Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 906
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 040
  • София
Телесила, напротив. И явно Валерия е точно такава жена. Помня миналия сезон имаше една, която доста се смути, че Виктор я взе без да е имала време да се гримира. В този сезон доста се набляга на противопоставянето на външна и вътрешна красота, естествено и изкуствено, а Валерия показва, че се чувства напълно комфортно в кожата си.

# 2 041
Няма правила за едни, продукцията решава кой да ги наруши и кой не. На Лия нещо не са позволили, на други да. Още един признак, по който смятам, че Валерия печели. Тя си го каза и в синхрон->Тя нарушава правилата, Генади също, като си тръгнал от коктейл, като е отишъл да я види.Малко тъпо за останалите, но ножа и хляба са у продуцентите, чудя ѝ се на Ленчето защо се хваща все за феърплея, и на шаха, и на последната игра,като вижда някои неща.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 09:11 от Морана

# 2 042
Имайте търпение.  Маската на "разкошната" пада в следващия епизод.

# 2 043
Относно падането на маски мисля, че Лена визира Айлин и Джия, вените на Валерия не са нищо ново.

# 2 044
Ами повечето жени, които не сме китосани постоянно, нямаме никакъв проблем да излезем без грим и ни е спокойно, чак да се изкарва велико постижение Joy

По двата епизода наведнъж ще се изкажа. Учудващо, но в тези два епизода Валерия повече ми хареса, отколкото Елена. Елена вече не я разбирам, наистина. Превъртя играта в недобрия смисъл. Не мога да разбера как стана тази драма с колието, напълно изкуствена. Не мисля, че въпросът на Евгени беше заядлив, по-скоро се интересуваше защо не го носи, това да го тълкува ли по някакъв начин. Елена можеше да го отиграе много по-леко в стил Айлин и да приключи драмата още на момента. Уви, няма емоционална интелигентност. А за последвалия рев, обяснения и прекъсване на Валерия с някакво очакване, че трябва да й влезе в положение нямам обяснение. Валерия всъщност се държа нормално, те са там всеки за своето време с Евгени, тя си говори спокойно с него и трябва да литне само защото Елена потропва нервно с краче до тях и подсмърча. Нещо много на сериозно се е взела Елена, тя сама си каза всъщност, че не може да й е леко на душата като на Валерия и Айлин. Ами не го може, вярно е, но това е състояние на духа, не на ума и е въпрос на нагласа, така че при желание би могла да го постигне. Елена на няколко пъти изпада в някакви жалки състояния на отмятания, пък извиняване когато няма нужда, било на Евгени, било на Валерия, пък молби. Какво значи искам да ме харесваш цялата, много усилия полагала. Ами понякога това, че полагаш усилия не е свързано с това дали някой те харесва или не. Понякога просто не те харесват и това е, продължи напред и намери друг, с който ще се чувстваш добре. Харесвах я, но след тези изпълнения все по-малко. И ако слуховете за финала са верни, не знам дали е в нейна услуга това.

Валерия от друга страна ми хареса в последните два епизода. От една страна, когато Елена ходи да ги прекъсне как успя да запази лекия разговор с Евгени и да й покаже, че не й е длъжна. От друга страна добре се вживя в ролята на прислужница, въпреки че не й се е искало сигурно. Но се забавлява и ние се забавлявахме с нейните коментари, тя направи играта. После вярно се отказа нарочно предполагам, за да всее смут сред отбора на Елена и какво от това? Може да си го позволи след всичкото време с Евгени, а и защото тя самата е уверена, а Елена не е.Освен това се видя, че Евгени, ако иска, ще отиде и ще я види. Елена имаше право да не отстъпва пред Поли щом такива са правилата, не е нужно да прави същото като Валерия, обаче начинът, по който си отстояваше позицията не й прави услуга. По едно време и към Пам гледаше, ако може тя да не идва...

За срещата на Айлин какво да кажем...красив подводен свят Grinning Не знам какви дълбочини в любовта бленува Айлин, две изречения на кръст смислени не успяха да кажат. Но тя си е такава и няма да се промени.  Нейният таргет е друг.

Джия хитро се измъкна от играта с камериерките, но ми се струва, че в отношенията с Евгени напредва една идея повече, отколкото Айлин.

Виктория, не знам, само на мен ли ми се видя леко  еловка целувката. Мисля, че скоро ще си ходи.

Следващия епизод пак ще е  якакъв измислен скандал. Ако не беше скандала бих заложила, че първо ще си отиде Поли и после Пам, но със скандала не се наемам да прогнозирам.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 09:49 от Анонимен

# 2 045
Любопитно ми е, замисляли ли сте се, ако отборите бяха разменени, дали Валерия нямаше да се възползва максимално от ролята си на господарка и да се наслаждава на това? Наистина ли смятате, че притежава такова благородство и какво още там беше, и закачки от типа ‘дано да ти се лепне на дебелия ти ******’ и тн нямаше да ескалират в нещо повече?

Има злобни прояви, особено при предоставена възможност, и от двете най-обсъждани тук. Понякога защитите, в опит непременно да припишат всичко най-хубаво и извисено, излизат извън всякакви граници. И накрая се изписват такива съвършени образи, че нито Елена прилича на нея си, нито Валерия.

# 2 046
Елена наистина се държи като доста поблъскана от живота. Много е ядна защо другите не реват от ревност и защо се наричат приятелки. Направо моралната полиция ще викне, за да приберат Айлин, Валерия и Джия. Как така ще се целуват с него, а после няма да се мразят, даже ще си хортуват.
Определено не очаквах от нея такива филмарщини при условие, че знаем каква е изпечена бигбрадърка. Падна в клопката на сценария и сега си съсипва положителния образ граден първата половина.

# 2 047
Лъвица, ако си съгласна с мен, какъв е този патос с внушение на героизъм, които се улавят в  "За мен това беше истинско разголване пред мъж - без "маска", 100% натурална и без грам притеснение от това."?

Мони определи Валката за неподдържана, именно защото втората се е размотавала постоянно без грим и прическа в къщата. Появила се е веднъж така и пред Генчо и сега орден за храброст ли трябва да ѝ дадем?

И на това определение за "истинско разголване пред мъж", извинявай, но още си се смея Joy

# 2 048
Елена през цялото време от срещата им беше без капка грим и прическа и видимо се чувстваше прекрасно. И тя ли така истински се е разголила (до преди момента на реалното разголване, кой както иска да го разбира - дали по-късно на същия ден или в предишния епизод)?

Телесила, напротив. И явно Валерия е точно такава жена. Помня миналия сезон имаше една, която доста се смути, че Виктор я взе без да е имала време да се гримира. В този сезон доста се набляга на противопоставянето на външна и вътрешна красота, естествено и изкуствено, а Валерия показва, че се чувства напълно комфортно в кожата си.

# 2 049
  • София
Телесила, така го почувствах, споделям си, нещо лошо ли има?

Имайте търпение.  Маската на "разкошната" пада в следващия епизод.

Предвид злобния коментар на Елена Валерия да внимава да не се задави, не бих лежала прекалено на тая кълка. Валерия не вика, ако не е предизвикана.

# 2 050
  • софия
Добрутрооо, кафе за всички има и кана с чай.
 Как се върти колелото. Когато Елена отиде неглиже на среща тук беше чудо. Къ не я е срам малко от малко да се подготви, да се реставрира, как можело. Снощи Вал с престилка от продукцията и оп, това било разголване и смелост. 😀
 В интерес на истината и двете ме радват в това отношение. Не се притесняват, показват се такива, каквито са. Удобно и комфортно се чувстват в кожите си.
 Генчо не го мислете. От две седмици му режат всички целувки. Като гледам как беше отгризал от ябълката на раздора ме съмнява да не се раздава момчето.
 И вече всички са уморени. Момичетата са двойно по натоварени от любовчията.  Но държат фронта, а той вече започна да подремва по пейки и диванчета. Малко му е. 😀
 Усещам се как започвам да се държа, като мъжемразка. Това момченце изкарва Станата в мен. А всъщност мъжете са необходимо зло и в много случаи най-хубавото нещо, което може да се случи на една жена.

# 2 051
  • София
Елена през цялото време от срещата им беше без капка грим и прическа и видимо се чувстваше прекрасно. И тя ли така истински се е разголила (до преди момента на реалното разголване, кой както иска да го разбира - дали по-късно на същия ден или в предишния епизод)?

Бих си го помислила, но тя показа доста неувереност относно външния си вид, та според мен отпада.

# 2 052
Onlineweekend, Валерия проявява благородство само към нейните най-верни приятели бау. Ленчето пък с нейните амплитуди, де да можеше както се заявява в женска компания и е много устата, така и да демонстрира същото самочувствие и отраканост пред Генади, а не да кляка.

# 2 053
То колелото се върти в толкова посоки, че вече не знам накъде отива 😃
Защитниците на Елена пък твърдят назад, че щом не ревнува и злобее, значи не е влюбена в Генчо и не го заслужава. В един момент проблем с Валерия е, че не е злобен пинчер 😃😃😃

# 2 054
В ежедневието е много по-лесно да ти е комфортно с или без грим, да си натокан и така нататък. Валерия е в ефир пред зрители, като модел, в предаване чието цялостна идея е да бъдеш по-по-най. За мен наистина е признак на увереност, че се чувства достатъчно комфортно да бъде себе си без срам пред камери и пред Евгени. Не бих казала че е за медал, по-скоро мисля че е ниво на комфорт и увереност, което всеки трябва да има. Като да дадеш медал и да прехвалваш някой който е направил мил жест и е отстъпил мястото си на друг в градския транспорт

Общи условия

Активация на акаунт