Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 154
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 635
Не съм фен на Валето, всъщност на никого, ама ми е много сладка като прислужница.

# 1 636
Дали да не се изплuя в джина!
Леле!

# 1 637
  • София
Добре, че Генчо закара Айлин под водата, че да не се налага да се мъчат с приказки.
Валерия се чудех накъде може да задължава повече и тя се зачудих дали да не се изплюе в чашата на Ирина. Дами ли са, чудо ли е. Жалко, че са толкова хубави

# 1 638
  • софия
Хахах, всички са сладурки в тази игра и се раздават. Много се смея. И Валерия как ги нарежда. Най-накрая да я видя, като хората.

# 1 639
ЖДНБ - Валерия ми е забавна! Мика също Simple Smile

# 1 640
Дай на тиранина власт и му гледай сеира. Някои господарки са във вихъра си.

# 1 641
Злобата загрозява Валерия. Държи се кофти. Дали да се изплюе?! Бррр, противна ми е.

# 1 642
  • Разпиляна във въображението
Отново ми липсват основни познания. Тъй като не пия алкохол, по-скоро е силно спорадично, нямам опит на барман, не знам, че в джин с тоник се слага лед. НЯма да мога да направя и един коктейл. Отивам да се срамувам в ъгъла. Освен, че трябва да сваля  френския филм, трябва да назубря и някоя книга "Как се правят коктейли".

# 1 643
Леле, Валерия как прави коктейли?! Колко джин насипа на Ирина? Не знае, че се слага лед?
Еми не вярвам цял живот да се е наливала с коктейли в Берлин. Grinning

# 1 644
Дали да не се изплuя в джина!
Леле!
Шегува се 😂

# 1 645
  • Gotham City
Злобата загрозява Валерия. Държи се кофти. Дали да се изплюе?! Противна ми е.
Валерия се шегува, не е ли очевидно?!

# 1 646
  • София
Дай на някого власт, за да разбереш какъв е. Тази вечер ще видим колко са "благи" и умни господарките.
Това сериозно ли го казваш, при положение, че имаше изрично условие в играта господарките да са строги, защото най-малко строгата няма да присъства на коктейла? Rolling Eyes

# 1 647
  • Разпиляна във въображението
Пак се вижда основно поведението на Валерия, не и "гаврите" на останалите. Сега предстои масаж на краката на Елена /ако правилно видях на промото/. Брррр.

# 1 648
Не знам защо Валерия се хаби да участва в играта. Така или иначе ще се натресе на коктейла.

# 1 649
  • софия
Ергенките се забавляват, да се забавляваме и ние. За сега всичко е ок. Не знам с каква продължителност ще е. Че, ако е по голям гърч ще стане пак мазало.

Общи условия

Активация на акаунт