💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 16/

• 47 984
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Близо до 50К #TheBursinxUA

Керем Wink

"Екипът отлетя за дома"

Revolving Hearts

# 691
Ханде ме прочете и се облече в бяло. Joy
Доволна съм. Blush

Не търся някакъв скрит смисъл в лайковете на Керем, не съм търсила преди, не търся и сега. Не ми е странно , че лайква профили със снимки на Ханде, все пак все още имат общи фенове и тази тема го доказва. Sunglasses Странно ми стана, когато беше спрял по едно време.

# 692
  • София
Не търся някакъв скрит смисъл в лайковете на Керем, не съм търсила преди, не търся и сега. Не ми е странно , че лайква профили със снимки на Ханде, все пак все още имат общи фенове и тази тема го доказва. Sunglasses Странно ми стана, когато беше спрял по едно време.
Hands Plus1

Smiley

# 693

Ами да честити утре рожденият ден на Еда или да излязат с Ханде да пият по още едно кафе като се прибере в Истанбул. Satisfied

# 694
  • София
Да благодарим на доктора оперирал Керем! Всичко е успешно и Керем вече се връща към тренировките.

# 695
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много вълнуващи моменти и добро настроение Wink

Gift Heart

П.С.
Birthday Честит Рожден Ден на нашата Еда Йълдъз Balloon

Sparkling Heart

# 696
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Спомените са това, което ви загрява отвътре. Но те са и това, което ви разкъсва.
Спомените, добри или лоши, са татуировки на нашия живот...
ElisabettaCari4 и Харуки Мураками

Честит празник, Еда Йълдъз... Болат! Balloon BirthdayChampagne

Лек и спокоен ден ви желая! Satisfied

# 697
Здравейте Animal Bee

"Преди да започна тази работа, винаги съм казвала, че ми липсва смеха. Предадох това послание на Вселената и Еда дойде при мен точно като героя, който описах”.
Ханде Ерчел

Nature Boom

# 698

Синята гривна на ръката на Керем е мардинска асирийска гривна носена срещу злото око; Значението на гривната, двете дупки, представляват две очи!

Прекрасен Керем!  Дали е подарил гривна и на Мехтап, очакаме да разберем? Cupid

Честит рожден ден на Еда Йълдъз! Това е прекрасната Ханде ,която харесвам и обожавам! Revolving Hearts

Хубав  ден! Revolving Hearts

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 12:55 от didi54

# 699
Ханде в Туитър Wink

Gift Heart

# 700
# 701
  • Плевен / София
Скрит текст:

[/spoiler]
Ами да честити утре рожденият ден на Еда или да излязат с Ханде да пият по още едно кафе като се прибере в Истанбул. Satisfied

Скрит текст:
Да...това е добра идея....
На РД без торта не може нали...Слагам я от днес....защото ще сме "три дни, яли, пили и се веселили....

# 702
  • София

Родителите на Керем са заминали на почивка при приятели в Аляска.

Честит рожден ден на Еда Йълдъз. В този ден тайничко се надявам, че това, което преживя Еда може да се проектира и върху живота на нейната създателка - Ханде.

# 703
Нови снимки от инстаграма на basedistanbul

# 704
  • София
„Дори ако можете да имитирате светлината; не можеш наистина да приличаш на мен", каза слънцето, и така започна всичко. 🌙

И Nocturne Sunglasses

Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт