💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 16/

• 48 357
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
От каченото стори на красивата Емилия Лантц виждаме, че Екипът и Керем са все още в Анталия. А приятелят на Керем и мистериозната му "приятелка" се намират в Адана. Разстоянието между двата града е 620 км. Никак не са близо. Сдобряването за сега се отлага.

# 646
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Сними, честит рожден ден! Под закрилата си на Св. Георги Победоносец, специални хора се раждат на празници, Grinning Здраве и късмет ти желая, да се сбъдне това, за което мечтаеш! Бъди щастлива!

Честит Гергьовден на всички, здраве и успехи на вас и на семействата ви.  Flowers Four Leaf Clover

Гости, специални поздрави за теб за празника. Flowers Hibiscus

# 647
  • София
Сними Честит рожден ден. Родена си на такъв прекрасен празник. Бъди здрава и нека св. Георги бди над теб.

# 648
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Сними, Честит Рожден ден! Flowers Hibiscus Пожелавам ти да бъдеш здрава, щастлива и нека късметът е с теб.

Честит празник и на всички, които празнуват днес. Здраве и благополучие! Relaxed

https://twitter.com/HandeErcel/status/1654779197859004418

"Преследвам проекти, които ще ме предизвикат. Точно сега последният проект, в който участвам ще излезе през септември. Веднага след като се върна, ще съм на сет. И между другото ще си партнирам с Ханде Ерчел.
Работихме заедно преди години, както знаете. Сега отново сме заедно през септември. Ще изградим история за мъж с множество разстройства на личността, който ще се влюби в жена. Развълнуван съм."

# 649
Здравейте, прекрасни момичета!🌸
Честит празник на храбростта и Българската армия!
Честит Гергьовден!
Честит да е на всички празнуващи! Нека в щастие и здраве тачат имената си!

Сними, Честит Рожден ден!
Хубав празник ти желая! И още дълго занапред с удовлетворение да отчиташ че ставаш с една година по...по-млада по дух, по-богата на приятели и приключения, по-щастлива!

Гости! Поздравления!

Момичета, за красотата която носите: Благодаря!
Разтоварващи и усмихващи празнични дни!

# 650
Клюките продължават:
Хакан е на сватба и според феновете, големият въпрос е - сам ли е или с Ханде? 😎
Което ще вдигне завесата дали е истина, че г-ца Ерчел му е била шута още миналата седмица

# 651
Май Ханде не е на събитието, току-що пусна стори Wink

Ако е на сватба, надали ще и се пуска "служебни" сторита ( поне аз така си мисля Wink )

Ето го сватбаринът ни ... Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

# 652
  • София
Стори от Керем:
Nature Zap
Клиниката по климата, създадена от Световната асоциация Yuvam, отваря врати под мотото „Кризата на климата е и здравна криза, изискваща спешни действия“

Sunglasses

# 653
"Двама непознати "

# 654
Сними, честит рожден ден! Да си здрава и много щастлива, а нас във форума да ни радваш със специфичното си чувство за хумор.🍀🎉

Много здраве и положителни емоции пожелавам на именичките в темата. Имаме такива 🌺

Гости, поздравления!

# 655
  • София
Ако Ханде е на сватбата заедно с Хакан, Акиф отдавна щеше да е качил снимки на двамата. Той ги улавя пръв още от въздуха, като снежинки.
Прави ми впечатление, че в началото всеки ден качваше онази снимка от аерогарата. То друга съвместна така и не се появи. От известно време нищо не пише този Акиф. Сигурно така му е наредено. Все пак парада плаща семейство Сабанджъ.

6284 е "Законът за защита на семейството и предотвратяване на насилието срещу жени", който е написан в лилав цвят в профила му в Twitter. Лилавият цвят е символът на този закон.

# 656
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

П.С.
Пишат, е Ханде е била на сватбата/годежа Wink

# 657
# 658
  • София
Най-добрият голфър!

На сватба човек се весели ето така...

Ханде беше на сватба с Мурат Далкалъч, с Керем и сега с Хакан. С Мурат вече бяха пред раздяла. Но тя отиде, защото беше вече поканена. Мурат дори изпя песен лично за нея, но това не можа да й разтопи сърцето. Знаем как Ханде действа, когато реши да изтрие някой...

# 659
Здравейте,🌞
Голям чаровник е Керем, направо да ти се доиграе голф 😉

Хубав ден на всички 😀

Общи условия

Активация на акаунт