищо хубаво за съжаление

# 138
Добро утро момичета!
Христос Воскресе!
Бъдете здрави, щастливи,  благословени и изпълнени с любов.
Светли празници.

От стори на Керем

# 139
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 140
Здравейте,
Снощи Керем е изтрил снимките на Ханде от инстаграма си

Това вече е окончателният край на ерата ХанКер 😎
Хубав ден на всички!

# 141
Ново:
 "Керем с фенове в ресторант в Шехиткамил, провинция Газиантеп"

.... Дежавю ... Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye
Снощи Керем е изтрил снимките на Ханде от инстаграма си

... казах ви аз, че се движим по график .... Stuck Out Tongue Winking Eye ... всичко е точно Sunglasses

# 142
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Нали бяха професионални снимки? От сериала? 🤣 Бях забравила изобщо за тях, но сега ми припомни Керем. Animal Monkey Face

Новата любов не търпи такива снимки. Не остават спомени с бивши гаджета в социалните мрежи и преди сме го обсъждали. Ех, какво да се прави... Animal Hear No Evil

# 143
Керем направи това, което се очакваше отдавна. След толкова отследвания беше нормално да се случи. Вече мина достатъчно време и той трябваше да продължи напред, да намери мир в себе си и да си поеме по пътя. С или без Мехтаб вече нямаше логика тези снимки да продължават да стоят в неговия профил при положение, че Ханде е в нова сериозна връзка. Да не говорим, че всяко нещо, което публикува или спомене, се свързва с миналото, а не трябва да бъде така. Просто дойде и неговия момент, когато се почувства готов да навлезе в един нов етап на неговия живот. 😉

Днес започва Светлата седмица.
Пожелавам светлина по пътя и за двамата. За нас също 🌞

# 144
Гери, дано да си права и това негово действие е в резултат на неговата зрялост и с мисълта за бъдещето,  а не един вид "отмъщение". Защото една година след събитията, в 1 часа  след полунощ, след тежък работен ден.... 😉

# 145
Здравейте Animal Bee

Позирайки с най-добрата си приятелка Азул в обектива на фотографа Мехмет Ерзинджан, докато мечтае за новия сезон, Ханде Ерчел се пренася в летните дни, които очаква с нетърпение да натрупа незабравими спомени със зашеметяващи тоалети на NOCTURNE.
Целейки ролята на Azul да бъде в полза на животните в нужда, марката също така демонстрира своята чувствителност към социалната отговорност, като дарява на Асоциацията на града на ангелите за защита на бездомните животни от името на Azul.

Стори от Керем - готов е за залата отново Sunglasses

Животът е трагедия, когато го гледаш отблизо, но отдалеч е комедия.
Чарли Чаплин

# 146
Отмъщение е все още в очите на тези, които очакваха някаква промяна в отношенията между него и Ханде въпреки последните събития. Аз ще добавя още нещо: понякога, колкото и да обичаш някого, се налага да го пуснеш, ако виждаш, че щастието му е другаде или просто иска да бъде другаде.
И преди го написах - Ханде изглежда щастлива в новата си връзка, така че тези изтрити снимки, са логичното продължение.☺️

# 147
Здравейте момичета, чета Ви и се чудя, какъв ХанКер, отдавна го няма. Ханде още ноември м. г. изтри всички снимки от миналота, остави само Ноктюрно, че имаше договор и обяви , че е "свободна жена и  ще си живее живота". Керем на 05.02 обяви "това е краят" в емоционално философски пост, който го видя видя, който го прочете, прочете и сложи екипа на търсещ ерген и започна да си търси половинка. Още миналата година обяви, че повече с актриси няма да се занимава. Купи си имение и гледа към бъдещето и си търси половинка. И двамата се сринаха психически, но Керем ми изглежда по добре от Ханде. Колкото и да се снима и да качва фотосесии в погледа на Ханде няма никой ,какво щастие това не е тя. Няма какво да се лъжем, че имаше голяма любов, но не беше достатъчна да продължат заедно. Бъдещето е пред тях млади са, всеки продължава по пътя който му е отредила съдбата!

# 148
Ново:

Керем в Туитър:

Sparkling Heart

# 149
Като цяло съм съгласна с казаното.
Само една вметка - със сигурност Ханде не изглежда нещастна на снимките, качени от разходката с лодка с Хакан, от Париж, от Дания, от тяхната вечеря с Гамзе и Джанер. Тя отследва малко по малко приятелите на Керем и започна да следва тези на Хакан. Постовете, които качва, не са само рекламни, има и от личен характер. Тя се показа, ухилена до уши пред Акиф на летището, държейки Хакан за ръка. Това означава, че тя е ок, там където е и положението не е чак в такива тъмни краски.

И двамата преживяха и продължават, както намерят за добре...

Здравейте момичета, чета Ви и се чудя, какъв ХанКер, отдавна го няма. Ханде още ноември м. г. изтри всички снимки от миналота, остави само Ноктюрно, че имаше договор и обяви , че е "свободна жена и  ще си живее живота". Керем на 05.02 обяви "това е краят" в емоционално философски пост, който го видя видя, който го прочете, прочете и сложи екипа на търсещ ерген и започна да си търси половинка. Още миналата година обяви, че повече с актриси няма да се занимава. Купи си имение и гледа към бъдещето и си търси половинка. И двамата се сринаха психически, но Керем ми изглежда по добре от Ханде. Колкото и да се снима и да качва фотосесии в погледа на Ханде няма никой ,какво щастие това не е тя. Няма какво да се лъжем, че имаше голяма любов, но не беше достатъчна да продължат заедно. Бъдещето е пред тях млади са, всеки продължава по пътя който му е отредила съдбата!

Общи условия

Активация на акаунт