Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 336
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 050
Евгени изглежда така все едно едвам се сдържа да не избухне от смях цяла вечер с всички драми.

# 1 051
Как ще е по Фройд това, че не носи колието? За някои жени бижутата са преди всичко аксесоар.

На мен пък винаги ми е било странно, като видя, че някоя жена носи все едни и същи бижута.

# 1 052
Ако тази забележка за колието не е по сценарии, Елена направо трябва да бяга далече… това си е абсолютен червен флаг за Евгени и ясно показва, както сме виждали досега, че е 1) пън и 2) всяко нещо, което малко не му се понрави, го прави на проблем. Това е типично за хората, търсещи вниманието все върху себе си, понеже по начало са неуверени.

Но допускам от продукцията да са му подсказали да подпита за колието, че все пак Алтънбаш са спонсори на предаването и трябва да снимат въпросното колие за рекламни цели по-често.

А самото колие е доста специфично и наистина не отива на всеки тоалет, че да го носи постоянно…

# 1 053
  • Варна
до колко продължава предаването днес

# 1 054
Кой щ си ходи?
ПолитУ? Rolling Eyes

# 1 055
Мисля, че Ивелина е аут, време й е. Извика Меган на среща, за да оправдае, че няма да е тя... този път.

# 1 056
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Защо Елена, защо? Уважавай се повече, дръж се на ниво, не си струват усилията и компромисите. Ако за нещо толкова елементарно този се сърди, представям си за истински важните неща какво ще е. Много тегаво е да имаш насреща си човек сърдещ се за най-дребното като малко дете.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 11:46 от Jess!

# 1 057
Днес предаването е удължено.

# 1 058
Не, не е прав. Все едно я е маркирал с това колие. Не е годежен пръстен.
Маркирал я е, щом ще ходи да се извинява.
Подценявате Евгени, наказанията му съвсем не са импулсивни.

Никак даже не го подценяваме. Евгени е властен мъж, нарцис с наполеонов комплекс.
Това си личи и от самолет.
Евгени отново наказа Елена заради отношението към Валерия. Нищо повече.

# 1 059
Всъщност Пам за какво е влязла вътре?Търси някаква трибуна.

# 1 060
  • София
Пам я превъртам. Нямам нерви за нея.

# 1 061
Меган е пътничка според мен, още от миналата седмица си го мисля.

# 1 062
Генчо си е рак, само раците ви правим с вашите камъни по вашите глави. Както вие се цупите за кви ли не неща, които мъжете попринцип "не схващаме". Така ние Раците може да ви се заядем за дреболия, която ни е накърнила, далеч повече от други мъже. Та да, тегави сме щот жените наистина трябва повече да се съобразяват. Нещо, което не се нрави на български жени. 😂😂😂😂
Рак ли си, омар ли си не знам, ама мъж, който се обяснява за зодии, е бегай.

Отново ВИЕ го обсъждахте за зодията 😂😂😂 аз пет пари не давам за зодии ама нали го плюехте как може да е рак, най-ужасната зодия и т.н. Как може сега да се обидил тъй...... Просто пояснявам
А разлика между единствено и множествено число да правиш случайно? Rolling Eyes

# 1 063
  • София /Абсурдистан
Много сте изписали, връщам се да чета.

# 1 064
  • Разпиляна във въображението
Стига с това "Злобното Ленче" бе. Нямате милост. Жената има свои терзания, ние тука я храним без да спрем.

Защо? Защо тук не се спря да се обижда Валерия, която не е изприказвала и половината на това, което й сипват Елена и Пам.

Чудим се какво някой й е направил на Елена, за да е такава, трябва да й съчувстваме, понеже артистична, обиграна и т.н. Обаче за Валерия, която е дърво и й е трудно да комуникира, не се интересуваме и сме безпощадни. Там е заклеймена веднага като елементарна, глупава и т.н. Защо не приемем, че и тя може нещо да е преживяла? Дори не знаем дали не е така заради камерите. Елена е опитна, работила е в тези среди. Валерия е била само пред обектив.

Общи условия

Активация на акаунт