💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 16/

• 48 428
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Приятна вечер

# 451
Да завършим деня с усмивки от старите ленти. 🥰

Колко му е да се влюбиш?
Една цигара време.
А да забравиш?
Пепелници, пепелници...

Лека нощ! Nature Dizzy

# 452
  • София
Среднощен привет, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

И .... защо да не започнем деня с "усмивки от старите ленти"? Поли Kissing Heart
Накрая се опасявам, че Миси ще ми се разсърди, че отново написах поста си преди нейното толкова ведро и усмихнато "Добро утро!"! Не планирах този пост да минава за съботен, но отново плановете ми се промениха и почти стана събота! Blush Миси Kissing Heart

Яси, с известно закъснение искам да ти честитя празника и да ти пожелая весели и усмихнати делници, а празниците?! Празниците ти да бъдат изпълнени с прекрасни изненади, омайно настроение, неповторими емоции и най-топлите чувства на обич, уважение и респект от любимите хора, такива каквито си ги усетила и надявам се, ще ги усетиш за този твой празник с двойно празнуване (на 27 и 30 април Gift Heart)! И нови, още по-вълнуващи, въздействащи и великолепни пътешествия! За теб е моя виртуален букет:

Както предполагам се досещате, не мога да взема отношение по въпроса за бъдещите проекти на нашите любимци Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, тъй като очевидно точна и конкретна информация около техните бъдещи проекти все още няма и8или някои хора се опитват да предадат значимост на информация, промъкваща се и достигаща по невероятно различни начини до хилядите фенове на нашите любимци. Тази информация обаче е преобладаващо базирана на догадки, предположения, предвиждания и/или вероятности, че нещо с някого, някъде ще се случи! Що се касае до техните бъдещи партньори: 1) харесвам актьора Бурак Дениз заради силната роля, която направи в сериала от 2016 година „Любовта не разбира от думи“ и магнетичната  химия, която имаха с Ханде Ерчел в този сериал; 2)  колкото до актрисата Хафсанур Санджактутан, не съм гледала нито един филм или сериал с нейно участие, за да имам мнение за нейната игра и въпреки сравнително крехката ѝ възраст в шоубизнеса ѝ пожелавам творчески успехи с  който и да е партньор! Sunglasses

В заключение искам само да добавя, че независимо от новите им партньори, силно се надявам да видим в скоро време нови филмови проекти на нашите любимци и въпреки че, преобладаващото в интернет пространството мнение клони към това те, новите проекти на Ханде и Керем да не са по никакъв начин свързани с жанра романтични комедии, аз тайно се надявам, да не са свързани и с жанра драматични сериали! Защото от малкото турски сериали, които съм изгледала съм с впечатлението, че това определено не е моя жанр! Чисто статистически броя на тези филми/сериали, които съм изоставила/спряла да гледам (дълбоко разтърсващи душата драми!) е значително по-голям от този на филмите/сериалите, които съм изгледала! Много силни са турските сценаристи в драматичните сериали и достигат до неочаквани дълбини в разбиването на крехкото ми усещане за спокойствие и топлина за смут в душата ми! Не бих могла да гледам такъв сериал, а това означава да се лиша от удоволствието да гледам някой от своите любими турски актьори, които са ограничен брой! Heart

Днес: Каньон Сакликент /Saklıkent/, край Фетие

И накрая в тази тиха, спокойна, ведра априлска нощ, потънала в зеленина и ухаеща на цъфнали цветя, ще си позволя да споделя с вас няколко думи и няколко снимки за написаното от Дилеми днес по повод поредното разположение на снимачната площадка на рекламната кампания с участието на Керем Бюрсин (за съжаление пропуснах останалите невероятни културно-исторически и природни забележителности от Турция, през които вече минаха Керем и екип поради заетост!) Cry

Оставям ви малка част от моите визуализирани чувства, моите емоции изразени чрез цветове и светлина, моя поглед към невероятното, възхитителното, очароващото природно чудо и запленяващото място наречено Saklikent (Саклъкент, в превод Скритият град). Точно в този каньон съм имала удоволствието да видя невероятната игра на водата и светлината, губещи се сред многобройните скални ниши, причудливите карстови пещери, танцуващи вплетени във водните струи и водните пръски от водопадите, в заоблените разноцветни скални късове покрити с тревистозелени мъхове, в тесните проломи със забързана, лъкатушещата между тях бистра вода:

Скрит текст:

и пак там съм видяла най-странния син цвят на водата (наричан бонбонено синьо, надявам се да не е променен много цвета на мониторите ви спрямо оригиналния цвят!):

Скрит текст:

докато постепенно се превърне в искрящата лазурно-синя вода на Средиземно море:

а това природно чудо се дължи на факта, че малката река Карачай (Karaçay creek) преминава прокарвайки си път през варовикови скали в продължение на милиони години (геоложката възраст на скалите е около 140-160 млн. години), за да достигне бреговете на Средиземно море, т.е. достатъчно дълъг период от време за да очертае съвременната визия на невероятно зашеметяващия каньон Саклъкент! Heart

Спокойни сънища и един прекрасен, слънчев, усмихнат и разпускащ уикенд! Nature Sunny Flowers TulipFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 03:21 от nrgmama

# 453
Добро утро момичета !
Чудесен уикенд ви пожелавам.

Зад кадър на Любовта не разбира от думи. Явно зад кадър Ханде,  Бурак и целия екип са се забавлявали много.

# 454
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с хубави емоции и слънчево настроение Wink

Gift Heart

П.С.
nrgmama, Kissing Heart

# 455
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Мечтай, осмели се, изживей го!
Понякога, хората около теб няма да разберат пътя, по който си поел. И това е добре. Не е нужно те да го разбират, защото пътуването не е тяхно. Ако на пътя ти има камък, не се опитвай да го преместиш, използвай го като стъпало."

Sunglasses
Видео и снимки от сета за рекламата на Турските авиолинии от района на Фетие:

https://twitter.com/i/status/1652016600361385998

"най-добрият колега някога"Grinning

nrgmama, Flowers Hibiscus

Приятни почивни дни ви желая! Satisfied

PS: Sunglasses
https://twitter.com/HavaSosyalMedya

📍Новото рекламно лице на THY е Керем Бурсин.
📍Turkish Airlines си сътрудничи с Керем Бурсин като част от глобалните си рекламни усилия.
📍Снимките на рекламния филм от известно време текат в различни градове на Турция.
📍Режисьорът на рекламния филм, Özer Feyzioğlu
📍Турските сериали и актьори са много популярни в Южна Америка. Керем Бурсин също е много популярно име в световен смисъл, особено в Южна Америка.
@KeremBursin

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 12:04 от Dilemi

# 456
    Прекрасен уикенд мили момичета!

# 457
Здравейте Animal Bee

nrgmama Kissing Heart

Стори от Мелис
https://twitter.com/TheBursinSpain/status/1652247087164030977
Фен: Трябва да си много горда, че Керем представлява Тюркиш Еърлайнс. Това е страхотно!
Мелис: Много съм горда. Пътува из цяла Турция и вижда тези прекрасни места. Сега разбира защо Мардин за мен е едно от най-любимите ми места на земята. Научих от майка ми, че много му е харесало. Това е невероятно, страхотно. Много съм горда.

От книгата, която четох снощи:
- Защо имаш татуирана точка и запетая на китката си?
- Ти си запален читател. Знаеш значението на знака точка и запетая.
- Това е моментът, когато авторът е можел да завърши изречението, но е избрал да не го прави.
- Точно.
- Не разбирам.
- Аз съм авторът, а изречението е моят живот.

Burn for you, J.T. Geissinger

Стана ми интересно и се разрових, оказа се, че смисълът на татуировката не е художествена измислица. Оставям в скрит текст подробности.
Скрит текст:

Ако някога видите някой с татуирана “точка и запетая”, знайте, че зад тази малка и безобидна на вид татуировка се крие много по дълбок смисъл, отколкото сте очаквали. Всички татуировки имат някаква връзка с носителя си. Понякога е символична, понякога красива рисунка и  личният избор и схващания на един човек могат да бъдат  коренно различни от тези на друг. Интересно израждане е претърпяло значението на  “точката и запетая” , то е станало универсално и за това трябва да сме благодарни на Ейми Блуел!
След като бащата на Ейми отнема сам животът си, тя иска да направи нещо в негова чест и да насочи общественото внимание към проблемите свързани със психическото здраве на хората, депресията, склонността към насилие и зависимостта. Тя насърчава хората да си татуират знакът “;“, който да им напомня за силата на волята, силата в самите тях.
Знакът “точка и запетая” е важна част от пунктуацията и перфектен символ за тези които преживяват трудни моменти и се борят със себе си. Както казва Ейми:  “Символът “точка и запетая” се използва, когато авторът е имал избор да сложи край на едно изречение, но е избрал да не го прави. Авторът сте Вие, а изречението е вашият живот.”
Много хора рисуват на тялото си  този символ, за да си напомнят, че тяхната история все още не е свършила, че те все още са тук и имат още един шанс да променят нещата, могат да променят нещата. Идеята е, че въпреки миналото, въпреки битките и мъките не трябва да спираш. И когато продължиш, изречението получава ново начало и различен край.
Проектът на Ейми Блуел вдъхновява хората да споделят техните истории и да намират утеха един в друг, да продължават да се борят със трудностите,  да не се предават. Много са избрали да носят символа като татуировка, за да си напомнят, че не са сами и че мястото и ситуацията, в която се намират не е краят, че винаги има друг изход.
Движението Semicolon (точка и запетая) се ражда в социалните мрежи през 2013 г. с цел да предложи любов и надежда за онези, които страдат от депресия, мислят за самоубийство, страдат от пристрастяване или се самонараняват.
В началото идеята е в един ден хората да изрисуват знака по тялото си и да изпратят снимки, но бързо прераства в нещо по-мащабно и постоянно. И днес хора от цял свят татуират този знак по себе си в знак на борбата, победата и оцеляването си.

# 458
Здравейте,  момичета,
Снимките на "Двама непознати" са започнали. Дано да бъде успешен, различен и много интересен проект!

# 459
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Здравейте,  момичета,
Снимките на "Двама непознати" са започнали. Дано да бъде успешен, различен и много интересен проект!

Успех на Ханде и Бурак. Надявам се да останем доволни.

Джем Давран също е на сет.

От снимките днес за Turkish Airlines.

# 460
  • София
SnimiFlowers Hibiscus ще чакаме снимки и сторита от сета.  Не ми се нрави много Дениз Бурак, но заради Ханде желая успех на проекта. Satisfied

Днес: От района на Фетие и каньона  Сакликент /Saklıkent/, снимките за рекламата на THY. Sunglasses

Smiley
Скрит текст:

# 461
# 462
# 463
Gift Heart

Инфо:

и в тренда напредваме Wink

# 464
Керем Бюрсин,  2018, Muhsin Akgün

Общи условия

Активация на акаунт