Напълно съм съгласна... Няма как, след всичко това, да смятаме, че са заедно.. И мисля, че всеки от нас, а и от тях, вече го е приел истински... Според мен, колкото и да защитавам и харесвам Керем, явно той се е издънил първи.. И Ханде не можа да прости и да приеме това... Не издържа просто - проблемът с Мави, за който много хора са знаели, после Керем... Кое в какъв ред се е случило, не знам... Но фактът си е факт! Не смея да си мисля, но едва ли много дами ще се направят на разсеяни, ако на тях им изневерят или някой им изпрати снимка с любимия и друга жена.. Защитаваме Керем, но със сигурност не бихме искали да сме на мястото на Ханде... А се знае, че когато веднъж това се случи, то винаги има шанс да се повтори отново... Има всякакви мъже.. Както и жени... Много харесвам Керем, но вероятно бих постъпила като Ханде... Не че сега ми изглежда изключително щастлива! Не! Меланхолия има в погледа й, нещо, по което страда... Но, като силна жена, едва ли ще се върне обратно... Но винаги може да избере пътя си напред... Дано е щастлива! И тя, и Керем също...

Нов ден ... ново начало .... дано и по-добро бъдеще за всички