💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 16/

• 47 710
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Сани, Честит Рожден ден! Flowers Hibiscus Желая ти здраве, късмет и поводи за много радости.

Какво мислите за участието на Керем в Оливърс? Изобщо имате ли интерес да си пуснете сериал, който ще бъде като 3D анимация? Не съм въодушевена от идеята като цяло.

Бурак освен, че не го махнаха като партньор на Ханде, продължава да бъде посланик на Булгари в Турция, а вече и измести Керем като рекламно лице на БМВ.
Явно историята с Нилпери не влияе по никакъв начин на продуценти и рекламодатели. Или пък се вдигна много шум за нищо...

https://www.instagram.com/p/Cq5bKgLq7fj/

# 61
Сани, честит рожден ден!
Здраве и много,  много щастие!

# 62
Сани, Честит рожден ден и от мен! ⚘

П.С.
Дано участието на Керем в новия проект не е като в испанската комедия от миналата година. Цели 65 секунди 😎 И да стане много шум за нищо 😉

# 63
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Сани, честит рожден ден! Много щастие и късмет ти желая! Satisfied

По проекта Olyverse:
      Лично аз не си падам по Sci Fi филми.  Разбирам и приемам, че съвременните технологии няма как да не се прилагат и в киното,  разни компютърни програми от доста време вече се използват при "правенето" на кино. Това, което са показвали от Olyverse много ми напомня на компютърните игри, а тях много хора, не само от младото поколение, ги харесват и даже са пристрастени. Предполагам, че ще има доста хора, които биха гледали такива филми.
      Керем, както четох из архивите, е участвал във филм за геймъри, Good Game: The Beginning /2018/, един от първите в света филми на такава тематика, така че има интерес към новостите.
Пък и не е лошо името му да се споменава в такива иновационни проекти и наред в имената на известни артисти, режисьори и сценаристи. Smile

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 17:47 от Dilemi

# 64
Здравейте Animal Bee

Радвам се, че темата ви допада. Kissing Heart Децата са във ваканция и сме на почивка, затова няма да мога да се включвам много тези дни, но ви чета.

Радвам се, че имаме развитие по проекта Оливърс. Беше спряло да се говори за тях, но очевидно не са спирали да работят. Всяко нещо обаче изисква време. Не съм въодушевена за проекта, защото мисля, че няма да достигне до нас. Мисля, че ще е нещо платено и достъпно само за закупилите право на това съдържание. 🤔

За "А todo tren 2" като гледах на премиерата , половината зрители бяха дошли заради Керем. Така че дори да е било 60 секундно участие, донесе доста дивиденти на продукцията. А какви дивиденти ще донесе на Керем, предстои да разберем. Времето ще покаже. 😏 Успехът е крачка по крачка.

Сани, честит рожден ден! Пожелавам ти много,здраве, щастие и любов! По-честичко да ни навестяваш! Hug

# 65
Нашите водят в челните позиции.

# 66
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 67
Добро утро мили момичета !
Прекрасен ден ви пожелавам.

# 68
  • София
С какъвто се събереш такъв ставаш. Явно на Ханде съвместното съжителство с Керем определено е оставило отпечатък, защото дори и далеч от него, тя не е забравила навиците придобити от Керем.

Гамзе е на гости на сестричката си в розовата къща. 
"Огледалце, огледалце от стената, коя е най-красивата жена в страната..."

Ето кой е намачкал чаршафите на тази инфлуенсърка!

# 69
Няма как Ханде да не си спомня част от съвместните си навици с Керем. Това между тях беше истинско, красива любов.

Ръката на Керем

Прекрасна Ханде

# 70
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

2017 реклама на Banka GARANTI

# 71
Нова на Ханде

# 72
# 73
  • София
Ето едно много изчистено клипче, от онзи прекрасен момент с пердетата от СЧК, на което виждаме, как действат нашите патрони, смело и с много истинска любов. То и затова им се получи.

https://twitter.com/Sckstella29/status/1646527600645525504

# 74
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Ново от Nocturne

"Готови ли сте за лятна история, в която се намирам във всеки момент?"
#ASummerScenario

https://www.instagram.com/p/Cq-z9kgNAKt/

Общи условия

Активация на акаунт