💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 16/

• 48 425
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Привет!
Ханде ❤️

# 481
Ново от сета на "Двама непознати"

"Бъди сигурна, че имам предвид всичко, което написах. Надявам се да ви накара да се усмихнете..Обичам те Ханде!
🤍Късмет мила!"

Сними Relaxed

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 20:36 от midnight__sun

# 482
Кажете здравей на Лейля.

Стори на Ханде

# 483
Още една нова снимка Heart Eyes

Ново от сета на Бамби.      

Линде, не са от сета тези снимки. Журналистите са я хванали да й изказват съболезнования. Има и едно кратко видео , което нямам желание да споделям. Нека да уважим чуждата болка.

# 484
  • София
Нека да й върви по вода на Ханде с новата роля. Фенове я посрещат с цветя и писма с пожелания за успех.

# 485
Прекрасна Ханде

# 486
Ново от Керем

Скрит текст:

# 487
  • София
до сега посетени от екипите за рекламата:

От днес: още от района на Фетие

https://twitter.com/i/status/1652717761548673025

# 488
Нова снимка на Ханде на снимачната площадка с фен.
Фенът сподели снимката и написа: „Красива си отвътре и отвън 💫“

Flowers Hibiscus

"Няма случайности, има само съдби. Човек намира само това, което търси, и търси това, което някак е скрито в дълбините и мрака на сърцата ни. Защото ако не е така, то как срещата с един и същи човек не дава едни и същи резултати при две същества? Защо срещата с революционер води едниния към революция, а другия го оставя безразличен? Ето защо изглежда, че човек в крайна сметка среща хората, които трябва да срещне, оставяйки случайността да бъде сведена до много скромни граници".
„За героите и паданията“
В памет на Ернесто Сабато, който почина на днешния ден преди 12 години.

# 489
  • София
Добро утро на 01 май, прекрасни момичета!  Flowers Hibiscus

Изпратихме поредния месец от годината! Април, който беше истинско вдъхновение за мен, заради бавното събуждане на земята от зимния студ, заради цветното пролетно обновление, заради бухналите навсякъде цветни корони на дървета и храсти, заради пъстрите цветове на първите пролетни цветя, заради усмивките от заобикалящото ме пробуждане, заради новия порив и радост от и за живота, заради заобикалящата ме красота на младостта! И пишейки тези редове в ранните часове на днешния 01 Май мислено се пренасям в спомените си назад във времето, спомените от моето безгрижно и щастливо детството и онези незабравими майски дни обвити с тайнството на типичните само за този месец цвят, аромат и вкус! Цветовете, ароматите и вкусовете на месец Май от моето далечно, неизличимо, будещо топли чувства, носталгични мисли и красиви емоции детство! Изпъстрено с разнообразните приказни цветове на цветята цъфнали по дворовете на къщите (нарциси, лалета, божури, момини сълзи), опияняващия неподправен аромат на цъфнали липи и акации, цветя и домове, натежалите от плод клони на черешите в градините, омайния аромат и вкус на сладкото от бели череши ...... Затова посрещам месец Май просто с усмивка, поздрав и стих:

Май

Всеки месец съм много различна.
(И си мисля – какво от това?)
Няма свършек такова обичане –
всеки миг преоткриваш света...

Но през Май като цъфнат тополите,
ти недей да извръщаш глава.
Всяко пухче кръжащо в простора
е душата ми. Знаеш това.

Ще напомня за мен до безкрая –
много пухкава, бяла и чиста.
Ще съм Май. Само твоя. Докрая.
И дори и на сън ще ме искаш...

Ще заспивам в тополите. Даже
само вятърът мен ще завива.
Колко приказки той ще разкаже,
и във всичките аз съм щастлива...

И във всичките аз съм летяща –
като пухче – светулка в нощта.
Аз съм Май. И наричат ме Щастие.
А пък ти ме обичай така.
Автор: Мира Дойчинова – irini

И няма как на този ден, в този пост да не ви честитя 01 май – Международния ден на труда, по-известен като Ден на труда в много страни! Денят на труда е празник на работниците и работническата класа! Одобряван, възхваляван или отричан и отхвърлян, в крайна сметка този празник се чества от далечната 1886 година, насърчава се от международното работническо движение и през тази година празника се отбелязва в повече от 160 страни!

В края на моя ранен пост, няма как в темата за Ханде Ерчел и Керем Бюрсин да не оставя поне по една снимка на двамата ни любимци! Една от сравнително новите снимки на Ханде Ерчел (няма изгледи да кача нова снимка на Ханде Ерчел тук в темата, вие сте по-бързи от скоростта на светлината в това отношение Kissing Heart):

Нейният стар и в момента настоящ партньор Бурак Дениз, който гледа изключително сериозно на снимката, дори леко намръщено, но това е така защото той самия е наясно, че в тази тема актьора Бурак Дениз е както харесван от някои момичета, така е интересен и интригуващ като нов партньор на Ханде Ерчел от други, и недолюбван от трети, поради което трябва много да внимава! Sunglasses :

И накрая незабравимия, чаровен, обаятелен Керем Бюрсин като Серкан Болат, образа в който всички ние се влюбихме през 2020 година, останахме влюбени в следващите две години и продължаваме да сме влюбени и който вероятно никога няма да забравим Gift Heart:

Пожелавам на всички вас и вашите любими хора един слънчев и красив празничен ден - 01 Май! Бъдете успешни, усмихнати, удивителни, убедителни и уважителни през целия месец май! Бъдете истински щастливи, както авторката на стихотворението Май! Kissing HeartHeartFlowers Bouquet

# 490
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Wink

Wink

Gift Heart

# 491
Добро утро момичета!
Честит празник.
Слънчев и усмихнат ден ви пожелавам .

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 08:21 от azisiq

# 492

Здравейте, трудолюбиви пчелички Animal Bee
Има-няма проекти, вие сте тук, добре информирани и оптимистично настроени!
nrgmama 💐❤️
Успех на това слънчево момиче Flowers Four Leaf Clover

# 493
Честит празник на труда!
Sparkling Heart

Хубав ден и от нашите бъдещи партньори!

Сладкота изкушение Хафсанур! Revolving Hearts

Нашето момче Керем! Cupid

# 494
Flowers Herb Здравейте и от мен в първия ден на май!
И чудесното стихотворение на патриарха на българската литература...

Май
Иван Вазов
Цветен май настана,
всичко е засмено,
полето, балкана
лъскат във зелено.
В градините млади
рози разцъфтели.
В горските прохлади
славеи запели.
Благодат и радост!
Празник на цветята!
Колко жива сладост
вей от небесата!
И сърце забравя
грижи и неволи,
иска да се радва,
иска да се моли…
Южния парк ... с любимите лалета!

Една от непотвърдените информации в социалните мрежи, гласи - "С новите си проекти Ханде и Керем се изправят един срещу друг". Е какво по-хубаво! В надпреварата участниците дават всичко най-добро от себе си, независимо кой е победител ще е радост за феновете им..., а тук в темата ще ври и кипи.

Клюкините относно, кой с кого спи..., ха,ха...ще се тушират и ще си доказваме кой, е по-по най ..., но в професионален акпект.

Желая им здраве и успех!

Общи условия

Активация на акаунт