Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 949
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 875
Сега той изглежда безкрайно отегчен, според мен, наистина му писна да е главната атракция.

# 1 876
А когато Валерия гледаше тъжно и не й беше приятно, всички просто изкарваха, че е злобна, а сега Ети била права. Когато Валерия не можеше да се радва за другите това било злоба, даже се радваха да й натриват носа.

# 1 877
Не само Джия не говори на срещите… то не беше мяукане, ама така ли, наистина ли и цуни гуни. Вярно с Елена най им тръгна разговора.

# 1 878
Елена много бясна.
Бретона й седи като онези парцали за под с конците.
Джия много изкуствена, ужас.
Айлин е като аниматорка.
Червенокосата не знам какво й харесвате, много лош грим всеки път. Така претупва очите с тази очна линия.
Валерия, макар и скумриеста, най-добре изглежда.

# 1 879
Естела,наздраве! Тая Джия ми е толкова лепкава,че ми иде да съдера сапуна от употреба.

# 1 880
Елена защо се дистанцира от клуба на нацелуваните и пърхащите?

Защо е във формата- бързи срещу, екстремно “влюбване”, мимолетни приятелства. Защо критикува, това значи ли че не е ок с идеята на формата?

Какви ли истини ще преоткрие  в размисъл мис Интелект?

# 1 881
Моралният компас "превърта играта" в ръцете на Лена.

# 1 882
Джия е много неприятна. И зле изглежда.

# 1 883
Джия и тя досърбяло  я ,а тя го бърка с влюбването,също като Айлин.

# 1 884
  • Мюнхен
Мика - “Като видиш жена с червена коса, знаеш, че е малко по-специфична”.. И Ергени видимо наум си мисли нещо от сорта на - “ъъъ, къде се намирам, остава да заговорят и за звездите и ретроградния меркурий”.
Егати тъпотията не знаех, че от цвета на косата се познавал целия характер на жената, ама че глупости му дрънка тази Микаела.
Според мен се пошегува, защото има много такива шеги и “митове” за червенокосите. Аз съм от клуба на рижите и знам какви коментари има по темата, така че я разбирам.

ДелРей, ако си естествено рижава, искай повече упойка. ЗА ВСИЧКО. После можеш да ми благодариш, и на анестезиолога си също. Grin

# 1 885
Не съм ви изчела още и нямам време да гледам днешния епизод сега, но набързо да дам моите две стотинки за вчерашния. Беше забавен и динамичен, много ми хареса.

Елена тотално преекспонира едно нищо в огромна драма. За 10+ години с партньора ми (който обичам, ценя и не искам да изгубя милиони пъти повече отколкото Елена - непознатия Евгени) сме си си подарявали много подаръци, някои по-сполучливи от други. Нормално е понякога полу на шега, полу на истина да подпиташ “Ей какво стана, защо не носиш/ползваш еди-кое си?” Давала съм всякакви отговори - защото не ми отива на тоалета, не нося в ежедневието такива неща, много добре знаеш, че злато не ми отива на кожата и мога да го нося само върху дреха отдолу и т.н. Оценявам много жеста, но ползвам и нося подаръци, само ако наистина ми харесват и влизат в употреба, не за да четкам нечие его. Очаквам същото от другите, макар и да ми става леко криво като не нацеля вкуса на човека. Няма драми, обидени, разревани. За хора със здрави граници такива въпроси са като камъчета запратени от вятъра към крепостните им стени. За хора-кули от карти е голяма драма.

И Евгени не е насилник, а скача според тоягата. Ако беше задал същия въпрос на Айлин, реакцията щеше да е съвсем друга:

- Нещо май ти липсва?
- Така лииии? Липсва ли ми?
- Да, липсва ти.
- Хихи, Евгениии, не съм ли ти достатъчна така? (премята крак връз крак и го гледа сластно)
- Е, достатъчна си ми, но ми се искаше да сложиш колието. Не знам какво значи това.
- Какво значиии? Значи ли нещо? Не знааам, ти ми кажи какво искаш да значи. Хихи. Или си много наблюдателен, или специално ме следиш дали го нося, което ме ласкае. Много си ми сладъъък.

И после мляс мляс и приключва всичко. На следващия колтейл от нея да мине може да сложи герданчето.

# 1 886
Цялото шоу голям фалш.Все едно и също гледаме.Тъпи диалози,няма любов.
Джия е много неприятна. И зле изглежда.
Особено без грим.

# 1 887
  • # супернатурална #
Ох, как хубаво и го каза Виктория; ако трябваше да се замислям над това, щях да си тръгна. Направо зяпна Елена. Щото тя хич не пърхаше, когато се нацелува след няколко други. Ама не, трябва да скапе настроението на всички.
И стига с този неин интелект! Според мен дори е по-красивя, отколкото умна. Заложила е на куция кон. 90% от пишещите тук само "пиктурално" от нейния речник не знаеха.

# 1 888
Валерия този епизод много напипа как да се държи, забавна и хитра е Simple Smile

# 1 889
Видях в социалните мрежи препоръки към Ергени - че както се държи, е било по-добре да си свали Тиндър, отколкото да участва в този формат.

Общи условия

Активация на акаунт