Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 940
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 815
Абе не беше най-мързелива Валерия. Беше нон стоп напред назад. Simple Smile Но да, знаеше, че ще изберат нея. Wink Особено, ако зависеше от "господарките" 100% щеше да е изпидуркана. Grinning

# 1 816
Колко жалко, че за Елена не може да се каже това, дори и за игра.
И веднага да споменат пред Евгени колко великодушна е Валерия..
Хахахах, разбирахме всички,че си страстна защитничка на Валерия, но нека поне коментарите срещу Елена са за конкретни ситуации,иначе звучи малко смешно.
*Валерия диша*
-А пък аз не видях Елена да диша!!

# 1 817
Обаче хапливите им игрички са нива над изпълненията на Габисавета. Усеща се, че се разведри обстановката. Дано да им уврат главите на продукцията, че няма нужда от подобни дразнители и сеирджиите сме с мааалко по-добър вкус, отколкото ни мислят.

# 1 818
От миманса се усетиха,че ако искат да удължат курорта,трябва да му се мятат на Гено и да си просят целувки.Унизително е!

# 1 819
Мисля, че най-мързелива беше Боряна. Не я чух и видях. Жалко за Вики, кефи ме. Disappointed Relieved ама и Генчо, какво друго искаш, супер неуверен.

# 1 820
Какъв светъл образ създават на Валерия. Бедната девойка, в която се влюбва принцът. Ах, принцът! Останалите - мързеливите и завистливи сестри.
И както беше споменато във форума - Принцът ще види бедната девойка и ще я спаси от мащехата (Елена) и злите й сестри (останалите). Поли е добрата вълшебница, която ще преобрази Пепеляшка в най-красивата.
Много тъпа идея от страна на сценаристите. Ако искаха да направят нещо забавно, можеха да си разменят ролите по някое време... Или нещо друго.
Можеха да дадат на Валерия да требе ориз и леща.

# 1 821
  • софия
И какво се оказа, Женчо ги мачка всички по този начин. Просто не ни го показват. Изри дъното, проби ядрото,  сега го чакам да излезе от другия край на земната кора.

# 1 822
Боряна и Джия много ме дразнят, то не само те, ама...

# 1 823
Евгени ще си остане ерген Simple Smile

# 1 824
  • софия
Евгени ще си остане ерген Simple Smile
От твоите уста, там дет трябва. 😀

# 1 825
И какво се оказа, Женчо ги мачка всички по този начин. Просто не ни го показват. Изри дъното, проби ядрото,  сега го чакам да излезе от другия край на земната кора.
Ех, СлаБе, както вчера бяха аватари… ако беше твоят аватар избор за ерген.. ❤😁

# 1 826
  • София
Голям пън е Генчо. От най-големите. Стои, гледа кахърно изпод къдриците, едва-едва отронва по някоя дума, сякаш е чист скъпоценен камък. Даже да ги целува се назлъндисва напоследък....

# 1 827
  • Варна
На мен роклята на Виктория ми харесва.

Не мога да повярвам, че Айлин забрави да им разкаже за лъжичката!

Роклята да, но ролята не.
Страшна излагация е това момиче. До онзи ден се е крила в тоалетните на дискотеките, после се топнала в река Ганг и вече е сълза 🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 828
Яко лъжат всичките, Виктория проси сега да я черпят кафета у инста иначе много била влюбена тука. Жалка работа ей........

# 1 829
Е, нали го завъртяхме това. Имаше си правила, Валерия подразни толкова, колкото и Поли.

За ‘определянето’ - като я определяха като гадже на Евгени, проблем нямаше, нали?

Хайде, стига изкуствено благородство. Валерия се опита да го играе с хитрост, не е краят на Света, ако се допусне че и тя има и отрицателни качества.

Елена го каза - Била е непокорна Валерия. И защо последната трябва да се оставя онези другите да я определят? Ами отне им възможността да го направят. Какво пак лошо има?

Общи условия

Активация на акаунт