Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 475
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 780
Ирина, дори не е била на среща… Няма две изречения разменени с него и вече го обожава😵💫🙃Измислена история😀

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 21:42 от ellis

# 781
Ирина има изненадващо много почитатели във Фб.

А това с аватарите е някаква комедия, горкото момче!

# 782
  • # супернатурална #
Ирина е като блян за гимназиста. Три лафа-пъшкане, два лафа-облизване. Ай сиктир ! 😁

# 783
На мен ми хареса тази игра Grinning

# 784
Обаче никаква класа в Ирина. Пошла, загоряла за мъж. Вече вярвам, че визитката й е истинска.

# 785
На Валето и отива този образ.
Ирина се държи вулгарно и това я загрозява.

# 786
Мн тъпа игра, даже ме е срам да я гледам! Grinning

# 787
Каква е целта на тази игра незнам, доста неловка е цялата ситуация, а като добавим че има 20 човека екип с камери направо ужасТ.

# 788
  • София
Въпреки усилните ми опити, не смогнах да ви изчета, ама да кажа, че тази игра ми беше забавна. Повечето момичета бяха добронамерени и се стараха. Смях се с глас. Grinning Притеснявам се само от предстоящата сцена

# 789
Тази игра е нелепа. Евгени сигурно ги позна всичките, най-вече Елена след като Валерия започна да мрънка и коментира. Grinning
Много кофти изглежда Меган и Ивелина да стоят настрани и само да гледат, можеха и тях да включат, четен брой са.

# 790
Аз още не мога да се отърся от Ленения баджак дето го мажеше в началото на епизода, в повече ще ми дойде днес кринджа.

# 791
Обаче никаква класа в Ирина. Пошла, загоряла за мъж. Вече вярвам, че визитката й е истинска.

Има нещо вярно, въпреки че все още я усещам да умее само да дрънка, че това ще направи, онова ще направи. А Виктория си се държи като девственица за уж бурно минало, от което се опитва да избяга 😂😂😂😂 сигурно наистина ако хване чашката и става ужас.

# 792
  • # супернатурална #
Ако спечели Елена, дали няма да е заради аватара? Или искат да ни пробутат "красив ум в красиво тяло". Валерия сама ще се справила по-добре.

# 793
Те вече показаха кой е спечелил за съжаление.

# 794
Те като са толкова близко; той сигурно също чува от слушалката, особено Айлин като се заля от смях. 😂😂😂 Сладка беше.

Общи условия

Активация на акаунт