Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 037
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 725
Поли не е разбрала изобщо правилата на играта, както и какво значи "мекушав" Simple Smile

# 1 726
Валерия ми харесва в епизода до тук Simple Smile Но да не забравяме, че тя е в позиция да прояви благородство, ако беше с последна роза - едва ли.

# 1 727
  • софия
Аз не разбрах какъв беше доводът Джия да не е отстранената.  Всички останали момичета търчаха и се стараха.  Пак се изгубих в превода.  Филинг лайк Поли.

# 1 728
Валерия се опитва да отстрани най-голямата си конкуренция, хитро постъпи, защото така хем тя ще излезе като много благородна, хем пък Елена, ако не се съгласи да направи същото, ще натрупа черни точки, а ако се съгласи - тя също няма да види Евгени. Така че хитър ход отвсякъде.

# 1 729
  • Мюнхен
Лена да не знае много, щото в реалния живот си слага лед във виното.

Ама Валерия, ако ми го беше поднесла тоя джин с тоник така топъл, щях да я изпидуркам. Laughing

# 1 730
Според мен Валерия просто изпревари гласуването на момичетата от нейния отбор. Хитро! И същото така хитро подхлъзна Елена. Поли не игра по правилата и се заигра с позата на благородна, която не дава строги команди, а сега тя се бори "със зъби и нокти" да отпадне някой, който игра по правилата.

# 1 731
Поли още не е разбрала и че няма шанс - и да остане на коктейла, няма да стане кой знае какво...

# 1 732
Невероятни детинщини.. дали не могат да вдигнат малко средната възраст следващия сезон?
Аз явно съм от инфалните, но ми допада. Simple Smile Свеж епизод, без обичайните гадости. Момичетата, които слугуваха, прекараха според мен много по- готино от ,, господарките”.

Ми не знам, на мен ми се гледат жени с опит, а не летен детски лагер на морето..

# 1 733
Валерия била простовата, книги не четяла, груба била, нахална била, обаче направи показен урок по благородство и великодушие на възвишената Елена. Браво на Валерия !

# 1 734
  • Варна
Хубава игра и уникални физиономии на Пам и Елена след като чуха доводите зад решението на прислужниците. Smiley

# 1 735
Чудя се не може ли на срещата просто да се наслаждават на гледката и храната, и да си говорят. Защо трябва да се славословят постоянно, защо трябва да се обожават.... та те още не се познават кому е нужно обожание в такъв етап? Много напрягащо да се преструваш, че харесваш някого, за да останеш в играта.

# 1 736
  • София
Джия хитрушата сега не е добре, но за коктейла ще се оправи?

Поли явно разчиташе благодарните прислужници да не изберат нея, но ...обрат.

# 1 737
Джия се ската.Би отбой .

# 1 738
Поли май не разбира от правила в игра и влизане в роля Smile

Разбира, просто не се кефи как Елена я отписа директно и заяви себе си за най-добро изпълнение.

Имаше си правила, Елена просто назова това, което всички си мислеха.

# 1 739
Поли хитрува, защото мислеше, че слугините ще решават...
Ами Елена си каза, че не е отишла да създава приятелства.

Валерия го играе хитро, браво! Но Елена не е длъжна да се връзва.

Общи условия

Активация на акаунт