💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 16/

• 47 664
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Инфо:
"Засега това е потвърденият актьорски състав за #İkiYabancı , dizi с участието на #HandeErçel и #BurakDeniz и това ще бъде пуснато в @FOXTurkiye  през месец септември."

Gift Heart

# 16
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Мая Nature Sunny

В седмичната класация на IMDb Startmetre Керем и Ханде се класират на 5-то и 13-то място в Турция.

Тази снимка мина и замина, обаче много е красива. Flowers Hibiscus

Симпатяга

# 17
Revolving HeartsЗа  прекрасната домакиня на темата посветена на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, Поли поздравления!

Gift HeartНово стори от Керем!

Cupid

# 18
"Новини" от турската преса Sunglasses ( с Гугъл)

"Ханде Ерчел призна, че работата й дава сила. Въпреки че ежедневието й е съвсем обикновено и спокойно, актрисата споделя, че работата й дава енергия. Ханде добави още, че е дори по-спокойна и ведра, отколкото много хора могат да си представят."

"Съболезнования от бившия любовник! Серенай Саръкая загуби кучето си. Керем Бюрсин се обадил на бившата си приятелка и утешил красивата актриса след смъртта на Орфей, с когото тя прекара много дълго време."
Wink

Gift Heart

# 19
Sparkling Heart"Снахата" елегантно напомня  в IG, как някой добре и е намачкал чаршафите!

Revolving Hearts

Flowers Hibiscus

Gift HeartХубав ден!

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 19:21 от didi54

# 20
  • София
Диди, момичето не е паднало толкова ниско, че да рекламира "намачканите си чаршафи". Не забравяй, че тя е инфлуенсър. В случая промотира  панталон и обувки.

Да те попитам, имаш ли сигурни доказателства, че вече е "снаха". Ако ги имаш, качи ги и ние да ги видим. 

# 21
Диди, момичето не е паднало толкова ниско, че да рекламира "намачканите си чаршафи". Не забравяй, че тя е инфлуенсър. В случая промотира  панталон и обувки.

Да те попитам, имаш ли сигурни доказателства, че вече е "снаха". Ако ги имаш, качи ги и ние да ги видим.  

БлагаВест не може ли да се пошегуваме?Flowers Hibiscus
Съжалявам, няма повече да пускам майтапи!
HeartpulseХубава вечер!

# 22
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

39 епиизод на Почукай На Вратата Ми /Sen Çal Kapımı/ би трябвало да се излъчи на 10.04.2021. Поради увеличилите се случаи на заразени с Ковид членове на екипа, снимките са преустановени и епизодът е излъчен на 17.04.2021. Нарушавайки традицията да отбелязваме датите на директното излъчване на епизодите, поради лични ангажименти следващата седмица, аз ви предлагам днес малко спомени за 39 епизод. Grinning

На 17.04.2021 е излъчен 39 епизод на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı
Последен, финален епизод на сезон 2020/2021 година.
Хаштагът: #yenidenbuluşacağız  - ще се срещнем отново

Пъръл: Що за нощ беше? Нервите ми отказват, като се сетя.
Енгин: Любима, не си спомняй така често. Носиш живот в себе си, не забравяй.
Ферит: Енгин, как можеш да забравиш миналата нощ? За Бога, доста адреналин беше. Заплаха от смърт, пистолети, бяхме в плен. Това беше краят ни, ако не беше полицията.

Серкан: Да. Готови ли сте да изберете нов лист хартия? Но преди да започна, своето ангелче по бузката....
Еда: А, не. Не. Дай назад, ето така. Няма нищо подобно, защото след снощи... След преживяното снощи реших, че няма да има никакви докосвания. Още повече целувки.

Серкан: Еда, установихме правило. И какво беше то? Каквото и да бяхме изтеглили, трябваше да го преживеем и почувстваме до край.
Еда: Значи беше нормално?
Серкан: Ами да. Ще теглим ли?

Еда: Добре, този път тегли ти. Последният път аз изтеглих полицията. Отпред. Какво? Какво пише там?
Серкан: "Живей в каравана."
Еда: Ай, аз го написах. Моята детска мечта. Но вероятно няма да можеш. Дай да го махнем.
Серкан: Не, не, не. Не
Еда:Дай да го изхвърлим. Не можеш да живееш там.

Серкан: Еда, какво си казахме? Правила!
Еда: Неспокоен си, дори когато имаш петънце на ризата.
Серкан: Ще живеем. Ще живеем като трябва и ще почувстваме всичко до край. Затова ще направим това. Ще живеем в каравана.
Еда: Добре тогава.
Серкан:Тогава, нека излезем и си купим каравана.

Енгин: Какво става? Какво е това?
Пъръл: С каравана ли са дошли?
Лейля: С каравана са дошли.
Енгин: Кой?

Серкан: Привет на всички. Какво става?
Еда: Здравейте. Всички сте тук.
Енгин: Ами, Серкан, може ли да поговорим за няколко минути?
Серкан: Разбира се.
Пъръл: А ние ще си поговорим с теб, Еда.

Еда: Да поговорим. Ела, ще поговорим.
Пъръл: Еда, какво точно става?
Еда: Нищо не става.
Пъръл: Но погледната от тук не изглежда така. Вчера дойдохте и казахте, че ще разсредвате убийство. Тази сутрин дойдохте и си тръгнахте така, че да не ви види никой. А после дойдохте с каравана. Смяташ ли, че това е нормално?

Серкан: Разбира се, има нормално обяснение за това.
Енгин: Добре, братко. Тогава обяснете каква е тази ситуация. Каравана. В караваната в костюм.
Серкан: Да, малко е странно. Но виж, ето как... Има чанта...

Пъръл: Чанта ли? Каква чанта?
Еда: Чанта с желания, така да се каже. Пишем нашите заветни желания и лисчетата слагаме в чантата.

Серкан: И теглим листчетата от чантата. Каквото е написано на тези листчета го изпълняваме.
Енгин: А! Нещо като чанта с желания ли?
Серкан: Като.
Пъръл: И днес от чантата изтеглихте каравана ли?
Еда: Точно така стана.

Пъръл: Ако Мело и Джерен бяха тук щяха да кажат:“Ах, колко романтично“.
Еда: А ти какво мислиш?
Пъръл: Много романтично.
Еда: Да видим. Опитваме се да направим нещо.

Енгин: Е, след всичко, което сте преживели е чудесно, че се опитвате да направите това. Много хубаво. Супер. Разбира се. Да, разбира се. И Ердем сте изтеглили от тази чанта, нали? Постави го на своето място на събранието. По заповед на г-н Серкан. Ах, братко.
Серкан: Изтеглих листчето и трябваше да променя ничий живот. Затова първият, за когото си спомних, беше Ердем.

Енгин: Добре, братко. Посмяхме се, забавлявахме се. Но длъжността на Ердем не е постоянна, нали? Ще се върне на предишната си длъжност, нали?
Серкан: Ами, да. Затова не сваляй очи от него.

Енгин: Аз ли?
Серкан: Да.
Енгин: Добре, нека.
Серкан: Извинявай, Енгин. Трябва да отговоря.

Слушам, г-н Вахит
Лекар: Здравейте, г-н Серкан. Исках да ви напомня отново, че днес трябва да дойдете в болницата за останалите изследвания.
Серкан: Какви изследвания?
Лекар: Ако искате ще обсъдим това, когато дойдете. Но не можем да чакаме. Колкото по-рано, толкова по-добре.
Серкан: Разбрах. Добре. Тогава ще дойда веднага. Благодаря.

Еда: Какво става!
Серкан: Гледам те.
Еда: Докога ще продължиш да правиш това?
Серкан: Безкрайно.
Еда: Е, свикна ли с обстановката?
Серкан: Да.

Еда: Тогава дали да не изтеглим друго листче?
Серкан: На теб ти хареса играта с листчетата.
Еда: Разбира се, че ми хареса. Хайде, тогава тегли.
Серкан: Ще изтегля.
Еда: Какво?
Серкан: „Направи това, което никога не би направил“. Разбира се, написала си това, мислейки за мен.

Еда: Разбира се. Какво каза, че никога няма да направиш? Казвай.
Серкан: Да спя през деня.
Еда: Да спиш ли искаш?
Серкан: Ахъ. Подходящо време за сън, въздух, кислород, спокойствие, тишина, книги. Иска  ми се да поспя. Мога да поспя два часа.
Еда: И на мен ще ми се отрази добре.
Серкан: Нека да поспим тогава?
Еда: Но когато се събудем ще ти напомня. Ще направиш това, което никога не би напрвил.

Серкан: Добре. Може и ти да направиш нещо, което никога не си имала намерение да направиш.
Еда: Правилата са много ясни, Серкан.
Серкан: Може да нарушим правилата.
Еда: Никакво докосване.

Еда: Събуждай се, стига спа. Да подишаме малко свеж въздух. Да.
Серкан: Нарушаваш правилата. Хайде.
Еда: Не! , Не, не, не.
Серкан: Нека нарушим правилата.
Еда: Хайде. Хайде да вземем малко свеж въздух. Хайде.
Серкан: Живеем в Инсанбул. За какъв чист въздух говориш?
Еда: Затова дойдохме тук.

С изненада откриват, че не са сами. Скоро разбират, че снимат  филм, дори Керем получава предложение да стана част от екипа. Керем не иска, но в крайна сметка се съгласява, това е нещото, което не е правил никога. И Еда взема участие в снимките
Следват няколко дена снимки, ухажвания, ревност, неочаквани срещи...

Една голяма част от епизода е, може да се нарече Филм във филма или още по-точно Как се прави кино.

Серкан: И така, тегли следващо литче.
Еда: Така...“Напишете желанието си на лист хартия и го хвърлете в морето.“
Серкан: Идеално. Хайде, какво чакаме? Хайде.
Еда: Серкан. Защо правим това?
Серкан: Защото нещо хубаво ще бъде написано на хартия. И се забавляваме. Правим го вече от няколко дена.
Еда: Серкан, сериозна съм. Погледни ме.

Серкан: Какво?
Еда: Защо правим това? Има ли нещо, което криеш от мен?
Серкан: Еда, не крия нищо от теб. Просто...те обичам. Много те обичам. И казвам истината...Започнах да се питам за основните си ценности и ...Тоест, забелязах, че години наред съм мислил погрешно. Затова сега искам да живея живота си с теб, в пълния смисъл на думата.
Еда: И аз го искам, но...

Еда: Сега ще ми покажеш ли какво си написал?
Серкан: Хайде, прочети моето, а аз твоето.
Еда: Добре.

Серкан: „ Мечтай, пожелай си невъзможнотж, дори да загубиш, не се отказвай. Ако имаш смелостта да слредваш мечтата си, тогава никой не може да те победи.“ Идеално.
Еда: Исках да е надежда за някого, ако един ден го намери.
Серкан: Идеално

Еда: Ред е на твоето. „Ако си в безнадеждност, ако нямаш избор, ако се чувстваш, сякаш си в тъмнина, не забравяй, че можеш да видиш звездите само в тъмното“. Колко красиво. Но не изглежда ли малко тъжно.

Серкан: Може би. Брат ми. Искахме да го направим с брат ми. Когато бяхме малки, двамата се разхождахме по брега. И намерихме такава бутилка. Беше много плътно затворена. Отворихме я с интерес, мислейки, че там трябва да има писмо. Е, погледнахме и нямаше писмо. И тогава си дадохме дума един на друг, че един ден ще го направим заедно. Ще напишем писма. Ще ги сложим в бутилки и ще ги хвърлим в морето. Разбира се, не можахме да го направим.

Еда: Но сега ти го направи с мен
Серкан: Готова ли си
Еда: Чакай малко. Готово. И какво ще правим? Да ги хвърлим ли?
Серкан: Да. Готова ли си?

Ege Can Sal – Превърти отначало

Скрит текст:
Превърти отначало защото
Нищо не остана в ръцете ми,
Всичко изведнъж се преобърна
Видях реалността, обидих се на мечтите си
Превърти отначало защото

Много е трудно, питай мен
Тъкмо започна всичко, а виждам наближава края
Остави настрана сънищата
Защото като се събудиш няма връщане

Втурнах се след невъзможни мечти
Може би на моменти и оправдания
Една по една надеждите ми се сринаха
Спрях се, вече няма накъде...

Но превърти отначало защото
Превърти отначало защото

Няма да се върна повече назад, повярвай ми,
Но сякаш остави дълбоки неизтриваеми белези
Следи от изживяното ще ме следват навсякъде

Втурнах се след невъзможни мечти
Може би на моменти и оправдания
Една по една надеждите ми се сринаха
Спрях се, вече няма накъде...

Но превърти отначало защото
Видях реалността, обидих се на мечтите
Превърти отначало защото

Влюбени, щастливи Еда и Серкан!
Дали могат да се изиграят любовта и щастието? Могат само да се изживеят.
И като гледаме да кажем: Да, в момента, те са много влюбени! Да, в момента те са много щастливи заедно!  
Чудесно изиграно, всъщност, май наистина изживяно от Ханде и Керем!

Серкан. Какво е това?

Няма нужда от думи... Очите казват всичко. Изненада...шок...съмнение...страх...надежда...
Прекрасно изиграно от Керем и Ханде! Браво!

Не бих могла да го кажа по-добре и затова си позволявам си да цитирам пост на s...v   # 2861 май 2021, 14:25 ч.:   "Успях да "прочета" всички преминаващи чувства по лицето на Еда: очудване, невяра, шок, разочарование от насподелянето, болка, съпричастност, приемане, решителност. В същото време: съжаление и вина от Серкан, че не е споделил тъмнината в която се намира. Безнадежност. И силата на съзнаването, че животът е сега, в този момент. Безмълвният вик на душата му: - в тази пустота, в тази тъмнина, ти си моята звезда, ти си моята светлина, ти си моят живот, ти си всичко, което искам и от което се нуждая."

Още снимки от епизода, от сета, гифчета: Stuck Out Tongue Closed Eyes

"Малките моменти правят живота голям" постер в караваната на Еда и Серкан.

Скрит текст:

И едно мнение на почитател на сериала, с което съм съгласна:
Nature Sparkles
"Сериалът, който промени живота на половината свят. Сериалът, който ни напомни, че нищо не е невъзможно на този свят, ако го искаме, защото: с единство, решителност, прошка и любов всичко е възможно, докато сме на тази грешна земя."

Лека вечер ви желая! Smiley

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 17:55 от Dilemi

# 23
  • София
Дилеми, благодаря ти за ретроспекцията на 39 епизод.      

Диди, напротив можеш да се шегуваш колкото искаш. Но в случая не прозвуча като шега, а като истина. Помислих, че имаш вече снимки на Керем и инфлуенсърката.  

# 24
Диди, и аз си помислих същото 😉 Намеква да се знае, че да не станат грешки. 😎
След новината, че Керем още обича Родината и е звънял и на другата бивша. 😉 Какво остава на кандидат снахата?😎
Sparkling HeartСнахата елегантно напомня  в IG, как някой добре и е намачкал чаршафите!

Revolving Hearts

Flowers Hibiscus

Gift HeartХубав ден!

# 25
Какво ми се случи днес Sunglasses ( реална случка, извинявам се предварително, ако някой се припознае Yellow Heart, не го пиша с лоши намерения Grinning )  
 Ходих днес по работа до банката и си чакам най-спокойно да ми дойде редът…. Пред мен 2 жени обсъждат сериала и минават на темата - Ханде и Керем. –„И защо изостави момчето Ханде, нищо не и беше направил?“, пита една от дамите. Кратка пауза … И другата жена отговаря: „Ами, защото точно нищо не и е направил: ни бебе, ни годеж, ни сватба, ни къща и купи, поне да беше и взел едно коте, да не е без нищо…. Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Инфо:
В Русия искат да направят римейк на сериала Почукай на вратата ми. Главната роля на Серкан Болат беше предложена на Егор Крийд. Егор Крийд е певец, рапър, актьор и блогър.

П.С.
То само хуморът ни остана..., поне да се забавляваме и посмеем на техен гръб, че ако вземаме нещата твърде сериозно ... ще станем като вманиачените фенове на Ханде и Керем ...., така че докато излезе техен проект ще си се забавляваме Stuck Out Tongue Winking Eye. Смехът е здраве Stuck Out Tongue Winking Eye
И да допълня Тина: Като нищо Керем да е честитил Великденските празници и на Стефани .... джентълмен е човекът Sunglasses

# 26
Миси Satisfied

Вече и тук я пишат новината. Само се чудя четат ли ни или следим едни и същи източници? Satisfied

https://tvsaga.com/kerem-byursin-s-nova-lyubima/

Керем и Бандерас - Страстната седмица в Малага

# 27
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

Gift Heart

# 28
# 29

Общи условия

Активация на акаунт