Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 981
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 115
Ще ме извинявате фенките на Елена и Валерия, но аз гледам отстрани, не ме интересуват фантазиите и пристрастията ви. Така, както го каза Валерия, не си беше мила ръцете. Пък вие си го тълкувайте, както ви е удобно.

# 2 116
Искам да попитам Пам,как се чувства като я пробутват и толерират само заради външният и вид?От самото начало знаем,че ще я бутат до края.Само заради опаковката.Тя хем сама не си я харесва,хем другите и били виновни.Само заради тази опаковка не беше в ролята на прислуга.Нали така?Тук я лансират,а навън пак ли мисли с рев и злоба да върви.Много неприятно същество,но НЕ заради опаковката.

Така е, ама и приятелството й с другата любимка на Евгени - Елена я държи още вътре.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 16:26 от Pesca

# 2 117
От всичко видяно до момента моето лично мнение относно момичетата и "чувствата им" към Нарцисо.. Валерия и Айлин са безчувствени хора, освен към себе си разбира се. Единственото което ги мотивира е да дразнят другите с превъзходството си и корица на някое жълто списание. Пълен фалш е и любовта на Валерия към кучетата. Затова и двечките не се ревнуват, просто не им дреме.
Джия е много по-емоционална от двете, според мен наистина си е внушила че го харесва. Ирина е същия типаж. Поне го желаят незнайно защо..
Елена има чувства, но с мазохизма си няма да постигне нищо освен строг господар, който постоянно да я наказва с повод и без повод. Това самобичуване от нейна страна вероятно си има предистория.
Мика, любимка ми е визуално, вчера ме уби с тъп разговор, предимно за самата себе си. По-добре да мълчи и да бъде красива.
Полина ми е някакъв Андрешко, страдащ от логорея. Досадна и излишна още от ден първи.
Пам вчера беше доста злобна в ролята на господарка, за пръв път се видя че ако не е жертва, може да е доста арогантна.
Виктория не ми се коментира, безинтересна ми е, някакво лицемерно нагаждащо се човече.
И си мисля колко ми липсва доброто Мили, беше толкова неподправена и искрена. Липсва много нейния персонаж и този на Мони.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 13:12 от Catfish

# 2 118
Ти не си в предаване, където всички ходят от сутрин до вечер с 5 слоя грим, а половината са с корекции. Евгени не ги е виждал почти никога с различни дрехи от коктейлните и по бански. Да, разголване е особено, когато става дума за първи срещи. Очевидно е че не се притеснява и няма комплекси като повечето, изглежда нежна и с хубава кожа.
Пълен абсурд. Даже не съм изчела всички коментари,защото не можах да се сдържа. Това снощи не им беше първа среща. На груповата среща “спасителки на плажа” пак беше без грим и облечена като всички други девойки. В деня на срещата му с Елена почти всички бяха “разголени” на дивана (без грим и бални рокли) така че да приемем,че още тогава Елена му се е разголила,защото беше по гащеризон?
Когато демонстративно прекъсна коктейла,на който не беше поканена защо си сложи рокля и грим? Или сега ще кажете,че милата Пепеляшка едва снощи е успяла да разголи лицето и душата си пред принца?

# 2 119
Ама тя очевидно беше в роля. Говореше глупости на поразия. Примерно, че Ивелина била дебела.
Ще ме извинявате фенките на Елена и Валерия, но аз гледам отстрани, не ме интересуват фантазиите и пристрастията ви. Така, както го каза Валерия, не си беше мила ръцете. Пък вие си го тълкувайте, както ви е удобно.

# 2 120
Ама тя очевидно беше в роля. Говореше глупости на поразия. Примерно, че Ивелина била дебела.

И шегата за луканката беше очевидна, ама стана велика драма... От лагерите просто не се усещате, че прилагате двойни стандарти и обвинявате само противниковия лагер в същото...

# 2 121
Абсолютно. Двойните стандарти за мен са поводът за дискусия тук.

Иначе със същия успех мога да защитавам или критикувам и едната, и другата. Просто защото, както казах, са един дол дренки.

# 2 122

И шегата за луканката беше очевидна, ама стана велика драма... От лагерите просто не се усещате, че прилагате двойни стандарти и обвинявате само противниковия лагер в същото...
Не е проблем в шегата, а начинът, по който реагираха след това и намеренията, с които я направиха. Целта беше да я уязвят. Както и въпросът от кутията. Валерия се разплака, а Елена я гледаше безчувствено. В следващ епизод Елена отива и нервно прекъсва срещата на Валерия. Валерия не ѝ отстъпва веднага мястото си. В синхрона Елена веднага обвинява Валерия, че не и е влязла в положението. Ами тук самата Елена проявява двоен стандарт и дори не си дава сметка. От време на време на всички се случва, включително и на нас.

# 2 123
  • София
Щом монтажът показва, че тя не си мие ръцете значи е така! Щом монтажът не показва целувки след срещата с Елена следователно е така, но те със сигурност обаче са правили секс, (според повечето), - по погледа им се познава. Остава да разберем защо я пренебрегва така упорито и си предпочита Валерия, въпреки нейната представа за сватба с козунаци?

Не му е харесал сексът Joy

# 2 124
Наистина много сме се концентрирали в тях двете. Нека да обсъдим Ирина.
Ирина ме впечатли в положителен смисъл. В началото ми беше една от многото лековати момичета.
Била е в една стая с двете камионки, изтърпяла е "шегичките" им, без да влезе в пряка конфронтация. Момичетата не смеят много да й се противопоставят. Сякаш е най-трезва от всички, може и да надига чашката, но не й личи. Може да носи на пиене.
Не харесва категорично Евгени, даже се отнася с ирония към него, той може и да го усеща, но все пак е интелигентен човек, тя му е нещо като предизвикателство. Мисля, че Ирина би харесала мъж, само ако е с много стабилен характер. Не съм сигурна за финансовата подплътеност на бъдещия й партньор. Но в никакъв случай няма да залага на талант, известност. Така мисля и се радвам, че поне към момента има участничка, която ме впечетли от тюрлю гювеча на тазгодишните участнички. Елена ми е също момиче, което е различно, но продукцията яко я провокира, а тя е доста уязвима емоционално.
Дано Ирина продължи да ми е симпатична.

# 2 125
Има си характерче Валерия и то кресливичко, което е много дразнещо. Относно компрометирането ѝ с представата за сватба: аз не видях Евгени да е отвратен от идеята. Само Елена беше възмУтена по традиция. Какво лошо има едно младо момиче да си мечтае за красиви снимки от сватбата си. Иска да подчини цялата церемония до една мечтана естетика и това е толкова нормално, младежко и наивно.
Ама не, трябва да сме интелектуалки и да кажем, че сватбата няма никакво значение, важни са само чувствата и любовта за цял живот. Защото животът вече ни е поблъскал и знаем, че никакви красиви сюжети и момичешки мечти нямат значение…

В интерес на истината, не Елена, а Евгени коментира с видимо незадоволство представите на Валерия за сватбата - "Дано това да не е всичко, което иска"

# 2 126
Валерия бе забавна вчера, не знам само за ръцете дали пък вярно не си ги е измила. Ако да - грубичко.
Всички си бяха в роля и се вживяха, само Поли се опита да тъче на два стана, че на Джия нещо й стана Simple Smile
Срещата на Айлин бе тооолкова отегчителна и дразнеща, тотален фалш. Започвам да броя колко пъти казва "наистина" Wink
Валерия прояви 'благородство' защото е в силна позиция и може да си го позволи. Иначе щеше пак да се натресе и без покана, убедена съм. Елена не й се върза на номера, може би се очакваше да останат двете 'японки' до камината. Трябваше Пам да се жертва, ако изобщо, защото тя няма интерес към Евгени. Който можеше да обърне внимание на Поли за разнообразие, но не искаше. Така че и на коктейла да беше дошла, все тая.
Микаела ми е малко странна, притеснява се доста. Иначе я харесвам.
Виктория започва лека-полека да ме дразни, много ми е неестествена и неориентирана, май и скучна ще се окаже.
Джия започна да говори за деца и да гледа с овчи поглед, Генчо само дето не заспа...
Поантата на вечерта бе прекрасната Елена с ранта си срещу фестивала на целувките и партийната среща, изкефи ме на макс! Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose Не издържа на лицемерието и си каза всичко. Пък после някой нека пак обяснява колко е фалшива, подмолна и лицемерна, ахахахаха! Stuck Out Tongue Winking Eye
Другата седмица ще става страшно, така че ще си събирам силите и аз! Simple Smile

# 2 127
Честно казано и аз съм впечатлена от Валерия и факта, че в повечето случаи е без грим. Повечето модели са обсебени от визията си и искат винаги да са най-най. Тя е хубаво момиче, но без грим не е нищо особено. Определено на коктейлите е доста по-представителна и красива. А това да седиш пред камери и пред други 20 жени без грим изисква доста голяма увереност и самочувствие.
Аз също обичам да се нося без грим, но не съм нито модел, нито тв персона. И въпреки това съм чувала от приятелки, че е хубаво да се поддържам повече - беше добронамерено казано.

# 2 128
Сега изведнъж го изкарахте, че Генчо е оправил вече 2 😂😂😂😂

# 2 129
Интересното е, че Елена въпреки напъна да е на коктейла, отново остана незабелязана.

Общи условия

Активация на акаунт