💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 16/

• 48 094
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
И двамата се сринаха психически, но Керем ми изглежда по добре от Ханде. Колкото и да се снима и да качва фотосесии в погледа на Ханде няма никой ,какво щастие това не е тя. Няма какво да се лъжем, че имаше голяма любов, но не беше достатъчна да продължат заедно. Бъдещето е пред тях млади са, всеки продължава по пътя който му е отредила съдбата!

Напълно съм съгласна... Няма как, след всичко това, да смятаме, че са заедно.. И мисля, че всеки от нас, а и от тях,  вече го е приел истински... Според мен, колкото и да защитавам и харесвам Керем, явно той се е издънил първи.. И Ханде не можа да прости и да приеме това... Не издържа просто - проблемът с Мави, за който много хора са знаели, после Керем... Кое в какъв ред се е случило, не знам... Но фактът си е факт! Не смея да си мисля, но едва ли много дами ще се направят на разсеяни, ако на тях им изневерят или някой им изпрати снимка с любимия и друга жена.. Защитаваме Керем, но със сигурност не бихме искали да сме на мястото на Ханде... А се знае, че когато веднъж това се случи, то винаги има шанс да се повтори отново... Има всякакви мъже.. Както и жени...  Много харесвам Керем, но вероятно бих постъпила като Ханде... Не че сега ми изглежда изключително щастлива! Не! Меланхолия има в погледа й, нещо, по което страда... Но, като силна жена, едва ли ще се върне обратно... Но винаги може да избере пътя си напред... Дано е щастлива! И тя, и Керем също...

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 17:48 от mury9

# 151
Много интересно какви са доказателствата, че Керем се е издънил първи и тя не е простила. 😏

При положение, че снимките и видеата с Каан не се приеха за реални, все пак се стига някак си до интересното и удобно заключение, че Керем е лошият.

Нищо, със здраве. Дано Хакан се окаже по-добър. ☺️

# 152
Напълно съм съгласна с всичко написано.
Тази Испания развали всичко ...
И двамата се сринаха психически, но Керем ми изглежда по добре от Ханде. Колкото и да се снима и да качва фотосесии в погледа на Ханде няма никой ,какво щастие това не е тя. Няма какво да се лъжем, че имаше голяма любов, но не беше достатъчна да продължат заедно. Бъдещето е пред тях млади са, всеки продължава по пътя който му е отредила съдбата!

Напълно съм съгласна... Няма как, след всичко това, да смятаме, че са заедно.. И мисля, че всеки от нас, а и от тях,  вече го е приел истински... Според мен, колкото и да защитавам и харесвам Керем, явно той се е издънил първи.. И Ханде не можа да прости и да приеме това... Не издържа просто - проблемът с Мави, за който много хора са знаели, после Керем... Кое в какъв ред се е случило, не знам... Но фактът си е факт! Не смея да си мисля, но едва ли много дами ще се направят на разсеяни, ако на тях им изневерят или някой им изпрати снимка с любимия и друга жена.. Защитаваме Керем, но със сигурност не бихме искали да сме на мястото на Ханде... А се знае, че когато веднъж това се случи, то винаги има шанс да се повтори отново... Има всякакви мъже.. Както и жени...  Много харесвам Керем, но вероятно бих постъпила като Ханде... Не че сега ми изглежда изключително щастлива! Не! Меланхолия има в погледа й, нещо по което страда... Но, като силна жена, едва ли ще се върне обратно... Но винаги може да избере пътя си напред... Дано е щастлива! И тя, и Керем също...

# 153
Испания, разбира се 😂
Каан никога не е съществувал 😜
Той се изтри сам от историята заедно с блокирането и отследването ☺️

# 154
За съжаление е Испания 😎😉
- 2- 3 месеца преди предполагаемия Каан 😉
Просто факти, а не инфо от хейтъри, които не харесват Ханде. 😉

# 155
Специално видеата и снимките с Каан са доста реални, а историите съчинени за Испания, без нито една снимка освен онази, докато е бил сингъл, са от акаунти, които са хейтъри и стъкмяват нещата, както им е удобно и вярват онези, които обичат да четат избирателно 😉

За съжаление е Испания 😎😉
- 2- 3 месеца преди предполагаемия Каан 😉
Просто факти, а не инфо от хейтъри, които не харесват Ханде. 😉

# 156
Явно тук никога няма да сме на едно мнение и да не се напряга обстановката, спирам да коментирам минали работи.
Каквото било - било.
Съдбата си знае работата 😉
Хубав ден ти желая !
И все пак бяха страхотни заедно ❤

# 157
Аз също желая хубав ден. ☺️
Както на никой тук не му е хубаво да се критикува Ханде, същото поне за мен се отнася и за Керем. Особено на база доказателства, които за Ханде се наричат предполагами. 😒

Няма повече какво да се каже по темата така или иначе 😐. Дано и двамата да намерят щастието. Ако Керем е бил толкова лош и нескопосан, дано Хакан или някой друг да оправдае очакванията на всички. Да видим дали ще бъде критикуван за всеки жест или всяка дума, както Керем беше - от недорасъл до несериозен женкар. Да видим дали ще се обсъжда всяка жена до него и всяко харесване в Инста, както се получи с Керем.

# 158
Ханде си я знаем - яхне ли метлата отписва и трие наред, но Керем и той много рано се е сетил. 😆 Шегувам се. Отдавна разбрахме и приехме, че са разделени, но не проумявам с какво толкова им пречат общите снимки от времето на сериала... Та, той е част от професионалния им път. Това е, което не трябва да забравят и можеше да не развалят излишно вкуса на феновете.

# 159

Напълно съм съгласна... Няма как, след всичко това, да смятаме, че са заедно.. И мисля, че всеки от нас, а и от тях,  вече го е приел истински... Според мен, колкото и да защитавам и харесвам Керем, явно той се е издънил първи.. И Ханде не можа да прости и да приеме това... Не издържа просто - проблемът с Мави, за който много хора са знаели, после Керем... Кое в какъв ред се е случило, не знам... Но фактът си е факт! Не смея да си мисля, но едва ли много дами ще се направят на разсеяни, ако на тях им изневерят или някой им изпрати снимка с любимия и друга жена.. Защитаваме Керем, но със сигурност не бихме искали да сме на мястото на Ханде... А се знае, че когато веднъж това се случи, то винаги има шанс да се повтори отново... Има всякакви мъже.. Както и жени...  Много харесвам Керем, но вероятно бих постъпила като Ханде... Не че сега ми изглежда изключително щастлива! Не! Меланхолия има в погледа й, нещо по което страда... Но, като силна жена, едва ли ще се върне обратно... Но винаги може да избере пътя си напред... Дано е щастлива! И тя, и Керем също...

Не го написах, за да наскърбявам, обвинявам или оневинявам някого... Написах го като мое лично мнение, базирано на всичко, което съм прочела в темата и видяла като фотографии... Въпреки че, честно казано,  ме боли и за двамата.. Явно е от онези неприятни стечения на обстоятелствата, които понякога обръщат каруцата... Така е било съдено да стане... Просто това е моят прочит на събитията... Ако някого съм обидила с моите съждения, моля да бъда извинена... Но пък нали темата е за това - да споделяме нещата, които ни вълнуват...

# 160
  • София
Ханде си я знаем - яхне ли метлата отписва и трие наред, но Керем и той много рано се е сетил. 😆 Шегувам се. Отдавна разбрахме и приехме, че са разделени, но не проумявам с какво толкова им пречат общите снимки от времето на сериала... Та, той е част от професионалния им път. Това е, което не трябва да забравят и можеше да не развалят излишно вкуса на феновете.
Да Марги, това и аз не го разбирам и приемам. Защото, колкото и да изтрият няколко снимки от IG, абсолютно съм сигурна, че хилядите им общи снимки, които имат, не са изтрити нито от домашните им албуми, нито от съзнанието и сърцето им. Това е тяхната Love story. Колкото и партньори да сменят, всички техни милиони почитатели винаги ще ги помнят, като ХанКер. Такава двойка и такава любов не се намира под път и над път. Тези двамата явно въобще не разбраха, че истинската, голямата любов идва веднъж в живота. И нека не се заблуждаваме, че са много щастливи в момента само по едни снимки. Ханде много добре умее да се владее и винаги е усмихната и сърдечна пред журналисти. Така че, нейните усмивки с Хакан не значат нищо. Няма го онзи блясък в очите им, когато бяха заедно. Очите са най-точният барометър и никога не могат да заблудят.
Ето и една доста остра реакция на фен в Туитър, но много точна.

Цитат
ВИЕ СТЕ ДВАМА КРЕТЕНИ... (съжалявам, но днес трябва да се отпусна, утре ще ми мине... може би.)

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 18:49 от БлагаВест

# 161
Керем много добре изглежда.

# 162
mury9, не виждам защо трябва да се извиняваш или някой друг да го прави. Защо да не си напишем, ти, аз или някой друг, ако нещо в поведението на Керем не ни харесва. Респективно и на Ханде. Нея не я ли нищихме старателно последния месец? Или като за нея се пише негативно не е проблем, обаче ако се разменят местата и някой се "осмели" да закачи леко Керем и ставаме сприхави. Пиша "осмели", защото се спирам на няколко пъти да пиша само, за да не ми се репликира след всеки коментар и да не изживявам дежа ву от старата тема. Animal Hear No Evil
Действията им на мен не ми влияят, но хубаво Керем да беше така космополитен и над нещата, за какъвто го мислих. Но и той човек излезе, с трески за дялане.
Е, написах си го и какво сега? Проблем ли е?

Мики, нося го цялото.

ЛЯТНА ИСТОРИЯ ОТ NOCTURN И ХАНДЕ ЕРЧЕЛ

https://www.instagram.com/p/CrH_mkcNNK0/?img_index=1

NOCTURN, неговият основател г-н Can и Ханде Ерсел - Благодарим за тяхната подкрепа

Докато оставят зад гърба си още един сезон в дългогодишното си сътрудничество, NOCTURNE адаптира една вдъхновяваща лятна история към реалния живот, придружена от акцентите в колекцията пролет/лято 2023.

NOCTURNE, един от най-иновативните представители на конфекцията, представя кинематографична история на любителите на модата в новия сезон на сътрудничество с успешната актриса Ханде Ерчел. Свързвайки разнообразието на колекцията Пролет/Лято с изразяването на различни емоции, NOCTURNE си представя Ерчел в главната роля на сценарий за лятото в рекламната кампания, която организира в този контекст.

Позирайки за обектива на фотографа Мехмет Ерзинджан със своята скъпа приятелка Азул, докато мечтае за новия сезон, Ханде Ерчел сияе със своите зашеметяващи НОКТЮРНИ комбинации към летните дни, когато няма търпение да събере незабравими спомени.
Марката, която има за цел да облагодетелства животни в нужда с поддържащата актьорска игра на Azul, също разкрива своята чувствителност към социалната отговорност, като прави дарение на Асоциацията за защита на животните на City of Angels Street от името на Azul.

Рекламният филм на кампанията ще бъде публикуван в следващите дни.

От светската ми рубрика

Миднайт Газета: След среднощното обаждане на кандидат зетя Хакан Сабанджъ, Керем Бюрсин се принуди да изтрие в малките часове на нощта всички общи снимки с екс севгилито Ханде Ерчел. Думите, които Хакан бей е казал са били: виж Керем аркадаш/брат/баджанак, време е да продължиш с живота си. Имаш нова любов, нова къща и не виждам за уместно да държиш стари спомени. Разбирам, че са снимки с по 2 милиона лайка, но все пак... Ако не ги изтриеш ще ти хакна акаунта и ще разтуря сделката с Turkish Airlines.
Отговорът на Керем Бюрсин беше мигновен.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 22:46 от midnight__sun

# 163
А какво всъщност се е случило снощи?
От един друг газет 😉:

Керем просто е решил да продължи напред, да си живее живота и да си гледа кариерата. Така и така го отследваха, пък и няма смисъл да държи постове с чужди гаджета на стената си, той за изненада на много хора, излезе от омагьосания кръг. Всички мислеха, че ще остане завинаги молещото се кученце, но за много лоша изненада, кученцето скъса каишката. ☺️

И аз си го казах...

# 164
Инфо:

Gift Heart

Слънце, "Газетката" е Супер ...
Моята версия за снощи е друга: Stuck Out Tongue Winking Eye
Цял ден работиш, пътуваш, срещаш се с фенове, отговаряш на въпроси, прибираш се в хотела ....  криво ти е .. пиеш едно - две ... няколко питиета ... и "купонът" започва. Stuck Out Tongue Winking Eye Първо махаш част от снимките на БМВ, после на Липтон ..., след още една чаша и малко спомени от миналото вече си във вихъра си и се започва. Първо една ..... после втора ... и така докато "изтрием" болката, а може и яда ( не се знае ..., а и вече е без значение) ...,  време е всички да разберат, какво е станало. Затова пускаме едно стори с надпис за лека нощ на френски, с шрифт, който по принцип използва Х. ...... и лягаме блажено ... уж наранихме, когото трябва.... Sunglasses Нов ден ... ново начало .... дано и по-добро бъдеще за всички Wink Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт