Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 980
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Бургас
A, на Джия й мина лошото за коктейла.

# 1 786
Новото мото на Айлин: дълбоко!
Жегнали са я някои разговори по-рано

# 1 787
Айлин е ефектна, но омръзва
Джия ми е най-противна от останалите на   този етап.

# 1 788
  • София
Ах, Джия магически оздравя за коктейла. Явно й е било лошо само за играта, колко практично и удобно. Grinning

# 1 789
Валерия последно каква е?
1. Тъпо, първосигнално и елементарно същество, което две думи не може да каже?
или
2. Хитра, дълбокомислена и стратегически ориентиран шахматист, предвиждащ няколко хода напред и премятащ благородните Елени, Ирини, ПлАмени?

Ами уточнете ги тези неща, че нещо много уникална става тази девойка, бетер Елена😀

Я, Джия оздравя😉

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 22:40 от ellis

# 1 790
Сега ако Евгени забележи, че Валерия я няма и сам отиде да я потърси, за да си говори с нея дори в този тоалет на прислужница Simple Smile 

Не е редно Джия да бъде на коктейла... дано си тръгне тази вечер.

# 1 791
Правилото беше да изберат най-мързеливата.

Какви правила пак е нарушила? Трябваше да изберат помежду си.
Елена каза, че била най-мързеливата. Какво пак не е наред.

# 1 792
Ох мойта щерка е най-голямата фенка на Айлин. Ама това защото тя е на 5, и като слуша Айлин, все едно гледа Baby TV.
Топ! 😂😂😂
Направо да я пускат мамите с бебета за приспивна песничка когато не се хили по- високотонно.

# 1 793
  • София
Джия защо е на коктейла? Не и ми беше лошо?
Аз не се възхищавам кой знае колко на постъпката на Валерия, Елена за мен беше права - това не е благотворителна инициатива, ако го харесва, много ясно, че няма да се съобразява с другите.
Айлин ми е доста противна, освен биполярното и поведение, има моменти, в които и визуално не ми харесва - прилича на девойка от малцинствата понякога, а друг път е приказна.

# 1 794
Много са хубави момичетата на коктейла.
Само Джия не ми допада.

# 1 795
Роклята е страхотна и е много красива в нея Айлин.

# 1 796
А роклята на Мика не е ли роклята на Джия от вчера (от под дъжда)?

# 1 797
От ‘господарките’ единствено Поли се държеше различно. Елена ги разхождаше и изискваше точно колкото Ивелина например. Докъде стигнах, да защитавам Елена 😄

# 1 798
Ох, Евгени дано да не реши, че решението на Валерия, му е поредното хиксче сега, че….

# 1 799
Абе какво да говори Айлин реално. Ергени не умее да поддържа разговор, не разказва почти нищо за себе си и живота си. Реално сигурно е изключително уморително да поддържаш разговор пред камери с такъв човек. Не за лъжички, ами за цялата посуда ще говоря. 😁 И това поведение на ергенът не е само с Айлин. То реално някой разбра ли повече за него, освен, че ако му е скучно с теб и не го величаеш, си аут. Иначе, когато говори нормално, Айлин ми е много симпатична.

Общи условия

Активация на акаунт