Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 966
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 845
Като кажат:"сънувах Евгени"-кога сънуват тия моми,нали почти нямат време за сън.Аз от сто години от както сме се взели с моя,един път не съм го сънувала...

# 1 846
Все още мисля, че Мика е с роклята на Джия и съм учудена, че са един размер.
Аз точно си мислех, че ми изглежда малко голяма роклята на Мика за нея.

# 1 847
Все още мисля, че Мика е с роклята на Джия и съм учудена, че са един размер.
С нейната рокля е ,ама Мика е дъска отпред и не и стои добре.

# 1 848
Явно не споделят само Ергена, но и роклите си....

Не знаех за Вики, какви са тези намеци за разврат.... не изглежда така, жалко.

# 1 849
Пепеляшка е на Шарл Перо...
За да допълнят лошия сценарий, откраднат от Братя Грим, но нескопосано - девойката Валерия стои до камината. Пепеляшка ли, пепелянка ли...
Народна приказка е написана от братя Грим и Шарл Перо-

# 1 850
Оф, едната си мила очите на река Ганг и станала йога, другата спряла берлинските клубове и тя станала йога. Явно йогата е решение за всички проблеми.

# 1 851
А в моя съновник пише, че ако сънуваш любимия мъж, означава раздяла...

# 1 852
Пепеляшка е на Шарл Перо...
За да допълнят лошия сценарий, откраднат от Братя Грим, но нескопосано - девойката Валерия стои до камината. Пепеляшка ли, пепелянка ли...
Така ли? Не знаех!
Но за всеки случай - има такава приказка и от Братя Грим.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 22:57 от Анонимен

# 1 853
Еха! Много красноречив този ерген. Какъв "ловък" комплимент направи на Микаела Simple Smile

# 1 854
Мика - “Като видиш жена с червена коса, знаеш, че е малко по-специфична”.. И Ергени видимо наум си мисли нещо от сорта на - “ъъъ, къде се намирам, остава да заговорят и за звездите и ретроградния меркурий”.
Егати тъпотията не знаех, че от цвета на косата се познавал целия характер на жената, ама че глупости му дрънка тази Микаела.

# 1 855
  • София
Много е сладка Мика. Личи си че се притеснява и няма опит. Сладурана е, да си хване някой висок връстник и да бяга от ергени.

# 1 856
Срамежливата Вики ще излезе скрита лимонка.
Е тя нали се е отказала от разврата и е отишла да си мие очите в Ганг.
Опитна си е.

Аз лично още не мога да повярвам, че се изтъпанчи пред цяла България и обяви как к**веела в Дубай. Искала да загърби миналото и много се срамувала, па го изпя на цял народ.

# 1 857
Имам чувството, че Евгени ги целува по принуда, защото така трябва. Не знам, чудя се от коя страна на улицата ходи...?

# 1 858
Не следя предаването редовно,но и от малкото гледане Генчо всеки път ми става все по-противен и все по-противен.Обрасъл в главата като клошар.Върти,подбелва очички.Това ли е бил най-подходяшият ерген явил се за участие,или е бил единственият?!

# 1 859
  • Варна
Верми, много лошо (меко казано) си настроена към Ети, що така?

Общи условия

Активация на акаунт