Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 424
  • 2 597
  •   2
Отговори
# 945
Е, тъпо е да иде да ги прекъсне.
Постоянно прекъсва чуждите срещи.

# 946
Генчо трябва да е вече със сигурност победител в нашата анкета горе.

# 947
  • Разпиляна във въображението
Ох, милата. Ще ходи да му се извинява и да прекъсва срещата на Валерия, за да се успокои и да спи спокойно. Да бе изчакала бе, Елена!

# 948
Раците са си дребнави, според мен не е сценарий, такъв си е човека.

# 949
Ох, този е абсолютен пън. Grinning Това е ужасен мъж. Да се чудиш на какви пръсти да ходиш да не го засегнеш. Никога няма да нацелиш всичко. Колието не носела. Ми ако иска, боже. Той ли ще й определя бижутата и гардероба? Не съм фен на Елена, ама тя си решава какво да носи. Щом е преценила, че с тази рокля не си пасва, решението сй е нейно.

Обаче той е забелязал, че тя не го е носела и предишната вечер, когато роклята е била с деколте. Ти да видиш, човекът вижда детайли, които другите не виждат. Това е важно качество.

# 950
Ако някой ми подари бижу с идеята да го нося всеки ден, ще ми се иска да не ми го е подарявал...

Също предполагам, че е сценарий.
И все пак, дали ще подари нещо и на някоя от другите - да видим там как ще се развият нещата?

# 951
От както излезе промото за сезона аз се чудя какво ли е сгафила Елена, че да ходи да му се обяснява така. А то била тази глупост. Ако мъж ми спретне такива фасони, веднага ми секват всякакви симпатии към него.

# 952
Да се взимат двамата манипулатора, ще си правят състезания между тях кой е по-добър в манипулациите и внушенията.

# 953
Генчо спа, спа, спа, изяде отровната ябълка и изведнъж се присети за колието Joy
Много злопаметно човече Grinning

# 954
От мухата правят слон, едва ли на Евгени толкова му пука за дрънкулката, 100% е сценарий, за да може да се подчертае, че има колие, ако някой не е разбрал от коя фирма да се почуди и потърси инфо. Толкова е важно, колкото и моментът в началото, в който Елена се мажеше с нещо си там Продуктово позициониране. Wink
Да, с Cocosolis, те имат брутално настъпателна рекламна стратегия. Навсякъде са.

# 955
Елена се панира да не я изгони и ще ходи да се моли...макар че ако харесам някого бих му обяснила и би ми станало приятно, че е забелязал и попитал.  И бих го носила винаги , ще избера подходящата рокля, за да го сложа.

# 956
Ох, милата. Ще ходи да му се извинява и да прекъсва срещата на Валерия, за да се успокои и да спи спокойно. Да бе изчакала бе, Елена!
Обича да се самобичува Елена.

# 957
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Елена, Валерия, която и да е там, бягайте. Бягайте с двеста от това себично, сръдливо човече и благодарете на късмета си ако останете без роза. Кой е той, че да поставя условия дали подаръка му ще се носи или не. Такъв директно го режа и чао, егати ергена.

# 958
  • Разпиляна във въображението
То и аз започвам да го мисля - Е+Е=ВНЛ Simple Smile

Не знам дали се самобичува, но определено обича да е в драма - жестове, думи, патос

# 959
Не я разбирам Елена.
Попита я Евгени за колието и тя много добре му отговори. Въпросът е приключил.
Ама, не. Тя държи на всяка цена да се унижи пред него.

Общи условия

Активация на акаунт