Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 063
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 285
  • Мюнхен
...трети гледат подобни предавания да добият представа какво ги очаква, какви игри има, гледат мацките на среща с коя вилица се започва вечерята и други полезни неща. Ако знаят имената на съперничките от кастинга, търсят информация за тях в интернет(тактика от Биг Брадър). Евентуално започват да мислят стратегия, какво ще разправят на Ергена.  Например на Айлин и дойде спонтанно стратегията да го кара да танцува, и го прави на всяка среща. Или да му се разправят някакви изумителни истории, може и измислени, но драматични, в случай, че си зле в класацията с розите. Даже може да научат някакви клишета, мъдрости, цитати за любовта, някой стих.

Доживях да изкараме базовите обноски на маса като сериозна подготовка за реалити...Laughing Ако тепърва на 20+ се учат коя вилица кога се ползва, по-добре да си стоят вкъщи и да не се излагат.

Гореизброените стратегии касаят само и единствено как да се представиш в очите на публиката и как да си осигуриш максимално много доходи от цялата шумотевица. Няма как да се "подготвиш" да намериш взаимни чувства там. Сама си го написала - заради позицията в класацията на розите е, не за емоцията.

# 286
Милионерът е два сезона, да. И победителката от първия нещо беше доста разочарована, след края му.
Така че - както там, така и тук участничките подписват договор, в който се задължават да се излагат, срещу нищо.

# 287
  • somewhere over the rainbow
Като гледам резултатите от анкетата най-нехаресваната участничка е определена за такава от под 1/5 от гласувалите. Фаворитката за сърцето на Евгени - Валерия, е малко след нея. Ако гласуването ни е представително (все пак тук сме може би най-запалените зрители на Ергена), продукцията носи доста по-ниски рискове от недоволство на зрителите в сравнение с миналата година, когато победителката беше масово недолюбвана. Може би затова и започнаха сезона с анонса, че тази година е различно. Да се вземат Валето и Генчо, тяхна работа си е. Като страничен наблюдател изобщо не съм оптимист за бъдещето на връзката им обаче.
Аз за втори път за анкетата, но имам чувство, че нещо не разбирам:
В момента са гласували 401 човека, срещу Пам са гласували 209, срещу Валерия - 205. Като математик по душа, все ми се струва, че и двете не са харесвани от повече от половината гласували, което си е едно стабилно мнозинство.

# 288
Като гледам резултатите от анкетата най-нехаресваната участничка е определена за такава от под 1/5 от гласувалите. Фаворитката за сърцето на Евгени - Валерия, е малко след нея. Ако гласуването ни е представително (все пак тук сме може би най-запалените зрители на Ергена), продукцията носи доста по-ниски рискове от недоволство на зрителите в сравнение с миналата година, когато победителката беше масово недолюбвана. Може би затова и започнаха сезона с анонса, че тази година е различно. Да се вземат Валето и Генчо, тяхна работа си е. Като страничен наблюдател изобщо не съм оптимист за бъдещето на връзката им обаче.
Аз за втори път за анкетата, но имам чувство, че нещо не разбирам:
В момента са гласували 401 човека, срещу Пам са гласували 209, срещу Валерия - 205. Като математик по душа, все ми се струва, че и двете не са харесвани от повече от половината гласували, което си е едно стабилно мнозинство.

Права си, не забелязах общия брой гласували. Какво означава тогава процентът след гласовете на всяка участничка?

Отговарям си. Явно процентът е от всички гласове и понеже сме гласували за по няколко участници, процентът е от този по-голям  брой.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 22:12 от Lemon Verbena

# 289
Ужас, не трябва да го гледат толкова малки деца.
Не си търсила достатъчно упорито.

Намерих някакви статии, чак съдебни решения не. Явно е истина, като свържа и написаното от друга съфорумка. Проверих и в linkedin от миналата година не работи. Въпреки всичко, аз вярвам,че всеки има право на втори шанс.
п.с Редактирах поста нарочно.

# 290
  • София
Елена спечели и то много убедително по-важната анкета от двете. Тук дори и на 1 място да беше означава само едно, че е имного цветист участник и на никого не е безразлична, което е нейна голяма лична победа. Ако се развихри още повече ще бие по популярност Сашка и Питона от сезон 1. Тя вече още по средата на настоящия сезон ги настигна, какво остава още месец в ефир...

# 291
Предполагам, че процентите са такива, защото един гласувал прави няколко избора.

# 292
  • софия
Дяволче, да не подценяваме Тушев. Много добре тръгна, ще и стискам палци да не се омаже.  На него малко му трябва само, че да направи чудо на чудесата и после колко му е до разпния я.

# 293
  • # супернатурална #
СлаБе, специално това за веганството...на срещата им с Евгени , тя съвсем чистосърдечно сподели, как се е потресла, че  мъжът, с който е излязла, си е поръчал пържола. Сподели го с вегитарианец, в момент в който той направи жеста да и угоди. Всеки човек има някаква червена линия, която е водеща при създаването на връзките. За мен, например, е злоупотребата с алкохола и да не обича животни. Начи, и Брат Пит да е - нема да го зема. За веганите това са месоядните. За нападането и ръфането- там не мисля, че сме видяли всичко. Мони си беше явен провокатор, захапа Валерия на "нечистоплътна" ли беше? Така че, не изключвам да е било двустранно. Останалото е добре аргументирано, защо не я харесваш/не е харесвана. От това до омразата има море разлика.
Не знам на теб дали трябва да ти плащат, но мен Валерия на сватбата с Генчо трябва да ме покани 😁 Такава защита и дръпнах, да се чуди човек. А в началото и аз не я харесвах. Но целият този незаслужен и прекален хейт, а и поведението и след излизането на Мони, може би и поведението на другата групичка промениха мнението ми.

# 294
  • Монреал
Какво са споделили Мика и Ивелина в Тикток? Какъв обрат, пак ли чакаме такъв? Нали уж обрата беше, че Евгени се преориентира към Елена… Ако някой може да сподели този лайв, мерси!

# 295
Какво са споделили Мика и Ивелина в Тикток? Какъв обрат, пак ли чакаме такъв? Нали уж обрата беше, че Евгени се преориентира към Елена… Ако някой може да сподели този лайв, мерси!
Аз докато гледах не казаха подробности. Някой, ако е гледал до края
Но не вярвам, пазят се от глоби.

# 296
  • UK
Валерия, с откровението си пред Евгени как никога не се е гушила ''ей така'', ''не е правила такива неща'' и подобни,  много си вдигна точките пред него. (!)
Мъжете обичат неизорани ниви.
Даже имам леко подозрение, че може да е девствена.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 01:04 от Не се сърди, човече

# 297
  • софия
Той и Ергени с тази слушалка в ухото е от истински по истински. За това и отдадох голямо значение на това, че щипнаха без камери и микрофони до самотния остров и само дрончето обикаляше да хване някой кадър. Тогава евентуално може и двамата да са си показали истинските лица. Половин час да са откраднали без публика си е геройство и победа.

# 298
Мда, чудя се кой му шушне в ушенцето – Антон Стефанов или Ваня Щерева, но най ми е интересно кой измисля текстовете на Наум.

# 299
Не вярвам чак толкова всичко да е режисирано, макар че действително ни бутат определени участнички в полезрението.
Къде е свободният избор тогава, ако на Ергенчо му казват какво да прави и коя мома да избира?

Общи условия

Активация на акаунт